Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var først i 1930 at skoen med hælen blev til, for før dette var typen brugt til alverdens andre typer såsom træsko med mere.

Italien som er ophavsmand for meget design, stil og æstetisk her i verden, er også landet hvor en designer opfandt kilehæl skoen til kvinder. Kork var materialet der gav mulighed for den høje sko, for den er både let og kan bøjet. Siden 1930'erne har udviklingen heldigvis skabt mange lækre styles og typer med kilehæl. Og inspiration til forskellige lækre sneakers, sandaler eller pumps i 2020, skal du selvfølgelig ikke snydes for.

 

Angulus sandal

Køb den feminine Angulus sandal med høj hæl

Angulus skaber lækre sko i den sydeuropæiske stil, hvor denne sandal der er produceret i Portugal, giver dig det flotte feminine look til sommer. Perfekt sko i læder og naturmaterialer i 6,5 cm. hælhøjde vil tage sig godt ud med en klassisk Desigual sommerkjole til skole, arbejde eller fest brug. Skoen med krydsede stropper kommer i normal fit og med justerbar rem med spænde.

 

 

Kiomo højhælede pumps

køb de flotte sorte Kiomi pumps med kilehæl

Sort ruskindssko fra Kiomi i det klassiske enkle design med rund spids, kommer med en hælhøjde på 8,5 cm. En lækker enkel sko med sål i læder og udvendingt materiale i ruskind, giver det eksklusive look der kan bruges sammen med de korte festkjoler, jeans eller den løse sommerkjole.

 

 

Steven Madden sneakers

Køb de populære Steven Madden sneakers med kilehælFind den populære sko til 999,- kr. her

Steven Madden er et populært brand blandt piger som unge kvinder. Denne sorte ruskind sneakers kommer med kilehæl og i den høje kvalitet. Lukning er med lynlås der kommer på begge sider af skoen og en lækker afslappet sko til skole eller arbejdsbrug.

 

 

Billi Bi sandal

Køb den sorte dame kilehæl sandal

Billi Bi giver dig denne spansk produceret lædersko med kilehæl. En dejlig sko med spænde lukning bagtil som kan bruges med f.eks. en smart Rosemunde kjole eller en af de mange andre lækre sommerkjoler. Perfekt til den unge som mere modne kvinder, der gerne vil vise sin feminine side i det afslappet look.

 

 

Versace Jeans sneakers

Køb de elegante dame sneakers med kilehæl

Hvis du ønsker et par smarte sneakers med kilehæl, så kunne denne sorte Versace Jeans sko måske være lige dig. Versace Jeans giver dig den høje kvalitet som du finder i andre brans som Just Cavalli sko til kvinder. Versace Jeans skoen kommer med en hælhøjde på 6,5 cm. pyntesømme og nittedekoration til at give det unikke udtryk. Skoen kommer med indvendigt kilesål og er perfekt til foråret og sommer brug.

 

 

Tamaris Woms Sandals

Køb den flotte Tamaris kilehæl sandal

Tamaris laver lækre sko der kommer med en rigtig god pasform, og samtidig finder du deres styles til den gode mellemklasse pris. Her finder du denne Selina sandal med kilehæl, der på udsalg og tilbud kan købes til lige omkring 350 kr. Skoen kommer i den klassiske høje stil, som netop er hvad der tiltaler de fleste kvinder.

 

 

Glossy sneakers

fed sneakers til kvinder med lækre detaljerFind skoen til 399,- kr. lige her

En dejlig feminin sneakers der gør sig godt med jeans, nederdel eller short. Du får nemlig en sko med kilehæl og et sødt unikt udtryk. Skoen kommer nemlig med pyntelynlåse i siderne, snøring foran og små similisten til det søde udtryk der sammen med en 6 cm. hælhøjde, giver en fed damesko.

 

Hedder det kinahæl eller kilehæl?

Mange bruger både kinahæl og kilehæl udtrykket om den populære sko type, men det er faktisk vildledende.

Forskellen er hælen og højde for denne foran og bagerst på skoen. Kinahælen i sit originale udtryk som du nok kender fra Geisha påklædningen, har en lav hælsål på bunden hvilket gælder hele skoens længde.

Kilehælen som vi kender den, kommer med den gennemgående fladbundet hæl med plateauforhøjning der bliver højere jo længere du kommer mod hælen. Her kan vinkel være den høje hæl som du kender fra sandalen eller den lave som bliver brugt på blandt andet sneakers.

Materiale?

Da skoen blev “opfundet” af en italiensk designer i 1930, så var det velvalgte materiale kork. Kork er dejlig let, og en sko skal selvfølgelig ikke være tung. I dag bliver andre lette materialer som træ, gummi og andet også brugt, helt ligesom du finder sko med kileformet hæl der er hul indeni for at spare vægt.

Hæl?

Der er fordele ved at bruge høje hæle, men det er ikke sundt for fødderne at gå i de meget høje hæle over længere tid. En stejl vinkel vil flytte belastningen af vægten, og forfoden er trods alt ikke beregnet til at bære det hele. Her gælder det om at lære hvordan du kan gå i høje hæle smertefrit.

Højde er dog ganske flot, og alt med måde så går det også. For den høje hæl giver det løft i udtrykket, og her er sko med kilehæl ofte nemmere at gå i end f.eks. stiletter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi

køb de flotte ponchoer

Ponchoer / Kapper

Kapper & ponchoer til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen. Hvis du aldrig har haft kappe/poncho,

brug de lækre blusekjoler til sommer for den gode selfie

Blusekjoler

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til

køb en clutch pung til fest

Clutch punge

En clutch pung er et “must have” hos enhver kvinde, der ønsker at have plads til alle sine personlige ting. Flere vælger endda at bruge

køb de flotte forårsjakker til kvinder

Forårsjakker til kvinder

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder. Og hvis du søger en ny jakke i 2020 bør du se udvalget nedenfor. Vi har fundet et

find de lækre jeans til kvinder

Jeans til kvinder

Fede, smarte og lækre jeans til kvinder er alfa omega at have i klædeskabet. Der findes et hav af forskellige jeans i 2020 til den