Selected Femme læderbukser til kvinder

Søger du efter de fede læderbukser til kvinder i 2021? Hvis du ønsker den rå, rebelske og feminine stil som et par stramme skindbukser vil give, så kunne de lækre Selected Femme læderbukser til kvinder måske være lige dig.

Her på Tøjlisten har vi fundet inspiration indenfor forskellige styles. Hvis du søger det eksklusive og rå look i læderbukser, så kunne de nedenstående modeller måske være det rigtige modeller der passer i din smag.

 

Selected Femme Sfsylvia

Køb et par sorte Selected Femme skindbukser til kvinder

Find bukserne til 2.799,- kr. her

En lækker kropsnær buks i 100% læder som måske passer til dit udtryk. Selected Femme bukserne passer perfekt både med de flade casual sko eller med de høje sko og en elegant læderjakke til damer hvis du ønsker den gennemførte skindlook. Du får et par bukser i blødt lammelæder med lynlås i siden og dekorative sømme på benene.

 

 

Højtaljede læderbukser

Brug de sexet læderbukser som kvinde

Find bukserne til 2.106,- kr. her

Casual og elegante Selected bukser i 100% skind. De sorte læderbukser har høj talje og en normal pasform hvis du ikke kan lide de stramme leggings eller bukser. Modellen kommer med skjult gylp, sidelommer og to baglommer.

 

 

Sorte dame skindbukser

Køb et par sorte Selected Femme skindbukser til kvinder

Find bukserne til 1.699,95 kr. her

Et anderledes par i ankellængde er disse chikke skindbukser i det elegante udtryk. Bukserne kommer elastisk linning og er velegnet til et par lækre pumps eller Just Cavalli damesko og den lette bluse. Alternativ kan du vælge det afslappet business look med en blazer og skjorte.

 

 

Grønne casual læderbukser

ug de fede dame læderbukser fra Selected Femme

Find bukserne til 2.799,- kr. her

Køb et par bukser der passer til dit temperament, og her kan denne mere afslappet læderbuks med høj talje måske være det rigtige par for dig. Du får en straight leg buks der er velegnet til dagligdagen, hvor bukserne ikke kommer i det stramme look som de andre modeller. Perfekt til hverdagen i skole eller på arbejde både til dig der er ung som mere moden som kvinde. Modellen findes både i grøn som cabernet farve.

 

 

Selected læderbukser

Brug de sexet læderbukser som kvinde

Find bukserne til 2.799,95 kr. her

Søger du de stramme casual læderbukser så kan denne model i sort, måske være de rigtige skinny dameskindbukser i lammeskind til dig. En par stramme bukser der egner sig til det ungdommelige udtryk med sneakers, helt ligesom du kan bruge dem til det mere sexet udtryk hvis så.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest