Skindjakker til kvinder

Du er på udkig efter en lækker skindjakke der kan give dig det stilfulde, rå eller elegante udseende? Ligegyldigt om det er sommer eller vinter, så er der altid noget smart over en kvinde i skind eller den smarte dame læderjakke. Og nogle af de lækre skindjakker til kvinder i de forskellige stilarter, kan bruges mange typer udtryk og kombinationer som f.eks. med dame striktrøjer.

De rå, fede, smarte eller elegante skindjakker kan kommer både til sommer og vinter brug. Og derfor behøver du som kvinde ikke nødvendigvis en moderne Pajar Cougar jakke, for der findes lækre skindjakker der også kan få dig til at holde varmen gennem den kolde tid.

 

Vila Miss Suede jakke

Køb den flotte og billig dame skindjakke

Find den flotte jakke til 695,- kr. hos Nelly

Hvis du ønsker den lette, feminine og rå skindjakke, kan denne ruskindsjakke fra Vila måske være lige dig. Du får en kort jakke med to forlommer med lynlåse, lynlås i ærmekant helt ligesom lukning af jakke er med lynlås. Jakken står sig godt til både jeans og læderbukser til kvinder.

 

 

 Selected ruskindsjakke

køb en flot dame ruskindsjakke

Find jakken til 1.495,- kr. hos Nelly her

En lækker højkvalitets ruskind jakke i den lækre lette stil til både forår, sommer og sensommer. Jakken henvender sig til kvinder der ønsker den modebevidste, klassiske og rå stil. Udtrykket giver dig det enkle, rå eller sofistikeret look alt afhængig af hvad slags udtryk du ønsker. Måske du vil gå all-in og kombinerer med Selected læderbukser til kvinder.

 

 

Ellos Collection jakke

Køb en klassisk let dame læderjakke i sort

Find den sorte jakke til 1.799,- kr. her

Hvis du søger en klassisk sort bikermodel kan denne Ellos Collection skindjakke i lammeskind måske være dig. Jakken kommer med skråtstillet lynlås, bælte med metalspænde, lynlås  ærmekant og nittepynt på reverset. Det giver dig den rå stil der kan kombineres med de afslappet sneakers og jeans til kvinder.

 

Jofama Irma ruskindsjakke

køb den lange ruskindsjakke til vinter

Find den lange jakke til 2.549,- kr. her

Køb denne trendy ruskindsjakke fra Jofama der kan bruges som din dame vinterjakke. Jakken er i en lang model så bagen bliver varmet, og modellen kommer med en stor vamset krave i kunstpels. Den lukkes med bånd og spænde ved kraven.

 

 

Vero Moda Royce skindjakke

Brug den korte damejakke i imiteret skind

Find jakken til 699,- kr. hos Stylepit her

En enkel men elegant jakke til det afslappet look i skind. Jakken kommer i ruskind og det feminine snit hvor du får diskret lynlås og markante popnitter på reverse til at bryde stilen. Perfekt til forår og sommer sammen med både det afslappet som mere festpræget udtryk.

 

 

Rockandblue skindjakke

Brug den elegante læderjakke til sommeren

Find den sorte jakke til 1.900,- kr. her

En klassisk læderjakke i elegant skind fra Rockandbllue. Jakken kommer i det tidløse design, der gør det velegnet til at alle tidspunkter og kan være moderne år efter år. Jakken er kropsforet og kommer med to forlommer og brystlommer med lynlås.

 

 

Vila imiteret sherling jakke

Køb en billig skindjakke i imiteret skind

Find jakken til 800,- kr. hos Bestseller her

Hvis du søger en jakke der kan være vinterjakke, kan denne imiteret sherling jakke fra Villa måske være perfekt. Jakken kommer med remdetalje ved hver ærke og reverse. En rå og unik jakke på samme tid, som måske også kan holde dig varm gennem den milde vinter.

 

 

Jofama Kristine jakke

Brug den lette ruskindsjakke til foråret som kvinde

Find ruskindsjakken til 2.395,- kr. her

En anden lækker jakke i ruskind kan være denne jakke der kommer i 100% svineskind. Den passer både til kjolen, bukser som jeans på de varme tidspunkter af året. Jakken kommer med lynlåse på bryst og forlommer for det dekorative look.

 

 

Sofie Schnoor bikerjakke

Køb det eksklusive sorte dame læderjakke

Find jakken til 2.099,- kr. her

Sofie Schnoor dametøj kommer i den eksklusive stil, hvor design, materiale og prisen følges ad. Her finder du denne klassiske sorte bikerjakke der forener det rå og feminine med denne læderjakke. Modellen kommer med nitter på ærmer, reverse og rå sidestillet lynlås til lukning og lommer. Her får du tilsat feminine detaljer i snit, læderfrynser i ærmer og markant motiv på ryggen.

 

 

Laurent Ralph Lauren jakke

Køb en designer skindjakke til damer

Find jakken til 2.399,- kr. hos Nelly her

Denne Laurent Ralph Laurent skindjakke kan også udgøre din nye vinterjakke med pels til den milde vinter. En fed skindjakke med kunstpels og foret inderside der er velegnet til efterårsvejret som ofte også er vintervejr. Jakken kommer med skrå lommer og detaljer i kunstlæder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de lækre sommerjakker til kvinder så du kan nyde solen

Sommerjakker til kvinder

Nu sommeren står for døren, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker

sommerkjoler til hverdagen

Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen

brug de lækre skjortekjoler som kvinde

Skjortekjoler

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det

Køb Tamaris ankelstøvler som godt fodtøj

Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du

Køb Vagabond ankelstøvler som moderigtig kvinde

Vagabond ankelstøvler

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske

køb de smarte solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2020 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige