Sommerjakker - til de varme og de kolde dage

sommerjakker

3 måneder siden |  0 comments  |  Mode

Indrømmet er det ikke altid, at den danske sommer faktisk bringer med sig særlig mange varme dage. Derfor er det vigtigt at have en sommerjakke klar, til når de gode dage bliver til windy eller endda regnfulde dage. Hen ad de sene sommeraftener kan det også være rart at have en sommerjakke til når der skal hygges ved bålet eller festes i gaderne.Mangler du inspiration til hvilken sommerjakke, der for tiden er in eller er der nogen ting du gerne vil have opklaret inden du køber? Så læs med her.


Hvilken slags jakke egner sig til sommer?


De fleste dage kan man håbe at gå rundt i t-shirt. Derfor er en sommerjakke egnet til, hvis solen en dag ikke er fremme eller til når den går ned. Det kan være rart med en tynd jakke, der blot dækker dine arme, ellers er en praktisk softshell jakke fx også en god ide til dagene med regnvejr.


Hvordan finder jeg den rette sommerjakke?


Når man køber jakker, er det altid vigtigt at huske på, at man kommer til at bruge den meget. Det skal derfor være en jakke, som du er glad for, men som også matcher din stil og din garderobe, så du kan have den på nærmest ligegyldigt hvad du har på indenunder

Blandt sommerjakker til damer er det især jakker, der kan bindes i taljen, som trender. Derudover dyrkes for tiden virkelig unisex-looket og til herrer og damer, er der derfor ikke stor forskel på hvilken type jakke, som er mest populær. Du kan derfor roligt kigge efter en af følgende:  • Cowboyjakken. Længe har cowboyjakken været inde i varmen og den bliver ved med det. Cowboyjakken er god som sommerjakke til både mænd og kvinder, fordi den er praktisk. Når det er sommer, bruger vi som regel meget mere tid udenfor og det betyder også, at vores tøj bliver mere snavset. Cowboyjakken kan både holde til at blive beskidt og se ret rå ud, mens den er det. Dog kan cowboystoffet godt gøre jakken en smule varm, så er det solskin og 30 grader skal du nok lige vente til solen går ned, før du har brug for den.

  • Bomberjakken. Den amerikanske flight jacket er også virkelig populær til begge køn. Den har et fint snit og sidder godt, både om du er bredskuldret eller har en slank talje. Bomberjakken fås i varierende materialer og kan derfor være meget tynd og perfekt til de varme dage, hvor kun en lille brise hersker. Bomberjakken fås også i vendbare udgaver, så du altså får to jakker i en. Det kan være virkelig smart, hvis du har et alsidigt klædeskab, som er svært at matche til en enkelt jakke.

  • Tracksuit jakken. Sammen med unisex-looket, dyrkes for tiden også det sporty look. Det betyder at en helt oplagt jakke er tracksuit jakken. Denne er både praktisk og behagelig at have på og findes endda i vandtætte udgaver, så selv regnen kan komme an.

  • Regnjakken. Ja, apropos regn, så er det heldigvis sådan at regnjakken for tiden ikke er helt dum at tage frem. Regnjakker i funky farver som gul, rød og grøn er nemlig også virkelig populære, så bliver det ikke den bedste sommer, så er det en oplagt ide at have regnjakken klar uden at gå på kompromis med stil.Hvilken slags sommerjakke er bedst til børn og baby?


Til børn og babyer gælder det om at finde en sommerjakke, som holder barnet varmt til trods for de skiftende temperaturer. Er der fuld sol, er det også bedst at dække barnets arme til, så de små ikke udsættes for mange skadende solstråler.

Leder du efter en jakke til ældre børn er der selvfølgelig også en udfordring i at finde en pæn jakke, som børnene godt gider at have på. Her er det en klar fordel at gå den så praktiske vej som muligt med en softshell jakke eller en anden populær jakke: anorakken. Nogle gange er der selvfølgelig ikke så meget at gøre, og så er det bedre at tage børnene med på shopping, så de får en jakke de gider bruge. Her er fleecetrøjer er også oplagte at bringe ind i sommersæsonen.


Guide & InspirationSommerjakker til UNDER 500 krSommer Lookbook


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

lang kjole
6 måneder siden

Lang kjole - Sådan finder du den helt perfekte

Askepot, Snehvide, Belle, Tornerose - listen over Disneyprinsesser med lange, fortryllende kjoler fortsætter. Vi ved jo godt, hvor vores drømme om at skinne i den smukkeste, lange kjole kommer fra. Helt fra barnsben med Disney på nethinden, har vi dr...

Read More
calvin klein undertøj
4 måneder siden

Calvin Klein undertøj - et sikkert valg

Som en af de førende brands i verden, er Calvin Klein virkelig til at stole på, når det kommer til design og kvalitet. De har været på markedet længe og har derfor en hel del erfaring. Derudover har de også været på folks læber længe og der er uden t...

Read More
denim jakke
3 måneder siden

Denim Jakke - trenden du bare må være en del af

Sommerens stof er denim. Og det kan man faktisk sige for de forrige og kommende somre også, for er der noget denimstof er, så er det tidløst. Og det gælder især denim jakken. Derudover er det en utrolig alsidig jakke, der både kan være chik og femini...

Read More