Ny bilgadget trender: Undgå fartbøder på vejene med OOONO trafikalarm

Du kommer kørende i din bil, foden hviler lidt for tungt på speederen, mens dine tanker er på arbejde, børnepasning og andre hverdagsting. Ud af det blå bliver du blitzet af en fartkontrol, og så må du nervøst gå og vente på fartbødens omfang.

Det er ærgerlige penge og en uheldig situation, som en ny trafikalarm til bilen kan skåne dig for. Ooono hedder alarmen, der advarer dig, når du nærmer dig en fartkontrol. Læs med her og bliv klogere på det nye redskab, der vil spare dig for mange ærgrelser og ikke mindst mange penge.

Se fartkontrollen, før den ser dig

Med ooono-trafikalarmen får du med et bip og et blink en advarsel, inden du når hen til en fartkontrol. På den måde kan du nå at lette foden fra speederen og undgå en fartbøde. Ooono er en alarm, som du med to klæbepuder sætter fast et tilgængeligt og synligt sted i bilen. Det skal være et sted, hvor du uden problemer kan se og høre den, hvis den opfanger en fartkontrol i nærheden. Eksempelvis er forruden et oplagt sted, fordi du altid hurtigt registrerer den her.

Trafikalarmen advarer dig tydeligt 30 sekunder, inden du når fartkontrollen, så du har god tid til at sænke farten. Og du bliver kun alarmeret, når det er en fartkontrol, du nærmer dig, og ikke ved vejarbejde, uheld eller andre situationer. På den måde er der ikke tvivl om, hvad ooono advarer dig mod.

Et effektivt redskab i dagligdagen

Trafikalarmen arbejder sammen med en app på din mobil. Derfor skal du downloade appen ”ooono connect”, som er en gratis app. Det er derfor kun selve ooono, der koster et engangsbeløb. Appen kan bruges både til Android og iPhone, og med ét klik forbindes den til alarmen. Du skal dog huske at give tilladelse til, at appen må bruge din lokation og at tilslutte bluetooth.

Appen og ooono forbindes automatisk, så du ikke behøver at starte appen, hver gang du sætter dig ind i bilen.

Hjælp dine medbilister

Når du er blevet advaret om, at der er en fartkontrol længere fremme, kan du selv bekræfte, at den er der ved at trykke på den lille knap på ooono-alarmen. Det er hurtigt og let, for der er kun én knap – og den giver et lille bip som bekræftelse tilbage. På den måde kan du hjælpe dine medbilister, så de også undgår en fartbøde.

Kommer du forbi en fartkontrol, som ooono ikke har alarmeret dig omkring, betyder det, at du er den første på stedet.

Er det helt lovligt, tænker du måske? Og ja, du kan være helt rolig. Det er fuldkomment lovligt at benytte ooonos service.

Ooono arbejder sammen med Danmarks største trafik-app ”Trafik Alarm”. Med en fælles database får du hjælp fra mere end 250.000 brugere, så du kan undgå fartbøden. Alle de brugere, der indrapporterer en fartkontrol her, kommer altså også dig til gavn. Og når du selv trykker på ooono-knappen, havner din rapportering i samme database-fællesskab

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud: