Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker.

Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til mænd, der kan være den nye smarte herre forårsjakke eller måske jakken til sommer. Modellerne kommer i forskellige styles, priser og mærker.

 

Parajumpers jakke

brun ruskindsjakke mænd

Find jakken til 7.500,- kr. her

Eksklusiv ruskindsjakke i brun fra Parajumpers. Jakken er fremstillet i 100% gedeskind og kommer med gennemgående 2-vejslynlås, frontlomme og forlommer. En jakke i høj kvalitet fra det canadiske firma.

 

Theory ruskindsjakke

køb den eksklusive Theory skindjakke til mænd

Find jakken til 7.700,- kr. her

Stilren ruskindsjakke fra Theory. Du får en eksklusiv jakke i 100% lammeskind i normal pasform. Jakken har to sidelommer og lynlås. En flot jakke der kan være velegnet til jeans som de mere noble bukser.

 

Selected skindjakke

køb den rå selected ruskindjakke til mænd

Find jakken til 1.799,95 kr. her

Klassisk jakke i ruskind fra Selected. Jakken er i normal pasform og designet stilren/minimalistisk. En traditionel jakke med lommer med lynlås og bruges som forårs- eller sommerjakke til mænd. Du finder jakken i grøn, brun og sort farve.

 

Boss Casual jakke

køb en Boss herre ruskindsjakke

Find jakken til 4.700,- kr. her

Kort jakke i det rå udtryk fra Boss Casual. Du får en rå bikerjakker med skulderpanel, trykknaplukning i hals og rå lynlåse. Jakken er fremstillet i 100% gedeskind, som giver dig en blød og stilfuld jakke i ruskind.

 

PS by Paul Smith

køb en brun let jakke i ruskind

Find jakken til 6.000,- kr. her

Klassisk jakke i 100% gedelæder fra Paul Smith. Jakken i normal pasform har skjorte krave, knappe lukning og to påsatte lommer. Jakkens materiale er fint og kræver special rensning.

 

Jack & Jones jakke

køb en GEDE-RUSKIND JAKKE

Find jakken til 1.329,95 kr. her

Jack & Jones jakke i camel farve og fremstillet i gedeskind. Jakken er i det minimalistiske og stilrene udtryk til dig, der ønsker den høje kvalitet og neutrale udseende.

 

Closed jakke

Lammeskinds jakke fra CLOSED

Find jakken til 4.000,- kr. her

Brun lammeskinds jakke fra Closed i det stilrene udtryk. Jakken i normal pasform har to sidelommer, påsyet brystlomme og normal lynlås lukning. Jakken skal special renses.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2021? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive