Forskellige, smarte skjorter til mænd

Leder du efter fede skjorter til mænd? Hvis du søger en ny skjorte, har vi her fundet et udvalg af forskellige modeller. Det giver dig inspiration til at finde en stil der passer dig i udvalget af forskellige styles, priser og mærker. Der findes et stort udvalg af herreskjorter i flannel, denim og andre materialer. Helt ligesom du finder både de ensfarvet, blomstrede, cowboy, blå, grønne, sorte, hvide, røde og andre slags farver eller mønstre.

Derfor har vi kun valgt at vise et specifik udvalg af populære modeller i mærker som Hugo Boss, Matinique, Inwear, Boswell, Tommy Hilfiger, Tiger of Sweden eller Ralph Lauren skjorter.

 

Hugo Boss Joachim skjorte

Køb en Hugo Boss herreskjorte i navy

Find skjorten til 499,- kr. her

Hugo Boss er et fedt mærke, der kan kombineres med stort set alt. Denne business skjorte kommer i navy blå, men kan  også købes i lyseblå, mørkeblå, hvid og rød. Perfekt at kombinerer med casual jeans eller f.eks. et Hugo Boss jakkesæt eller andet jakkesæt til mænd.

 

Eton slim fit skjorte

køb blå skjorter til mænd fra Eton

Find skjorten til 1.100,- kr. her

En af de fede og trendy blå skjorter til mænd, er denne fede Eton skjorte. Skjorten er både velegnet til jakkesæt med slips som til det casual look, hvor en let blazer kan tilføjes. Der findes mange farverige skjorter til mænd, men ikke alle kan bære dem. Her er den enkle lyseblå en farve der kan bruges af stort set alle mænd. En lækker skjorte der næsten kan gå for at være en af de gode skræddersyede herreskjorter.

 

G-Star til unge mænd

Køb g-star modetøj på nettet

Find skjorten til 539,- kr. her

G-star Raw skjorten er en fed skjorte til unge mænd der findes i fem forskellige farver. Du kan vælge mellem den mørke, lyseblå, navy, rød og hvide skjorte ud fra hvilket farve der klæder dig bedst. Skjorten gør sig godt med både sko, støvler, jeans eller bukser, alt afhængig af om det skal være til fint eller afslappet brug.

 

Tommy Hilfiger skjorte

køb den lyseblå oxford herreskjorte

Find skjorten til 700,- kr. her

Hvis du leder efter en af de lyseblå skjorter til mænd, hvorfor så ikke denne oxford skjorte fra Tommy Hilfiger. Du finder også skjorten i hvid, lyseblå og mørk farve. En flot og elegant skjorte til arbejde, fest og afslappet brug, der kan kombineres med den lette blazer, læderjakke eller vinterjakker til mænd og selvfølgelig også helt uden til de varme tider.

 

Polo Ralph Lauren skjorte

køb en casual herreskjorte i fersken farve

Find skjorten til 800,- kr. her

Der findes en del fede Ralph Lauren skjorter til mænd, og denne casual med samtidig stilfulde button-down skjorte til business brug, er ingen undtagelse. Skjorten kommer i flere forskellige farver som lyserød, lyseblå og hvid. En flot skjorte i den gode kvalitet, der egner sig godt sammen med en smart skindjakke fra. f.eks. Tiger of Sweden.

 

Gant denim skjorte

køb business skjorter mænd strygefri

Find skjorten til 800,- kr. her

Hvis du søger en elegant skjorte i denim farve, kan denne Oxford model fra Gant måske være det rigtige. Skjorten kommer med button-down flip og broderet Gant logo på brystet. Kombinerer skjorten med de pæne bukser et fedt bælte til mænd.

 

Selected skjorte

køb en Sommerskjorte i et klassisk design

Find skjorten til 499,95 kr. her

Er det en casual skjorte til det afslappet brug i hverdagen du er på jagt efter? Så kan denne Selected skjorte med kinakrave og striber måske være lige dit stil. Sommerskjorten er fremstillet i økologisk bomuld og hør i en slidstærk kvalitet.

 

Dsquared skjorte

uldskjorte fra italienske DSQUARED

Find skjorten til 4.000,- kr. her

Dsquared er Made in Italy design i den eksklusive stil. Her finder du denne stribet skjorte der er fremstillet i merino uld kvalitet. Skjorten er i oversize fit og kan være den eksklusive, casual skovmandsskjorte til din smag.

 

J.Lindebergh skjorte

Bomuldsskjorte i let flannel med en klassisk krave

Find skjorten til 900,- kr. her

J.Lindebergh light flannel skjorte til mænd. Skjorten er i slim fit pasform og kommer i blød, let flannel-twill. Lukning er med perlemorsknapper. Brug den stilfulde men afslappet skjorte sammen med en af de lyse frakker til mænd eller måske den mere casual herre læderjakke.

 

Jack & Jones skjorte

brug en kinakrave skjorte herre og strygefri

Find skjorten til 399,95 kr. her

En flot casual strygefri langærmet skjorte fra Jack & Jones. Du finder slim fit modellen i hvid, navy, lyseblå eller sort farve. Skjorten i 100% bomuld kommer i enkelt look og indfarver fransk knapliste.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe