Ski’ god skiferie!

Denne guide er sponsoreret af de i artiklen nævnte virksomheder

For rigtig mange danskere er vinterferie lig med skiferie. Både i uge 7 og 8 rejser de mange skilystne til populære rejsedestinationer som Østrig, Sverige og Norge for at nyde de fantastiske skiområder. Hos Skiferie.dk finder du et bredt udvalg af de bedste destinationer. Uanset om du skal rejse med børnene, vennerne eller kollegaerne, finder du med sikkerhed din drømmerejse hos det erfarne rejsebureau. Skiferie.dk har nemlig mere end 25 års erfaring med skirejser og har Danmarks største og bredeste udvalg af skiferier til 8 lande i Europa. Find spændende skirejser her, og se frem til en uforglemmelig oplevelse på ski!

Eksempelvis finder du mange hyggelige skiområder i Tyskland tæt på den østrigske grænse. Selvom landet endnu er en lidt overset skidestination, er landet fyldt med forrygende skiområder. Tyskland har særdeles gode skiforhold, som er helt ideelt til familien, der skal afsted på ferie. Her er nemlig plads til skiløbere på alle niveauer, og områder som Oberaudorf, Oberstaufen og Berchtesgaden er vidunderlige skisteder. Derudover er der også flere eksklusive skirejser til Schweiz og Frankrig, der med sine veludstyrede skiområder indbyder til sjov skiløb.

Måske Tjekkiets familievenlige skiområder til lave priser er noget for dig. Landet har skønne skihoteller, og de flotte skiområder har også plads til nybegyndere. Områderne er nemlig særdeles overskuelige, så du altid er sikker på at få en fantastisk skiferie med en rejse til Tjekkiet. Om du er til Østrig, Sverige, Norge, Tjekkiet, Frankrig, Schweiz eller Tyskland, så finder du masser af spændende inspiration til din næste skirejse hos Skiferie.dk!

Smart tøj til rejsen

Når du har fundet din foretrukne skidestination, skal kufferten pakkes. Foruden det praktiske skitøj er det også nødvendigt med en garderobe, så du også kan være godt klædt på, når du altså ikke står på ski. Og for mange kvinder er det vigtigt at rejse med stil. Derfor finder du hos Zizzi tøj til den modebevidste kvinde i str. 42-56.

Selvom du er en kvinde med former, skal tøjet ikke være gråt og kedeligt. Zizzi fører nemlig smart og trendy tøj, og du finder alt lige fra klassiske basictøj som bluser og bukser til stilede t-shirts og kjoler. Uanset om du mangler overtøjet til sightseeing i gaderne eller kjolen til en drink i byen om aftenen, så har Zizzi alt, du behøver. Tøjet er fremstillet i nye og moderigtige designs, som altid understreger din femininitet. Både over- og underdele har fokus på de små detaljer i tøjet, som sætter prikken over i’et og giver dig et eksklusivt look.

Hos Zizzi er det nemt at se godt ud til en god pris. Du finder nemlig flere kategorier som ”2 for 500 kr.”, ”Bukser – 2 for 1” og ”Udsalg”, ligesom du selvfølgelig også kan forelske dig i de mest populære dele under ”Mest solgt” og ”Nyheder”. Så hvis du også gerne vil være lækkert og moderigtigt klædt på til din næste rejse, så finder du din garderobe hos Zizzi. Klik her for tøj til store kvinder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

budget tøjkøb

5 tips til tøjkøb på budget

Der er selvfølgelig forskel på, hvor meget man elsker at shoppe tøj. Nogle elsker det, hvorimod andre ikke kan vente med at få det overstået.