Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020?

Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive en hverdagsskjorte både til det fysiske som det mere siddende arbejde.

Skovmandsskjorten som også kaldes en ternet skjorte er blevet allemandseje, og hvorfor ikke bruge den casual skjorte som du kan læse her på Politiken.

Her finder du inspiration til forskellige fede skjorter til mænd i den ikoniske stil, der kan bruges både til skole, arbejde, koncerter som arbejdet i haven.

 

Urban Classics skjorte

køb den ternet skovmandsskjorte til unge mænd

Find skjorten til 300,- kr. her

Hvis du søger den stilrene ternet skjorte i bomuld, så er denne skjorte med Kent krave måske det rette valg. En afslappet skjorte i god kvalitet og billig pris. Skjorten vil stå sig godt til herre læderjakken og et par almindelige jeans.

 

Polo Ralph Lauren

køb Ralph Lauren skovmandsskjorte til mænd

Find skjorten til 499,- kr. her

Det populære brand Polo Ralph Lauren gør sig selvfølgelig også i ternede skjorter/skovmandsskjorter som de gør sig i skræddersyede eller kortærmede herreskjorter. Denne blå ternet skjorte med det karakteristiske logo på brystet kommer i den enkle stil.

 

Superdry skovmandsskjorte

Superdry Rookie Ridge Skjorte Broken Twill Orange

Find skjorten til 200,- kr. her

Superdry Rookie Ridge i twill orange farve giver dig en klassisk og casual skjorte i det ternede udtryk. Denne model er i det klassiske skjorte snit. Det giver et elegant snit i forhold til nogle af de mere grunge eller gangster modeller hvor et par jeans, sneakers og fede solbriller til mænd giver udtrykket til hverdagen.

 

Dsquared skjorte

uldskjorte fra italienske DSQUARED

Find skjorten til 4.000,- kr. her

Italienske Dsquared skaber eksklusiv modetøj. Og her finder du denne ternet skjorte i oversize fit. Skjorten er i eksklusiv merino uld kvalitet. En flot og elegant skjorte til dig der ønsker høj kvalitet og casual udtryk.

 

Barbour skjorte

køb skovmandsskjorte med for

Find skjorten til 399,- kr. her

Der findes mange lækre brands og styles hvor denne klassiske ternede skjorte fra Barbour Lifestyle også hører sig til. En afslappet og flot skjorte med button-down krave og lomme på brystet. Skjorten er fremstillet i en kølig bomuldsvævning med mønster i Barbour tartan.

 

Hvad og hvorfor en herre skovmandsskjorte?

Der hører almindelige og ternede skjorter sig til i enhver mands garderobe. Og her er den ternet herreskjorte i form af skovmandsmodellen, absolut en god tilføjelse. Godt nok er skjorten en arbejdsbeklædning, men dette ophørte for efterhånden rigtig mange år siden. I dag er det ikke bare en god anvendelige skjorte til unge mænd som de mere modne, men også særdeles populær blandt kvinder.

På engelsk hedder en skovmandsskjorte “Lumberjack shirt” og har altid været arbejdstøj for skovarbejderen helt tilbage til 1800 tallets USA. I tiden omkring anden verdenskrig kom den rødternet skjorte dog til byen for alvor, og blev udbredt som dagligdags beklædning til mænd i hele USA. Derfor tog udvikling og populariteten et kæmpe spring, hvor uldskjorten blev udbredt til den kendte ternet flannel skjorte, som også Marilyn Monroe gjorde verdensberømt ved at bære den.

I nyere tid blev skjorten endnu engang verdensberømt efter at have været lagt på hylden, for i grunge miljøet med især Nirvana, fik skovmandsskjorten fat i de unge igen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe