Skindjakker til kvinder

Du er på udkig efter en lækker skindjakke der kan give dig det stilfulde, rå eller elegante udseende? Ligegyldigt om det er sommer eller vinter, så er der altid noget smart over en kvinde i skind eller den smarte dame læderjakke. Og nogle af de lækre skindjakker til kvinder i de forskellige stilarter, kan bruges mange typer udtryk og kombinationer som f.eks. med dame striktrøjer.

De rå, fede, smarte eller elegante skindjakker kan kommer både til sommer og vinter brug. Og derfor behøver du som kvinde ikke nødvendigvis en moderne Pajar Cougar jakke, for der findes lækre skindjakker der også kan få dig til at holde varmen gennem den kolde tid.

 

Vila ruskindsjakke

find skindjakke dame tilbud

Find jakken til 899,- kr. her

Hvis du ønsker den lette, feminine og rå skindjakke, kan denne ruskindsjakke fra Vila måske være lige dig. Du får en kropsnær og bikerjakke med to forlommer med lynlåse, lynlås i ærmekant helt ligesom lukning af jakke er med lynlås. Jakken står sig godt til både jeans og læderbukser til kvinder.

 

 Selected ruskindsjakke

køb kort skindjakke til damer

Find jakken til 799,- kr. her

En lækker højkvalitets ruskind jakke i den lækre lette stil til både forår, sommer og sensommer. Jakken henvender sig til kvinder der ønsker den modebevidste, klassiske og rå stil. Udtrykket giver dig det enkle, rå eller sofistikeret look alt afhængig af hvad slags udtryk du ønsker. Måske du vil gå all-in og kombinerer med Selected læderbukser til kvinder.

 

Ellos Collection jakke

køb billig skindjakke til damer

Find jakken til 1.799,- kr. her

Hvis du søger en klassisk sort bikermodel, kan denne Ellos Collection skindjakke i lammeskind måske være dig. Jakken kommer med skråtstillet lynlås, bælte med metalspænde, lynlås ærmekant og nittepynt på reverset. Det giver dig den rå stil, der kan kombineres med de afslappet sneakers og jeans til kvinder.

 

Jofama skindjakke

køb en læderjakke til damer

Find jakken til 899,- kr. her

Køb denne trendy skindjakke fra Jofama. Jakken i 100% læder er foret og i den klassisk bikerstil. Der er 4 dekorative lommer foran og jakken lukkes med skrå lomme.

 

Vero Moda Royce skindjakke

køb en vero moda ruskindsjakker til damer

Find jakken til 479,- kr. her

En enkel men elegant jakke til det afslappet look i skind. Jakken kommer i ruskind og det feminine snit hvor du får diskret lynlås og markante popnitter på reverse til at bryde stilen. Perfekt til forår og sommer sammen med både det afslappet som mere festpræget udtryk.

 

Samsøe & Samsøe jakke

køb Skindjakke fra Samsøe & Samsøe

Find jakken til 2.700,- kr. her

En klassisk læderjakke i elegant skind fra Samsøe & Samsøee. Jakken kommer i det tidløse design, der gør det velegnet til at alle tidspunkter og kan være moderne år efter år. Jakken er kropsforet og kommer med forlommer og brystlommer med lynlås.

 

Jofama Petra jakke

find den klassiske dame læderjakke til sommer

Find jakken til 1.189,- kr. her

Sort Petra jakke fra Jofama i et eksklusivt look med rå detaljer. Jakken har to forlommer med flap og to forlommer med lynlås. Helt ligesom jakken kommer med kontrast sømme til det fede udtryk. Jakken lukkes med knapper foran frem for den normale lynlås.

 

Gestuz bikerjakke

køb den eksklusive Gestuz læderjakke

Find jakken til 2.157,- kr. her

Brun Gestuz skindjakke i ægte læder og klassisk biker stil. Jakken er med skrå lynlås og bælte forneden. Der er lynlås i ærmegab og to lommer foran. Jakken er velegnet til det casual/rå udtryk sammen med jeans, sneakers, pumps eller måske de lette Gestuz kjoler.

 

La Redoute skindjakke

La Redoute Kort skindjakke med rund halsudskæring

Find jakken til 1.714,- kr. her

Kort skindjakke i det eksklusiv og feminine udtryk med sit enkle snit. Jakken er med rund halsudskæring og snit foran og bagpå. Der er 2 paspolerede kommer i siden og lynlås i ærmegab. Flot jakke der også kan købes i cognac farve.

 

Happy Holly imiterede skind

Happy Holly Sigrid jacket Light mole

Find jakken til 499,- kr. her

Lys Happy Holly i imiteret skind som giver dig en smart og billig dame skindjakke. Modellen har quiltede skulderpartier og det enkle men klassiske rå udtryk, hvor du kan kombinerer med stort set alt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest