10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse på den decideret overgangsjakke der ligger tættere på en vinterjakke end sommerjakken til børn.

Den lette jakke til drengen eller pigen skal ikke være for varm. Samtidig skal jakken også holde til lave varmegrader, blæst, regn og vind. Det danske vejr kan være ganske omskiftelig gennem marts, april, maj, august, september og oktober.

Vi har fundet nogle lækre modeller indenfor softshell, vindjakker, efterårsjakker eller forårsjakker til børn i 2021. Jakkerne kan praktiske og samtidig være i den helt rigtige stil som drengen eller pigen ønsker alt afhængig af aldersgruppen.

 

Hummel jakke

køb hummel softshell jakke børn udsalg

Find jakken til 489,- kr. her

En let jakke til de varme dage i foråret, hvor en jakke stadig er nødvendigt men som det lette overtøj. Hummel HMLMark jakken er fremstillet i 100% polyester. Den holder ikke barnet varm på de kolde dage i f.eks. april eller oktober, men er ganske dejlig at tage over på de dejlige dage i maj, juni og september. Den kan også sagtens bruges som en af de fede Hummel sommerjakker til børn.

 

Didriksons Kids

hummel softshell jakke børn tilbud

Find jakken til 699,95 kr. her

Didriksons sommerjakke i støvet rosa kan være den lette vandtætte vindjakke til junior. Jakken med hætte kommer i pudderrosa eller blå nuancer og er fri for PFC, åndbar, vindtæt og 100% vandtæt. Du får en aftagelig hætte med trykknapper og elastik i siderne som er foret i åndbart mesh.

 

Lego Wear overgangsjakke

køb den lette Hummel overgangsjakke

Find jakken til 300,- kr. her

Lego Wear er blevet super populært over de seneste mange år, hvor mærket er gået hen og blevet til design indenfor modetøj. Og her finder du denne lette jakke i koksgrå med røde detaljer. Jakken er fremstillet i 100% polyester og med hætte. Lego Tec overgangsjakken er vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk på 5.000 mm.

 

Creamie jakke

køb Creamie overgangsjakke til børn

Find jakken til 459,- kr. her

Denne Creamie er en sød jakke i ensfarvet navy med knapper i sølv. Jakken er fremstillet med ydre i nylon og bomuld hvor indre er af 100% polyester. Flot parka jakke i størrelse fra 5 – 14 år. Creamie overgangsjakken har aftagelig hætte med trykknapper.

 

Reima Branten jakke

køb billige overgangsjakker børn

Find jakken til 384,- kr. her

Reima laver praktisk og flot børnetøj og denne Branten jakke er ingen undtagelse. En god åndbar, vindtæt og vandtæt vindjakke i en sød farve og stil(findes også i andre farve muligheder). Jakken kommer med en åndbarhed på 3000-5000 g og er vandtæt med et vandsøjletryk på 10.000 mm. Perfekt både til drenge og piger som skal have den praktiske jakke, der samtidig også gerne må komme i den moderne stil.

 

Polo Ralph Lauren

polo ralph lauren jakke til børn

Find jakken til 839,- kr. her

Hvis du ønsker en jakke til drengen eller pige i et moderne mærke, så er denne Ralph Lauren absolut en mulighed. Jakken kommer i let foring både i jakke og krav. Derudover, så er jakken i normal fit så de fleste børn kan passe den trendy jakke. Modellen findes i rosa, army grøn og den viste navy blå model.

 

Mikk-Line jakke

Køb den smarte Mikk-Line overgangsjakke

Find jakken til 500,- kr. her

Ligesom med Mikk-Line termotøj og flyverdragt, så får du også den gode stil og kvalitets materiale med denne søde jakke. Mikk-Line er nemlig kendt for at lave smart og praktisk børnetøj der holder, og samtidig kommer til en god billig pris de fleste kan være på. Og her finder du denne model i ensfarvet lavendel, der også kan købes i navy blå farve. Jakken er vindtæt, åndbar og vandtæt med tapede sømme.

 

Hummel Fashion bomberjakke

køb den lette bomberjakke til børn

Find jakken til 349,- kr. her

En super fed jakke i det danske mærke Hummel, er denne HMLMelody model til børn fra Hummel Fashion. Jakken er i 97% polyester og 3% elastan der findes i størrelse fra 8 år og op til ca. 14 år. En let og tynd jakke til de varme måneder der nemt kan kombineres med sommertøjet i form af f.eks. sommerdragt til børn og andet.

 

Didriksons Debbie

køb den vindtætte Didrikson overgangsjakke

Find jakken til 350,- kr. her

En lækker og let vindjakke til piger i orange. Du kan købe jakken fra 5 år og opefter, hvor Didrikson jakken også kan købes i andre i farver der er mere til drenge eller piger. En lækker og let vindjakke til under 400,- kr. på tilbud som også giver plads til at rumme de fede børnetrøjer til både drenge og piger.

 

Mini a Ture jakke

køb Mini A Ture sommerjakke i rosa

Find jakken til 670,- kr. her

Mini A Ture laver de klassiske og søde jakker til børn. Blandt de søde og praktiske til årstiderne mellem sommer og vinter, finder du denne Vigga jakke fra Mini A Ture. Jakken kommer i mange søde farver der virker til både drenge og piger, og med garanti også en farve der passer dit barn. Jakken er dejlig varm men ikke for varm. Materiale kommer med for der består af 65% bomuld og 35% polyester og yder materiale i nylon.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller