Sommerjakker til børn

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid?

Det er ikke nemt at finde en jakke som barnet kan lide, er praktisk og som samtidig ligger i den rigtige pris i forhold til budgettet. Du kan dog heldigvis finde lidt inspiration i dette udvalg af sommerjakker til piger og drenge i alle aldre, som vi har fundet her.

Jakker til sommeren kan købes i mange lækre brands som Me Too, Danefæ, Molo, Color Kids, Mini A Ture, Ticket to Heaven og mange andre, som du kan se i de nedenstående modeller til 2021 der kommer i forskellige stile, priser og brands.

 

Calvin Klein bomberjakke

køb calvin klein sommerjakker børn

Find jakken til 749,95 kr. her

Hvis du leder efter en smart Calvin Klein sommerjakke, så finder du denne rosa bomberjakke til piger i fra 8 – 16 år. En dejlig enkel og fed jakke der kan kombineres med både kjoler og bukser i pigetøj udvalget. Tøj til børn skal være praktisk men hvorfor ikke også i den flotte stil, som du får med denne jakke der kan findes på udsalg.

 

Mini A Ture sommerjakke

Mini A Ture sommeranorak i pudderrosa

Find jakken til 669,95 kr. her

Ligesom med regntøj til børn, så skal der selvfølgelig også findes den nye lette jakke, hvor denne fra Mini a Ture er en klassisk sød model til børn. Jakken der kommer i størrelse 1 år op til 3 år er både åndbar, vindbar, vandtæt og med justerbar talje og ribkanter.

 

Nike Sportswear

Hvid Nike Sportswear Windrunner jakke

Find jakken til 500,- kr. her

Hvid Windrunner jakke fra Nike til børn fra 9 – 16 år. Den lette jakke til ham eller hende gennem sommeren, som også findes i den mørke farve. Jakken er med mesh på ryggen til ventilation og i et slidstærk materiale.

 

Mini Rodini sommerjakke

ini Rodini anorak i grøn med allover print af søde hunde og katte

Find jakken til 999,95 kr. her

En af de søde billige sommerjakker til børn, kunne være denne grønne anorak der både kan bruges som sommer og forårsjakker til børn. En både sød, vandafvisende, åndbar og vindtæt jakke der ikke bliver for varm, som kan bruges både sammen med et par  gummistøvler og de lette sommersko.

 

Wheat sommerjakke

Wheat sommerjakke i mørkeblå med et navy print af små flyvende måger

Find jakken til 649,95 kr. her

Hvis du leder efter en af de seje sommerjakker til drenge, kunne denne navy Wheat jakke være det helt rigtige valg. Du får en sej jakke med Wheat reflekser, elastiske kanter ved håndled og aftagelige hætte der bruges med trykknapper og elastik i åbningen. En lækker vand- og vindtæt jakke der er dejlig åndbar og god pasform.

 

Rosa Hummel jakke

køb sommerjakker børn hummel

Find jakken til 349,95 kr. her

Der findes mange fede Hummel sommerjakker til børn, hvor denne Jamie model i rosa og bordeaux detaljer, kan være den rigtige jakke til den lille pige fra 0 – 2 år. Jakken i den flotte look er fremstillet med bomulds for og hovedmateriale i polyester.

 

Hust and Clair

Hust and Claire Elena Denimjakke

Find jakken til 349,95 kr. her

En let jakke til sommebrug til hende, kan være denne deninjakke fra Hust and Claire. Jakken uden foring kommer i bomuld og det perfekte overtøj til pigen eller drengen på de sommerdage hvor overtøjet skal være let, hvilket f.eks. er om morgenen når han eller hun skal i skole. Rykken er dekoreret med broderet blomster og sommerfugl i forskellige farver.

 

Reima jakke

Reima sommerjakken med aftagelig hætte

Find jakken til 549,95 kr. her

En af de mere smarte sommerjakker til børn, kan være denne Reima sommerjakke med aftagelig hætte. En fed vindjakke der kommer i vandtæt materiale med vandsøjletryk på 10.000 mm. og åndbarhed på 3000-5000 g. Du får en yderst komfortabel og åndbar jakken til barnet fra 4 år til 12 år.

 

Småfolk sommerjakke

Flot Småfolk-jakke i vendbart design

Find jakken til 419,96 kr. her

Vendbar Småfolk sommerjakke med print af æbler der er velegnet til de mindste fra 1 – 3 år. Jakken har aftagelig hætte med indsyet elastik. Modellen er vandtæt med vandsøjletryk på 3000 mm. og åndbarhed på 3000 g.

 

Molo bomberjakke

køb Molo bomberjakke i pudderrosa med stjerner

Find jakken til 599,95 kr. her

Molo bomberjakke til pigen der findes i størrelser fra 4 år til 12 år. Sommerjakken i rosa har forskellige farver til stjernemotiver som du finder både foran og på ryggen. Her er stjerner i farverne gul, grøn, rosa og fuchsia. Foran har jakken til lommer og lukkes med gennemgående lynlås.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse