Populære røde kjoler til fest og hverdag

Hvis der er noget de fleste af os kvinder elsker, så er det kjoler. Vi går selvfølgelig tit i jeans, for dem elsker vi jo også – men der er alligevel ikke så meget der kommer på niveau med at tage en kjole på og virkelig ’embrace’ sin feminine side. Og det er lidt som om, at der er én kjole, der med sin elegance og power slår alle de andre kjoler – nemlig den røde kjole. Den er mystisk, den er smuk og den kan virkelig feje benene væk under dem, du fester med. Især med en rød læbestift kan du lege femme fatale. Men hvad med til hverdag? Kan en rød kjole gå an der? Læs med her, og find ud af helt præcis, hvordan du finder den perfekte røde kjole.

Populære røde kjoler til hverdag & fest

Hvilken rød kjole skal jeg vælge?

Som med enhver anden kjole, drejer det sig oftest om din kropstype:

  • Har du brede skuldre og brede hofter men en tydelig talje, er det en god ide at vælge en kjole, der sidder stramt om taljen for netop at fremhæve dine former.
  • Er dine skuldre og hofter ikke så brede, så din talje ikke er så tydelig heller, er det ligeledes en fordel at tage en kjole på, som er figursyet og altså forsøger at bringe din talje i fokus alligevel.
  • Hvis du derimod har smalle skuldre og brede hofter, gælder det om at skabe en balance mellem de to. Det gør du ved at vælge en kjole, hvor der sker meget på overdelen med diverse detaljer, mønstre eller en flatterende udskæring.
  • Er din krop til gengæld omvendt, altså med brede skuldre og smalle hofter, så er fx en swingkjole perfekt til dig. På den måde har du et bredt skørt, der vil udligne forskellen mellem dine skuldre og dine hofter.

Med en rød kjole er der dog lige en ting, du skal være ekstra opmærksom på. Du vil stå ud, så det er uendelig vigtigt, at du føler dig komfortabel i den kjole, du køber.

Hvad signalerer en rød kjole?

Farven rød er stærk og også meget ladet. Vi forbinder den med kærlighed og med romantik. Det er en varm farve med masser af kraft og intensitet. Det er spænding og begær. Inden du køber en rød kjole, er det godt at huske på, hvad farven signalerer. Det betyder nu ikke at en rød festkjole kan være upassende, men at den passer perfekt, hvis du skal charmere dig ind på en flirt eller fejre Valentinsdag. Til gengæld forbinder man også rød med julen, så på sin vis kan den glødende farve også passe rigtig godt ind i en hyggelig (jule)aften med familien.

Hvilken anledning passer røde kjoler til?

Udover at passe godt til jul og til Valentinsdag, så er en rød kjole også perfekt til mange andre anledninger. Her spiller det også ind, hvilken slags kjole, du begiver dig ud i. Hvis det er en lang, tætsiddende kjole eller en kjole med en masse detaljer og blonder, er det det perfekte valg til en gallafest. Har du en date med en sød fyr (eller kvinde) kan en rød kjole skrue ekstra op for temperaturen i restauranten. Skal du i byen med veninderne og er vild med lidt opmærksomhed på dansegulvet, så er det også den perfekte anledning til at iklæde sig rødt.

Kan man have en rød kjole på til hverdag?

Svaret er selvfølgelig JA!. Der er virkelig ingen grænser for, hvad man må og ikke må med kjoler. Selvfølgelig skal det ikke være en vild kjole, hvis den skal luftes på kontoret. Så er det nok en god idé at gå med en mere casual kjole, fx en kort kjole eller en løs kjole.

Rød kjole – hvilken farve sko?

Det er altid en godt spørgsmål. Hvis du finder en smuk, rød kjole, kommer her et sidste tip. Køb skoene i samme ombæring! Det er altid en god ide at prøve skoene på med kjolen, for det afhænger af den røde kjoles shade, hvilke sko, der passer godt til. Men prøv dig frem med sorte, hvide, røde og eventuelt bordeauxrøde sko og se så, hvad der passer bedst til den røde kjole, du er faldet for.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

north face jakker

North Face jakker

Never stop exploring. Det kan måske lyde lidt trivielt, men ikke desto mindre rammer The North Face’s motto plet. Mærket har nemlig fokus på udendørstøj,

puma sko

Nye Puma sko til ham & hende

Hvad enten du er sportsudøver eller bare nærer stor kærlighed til sneakers, så er Puma Sko et af de brands, du ikke kan undgå et