Påklædning er mere end bluser og bukser til det rette look

Mange af os tænker måske først og fremmest på den mere primære påklædning som for eksempel bluse og bukser, når talen falder på påklædning. Man kan sagtens argumentere for, at det da også er det vigtigste, men rent stilmæssigt betyder fodtøj og accessories som ure, smykker og tasker langt mere for det færdige resultat, end man måske skulle tro. Disse sekundære ting er mere end noget andet med til at skabe din personlige stil. Læs med, når vi giver et par bud på, hvor du kan gå hen og blive inspireret.

Sko og accessories fra Deichmann

Som navnet næsten antyder, er Deichmann en virksomhed med tysk oprindelse. Virksomheden blev grundlagt helt tilbage i 1913 i det tyske Ruhrdistrikt, og selv om virksomheden stadig er familiejet og selvfinansierende, og har mere end 3700 butikker, fordelt på 24 lande. Butikkerne er også godt repræsenteret i Danmark, så al sandsynlighed taler for, at du også han en i nærheden af dig. Ellers kan du under alle omstændigheder nemt og bekvemt besøge www.deichmann.com, hvor alle varerne er overskueligt præsenteret og sorteret i kategorier. Her kan du i øvrigt også sortere på mærker, hvis du har nogle særlige favoritter.

Det er nok først og fremmest fodtøj de fleste forbinder med Deichmann-kæden, og det er da også her hovedvægten ligger. Men der er faktisk også et ganske pænt udvalg af tasker og accessories i sortimentet, og priserne er bestemt rimelige.

Ure til enhver lejlighed

Uret er på vej tilbage efter en årrække, hvor smartphones og andre elektroniske gadgets truede med helt at fortrænge denne praktiske accessory. Når uret ikke kunne ”slås ihjel”, skuldes det naturligvis, at det har andre funktioner end blot at vise tiden. I dag er et ur nemlig også i lige så høj grad at sammenligne med eksempelvis et smykke. Ure fås i alle faconer og stilarter, og er perfekte til at udtrykke og underbygge den personlige stil. Derfor er det ikke unormalt at hav flere ure, ligesom det også er meget normalt at have smykker og andre accessories at skifte mellem, alt efter humør, anledning og øvrig påklædning.

Et godt sted at starte jagten på det perfekte ur er i netbutikkerne, der typisk har mere at vælge imellem end hos de fysiske af slagsen. Du kan for eksempel se et stort udvalg af ure på Uretilalt.dk, der angiveligt har Skandinaviens største udvalg af armbåndsure. Her får du tusindvis af modeller i alle stilarter og prisklasser til både kvinder og mænd. Det bedste er måske næsten priserne, der i kraft af storindkøb og direkte import ligger væsentlig under, hvad man ellers ser i den traditionelle handel.

Rund stilen af med smykker

I de fleste tilfælde vil både mænd og kvinder kunne runde stilen perfekt af med passende smykker, og her kan det ofte være en god ide at se på smykkerne i en fysisk butik. Små finurlige detaljer kan være svære at vurdere ud fra et billede. Tag eventuelt forhandleren med på råd og udnyt, at du har en ekspert ved hånden.

Selvfølgelig kan smykker også købes online, og er der passende mulighed for at returnere og/eller bytte varen, kan det være en fin løsning, hvis det lokale udvalg er for lille. Nogle netbutikker tilbyder ligefrem fragtfri levering og returnering, og så koster det ikke noget at få smykkerne i hånden til nærmere undersøgelse.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnet

Find den rigtige flyverdragt?

Find den rigtige flyverdragt? Hvis du søger en ny flyverdragt til barnet, er du nok stødt på problemet med at overskue udvalget. hvad og hvilke