Varme og populære Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme kvalitet og stil som populære Canadian Goose.

Pajar jakker til damer giver dig dejlig varme til kroppen og en unik stil indenfor modetøj. Her finder du forskellige styles som military, parka, shiny black, mocha m.m. med lækre, enkelte detaljer som canadiske Pajar er blevet kendt for.

Vi har fundet et udvalg af de populære dame vinterjakker til 2020/2021. Det giver dig det nemme og hurtige overblik over mulighederne. Og Og måske din nye vinterjakke bliver i det eksklusive brand.

 

Pajar Canora jakke

køb den nye pajar dame jakke til vinter

Find jakken til 5.000 kr. her

Pajar Canora pakar jakke er en nye model fra Canora serien. Du får en varm vinterjakker med aftagelig hætte og i en puffed model. Jakken er foret med andefjer/dun. Jakken kan vaskes i vaskemaskinen. Kombinerer den lange varme vinterjakke med et par smarte Bumper støvler.

 

Pajar Cougar jakke

Hvor kan man købe pajar jakker?

Find jakken til 2.797,- kr. her

Pajar Cougar dunfrakke med 90% og 10% fjer. Den klassiske og populære Pajar Cougar dame jakke i den lange model, som er vandafvisende med PU-coating. Der findes mange lækre vinterjakker med pels, hvor denne har hætte med ægte pels i kanin og coyote. Jakken har det velkendte og diskrete logo på ærmet.

 

Pajar Serena jakke

køb pajar jakke med ægte pels

Find jakken til 4.700 kr. her

Pajar Serena quilted parkajakke med aftagelig pelshætte. En feminin vinterjakker til dig der ønsker at holde varmen, men også kunne ånde frit. Størrelsen er i den halvlange model og kvaliteten er vandafvisende. Det giver dig en eksklusive vinterjakke der er velegnet til vores omskiftelige danske vinter.

 

Pajar Queens dame jakke

køb den halvlange Pajar vinterjakke til kvinder

Find jakken til 3.636,- kr. her

Pajar Queens frakke i blå med Saga sølvræv pelskrave. Hætten med pels kan tages med knaplukning, og du kan vælge at bruge hætten med eller uden pelsen. Jakken er foret med 80% fjer og 20% dun. Det giver dig en varm jakke som kan klare ned til -31 grader. Men du får samtidig en høj kvalitet i forhold til kunne ånde i jakken. Helt ligesom jakken er vand- og vindafvisende.

 

Pajar Chelsea jakke

køb den blå vinterjakke fra pajar

Find jakken til 4.400 kr. her

Pajar Chelsea faux fur jakken kan købes i blå eller sort farve. Du får en varm jakke i den velkendte canadiske kvalitet der kan klare temperatur ned til -31 grader. Jakken med kunstig kaninpels er foret med andedun i 4-lags membraner. Og helt ligesom andre modeller, er også denne Faux Fur damejakke vind- og vandafvisende.  Jakken er fremstillet i slidstærk materiale og har ganske store, praktiske sidelommer.

 

Pajar Panther faux fur

køb en sort Pajar Panther faux fur Jakke

Find jakken til 5.000 kr. her

Pajar Panther jakken til kvinder findes i sort, navy og military brun farver. Jakken er pels som er fremstillet med kunstig kaninpels. Pajar Panther modellen er foret med andedun i 4-lags membraner. Og måske de nye dame vinterstøvler skal være i høj som du f.eks. finder med UGG Australia vinterstøvler.

 

Pajar Chrissy jakke

komfortabel Chrissy-jakke til kvinder

Find jakken til 4.000 kr. her

Pajar Chrissy jakken er en lettere model der er foret med andedun. Jakken kan “kun” klare temperaturer ned til -20 grader i forhold til de andre viste modellen. Du får en klassisk, feminin jakke der er justerbar i livet. Materialet er slidstærk og fremstillet i 100% polyester.

 

Hvad og hvem er Pajar?

Hvis du syntes de lækre jakker lige er dig, men måske ikke er bekendt med mærket på samme måde som med Canadian Goose, så kan du få lidt information om firmaet bag de fede Pajar jakker her.

Firmaet bag, er et familie ejet firma med en historie der strækker sig tilbage til 1920, hvor de startede produktionen af lækre sko.

Familien startede ud med at lave lækre sko der er bygget på deres egen kvalitets tekniker og design, og denne formel har de videreført op igennem historien igennem fem generationer og udvidet sortimentet fra skoene til f.eks. de lækre eksklusive jakker som er primært til vinteren.

Designet bag deres forskellige styles er hentet i den canadiske arv, som man konstant bygger videre på så nye innovative design og stile finder vej til de forskellige markeder, og heriblandt vores egen andedam i Danmark.

Alt produktion indenfor sko foregår i Montreal, Canada imens deres kollektioner indenfor sports styles og overtøj er fremstillet både i Europa og Asien, hvor de lækre vind- og vandtætte produkter bliver testet på den grundige måde, så de Canadiske traditioner og miljø forhold er klassificeret hertil.

Hvordan er Pajar jakker i størrelsen?

Jakkerne er i normal pasform. Størrelsen er normal, så du slipper for at købe den rigtige størrelse, men får følelsen af at være klemt ned i et par numre mindre.

Modellerne er varme men samtidig åndbare. Og da kvaliteten er både vind- og vandvisende, kan jakken stort set også bruges som regnjakke.

Variation i Cougar modellerne fra Pajar

cougar jakken kommer i mange forskellige farverDu kan købe forskellige slags modeller i serien, hvor du kan finde en god variation i farvevalg som sort, rød, navy, mocca og andet i den vandafvisende og lækre åndbare kvalitets jakke.

Som du kan se på billederne, så er formålet dog det samme for samtlige modeller, hvilket er at holde varmen, hvor den aftagelige hætte med blød ægte kanin pelskant absolut hjælper til med varmen, helt ligesom jakkerne kommer i 90 % dun og 10 % fjer.

Selvom prisen måske ligger i den højere ende for en del af de forskellige modeller, så er denne jakke helt sikkert vinterjakken, som du kan bruge år efter år.

Se udvalget af jakkerne selv, og tag stilling til om ikke dette er den rigtige jakke for dig?

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til