Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis noget der kommer i brug hver år, og her gælder det om at finde den helt rigtige.

Vi har fundet 13 forskellige lækre sommerjakker til 2020, hvor du finder forskellige styles, farver og priser. De mere farverige jakker har vi udeladt, da det mere stilrene i blå, sort og sand farver er noget som du kan bruge år efter år.

 

Gant jakke

sommerjakker til mænd udsalg

Find jakken til 1.500,- kr. her

Måske denne blå bomberjakke fra Gant er lige din stil. Du får en klassisk jakke med gennemgående lynlås,2 stiklommer og elastisk ribkant i bund, hals og ærmer. Jakken kommer med broderet tone-i-tone logo på brystet, og en jakke der f.eks. kan kombineres med jeans og de fede solbriller til mænd.

 

Closed skindjakke

køb en herre skindjakke til sommer

Find jakken til 4.000,- kr. her

Køb den eksklusive lammeskinds jakke fra Closed til de varme tider i Danmark. Jakken er velegnet til sommer og som forårsjakke til mænd også. Jakken kommer med to sidelommer, lynlåslukning og normal pasform i almindelig størrelse.

 

Tommy Hilfiger jakke

find den blå Tommy Hilfiger overgangsjakke

Find jakken til 1.800,- kr. her

Den blå farve er moderne og tidløs, og hvorfor ikke denne farve til den lette quiltet bomberjakke. Tommy Hilfiger jakken er åndbar, vandafvisende og med TH-Tech Insulation der gør jakken velegnet som overgangsjakke.

 

Jack & Jones læderjakke

Læderjakke med et minimalistisk look til sommer

Find jakken til 1.119,- kr. her

En let herre læderjakke som denne fra Jack & Jones i bikerstil, har altid været populær overtøj til den varmere tid i Danmark. En fed moto-cross inspireret model i 100% lammeskind der findes i brun og sort farve. Jakken kan kombineres både med en afslappet herreskjorte eller den gode kvalitets T-shirt og stadig give stil der viser kvalitet.

 

Boss Athleisure jakke

Boss-vandafvisende-herrejakke

Find jakken til 2.300,- kr. her

Boss Athleisure vandafvisende jakke i tynd materiale. En let sommerjakke med høj hals, to stiklommer og kontrastfarvet stribe på ærmer. Velegnet til hverdag, grillfesten eller med som den lette jakke på sommerferien.

 

Paul Smith vindjakke

køb en praktisk vindjakke til sommer

Find vindjakken til 2.900,- kr. her

Hvis du søger en jakke i det behagelige kvalitet, så er Paul Smith garant for kvalitet i deres kollektioner. Denne navy vindjakke er ingen undtagelse. Du får en jakke der går til hoften som måske også er den perfekte forårsjakke på de gode dage. Helt ligesom jakken er perfekt til at holde varmen på de mange sommerdage i Danmark, hvor en let jakke er nødvendig. Jakken kommer med signatur stribe, justerbar hætte og sidelommer. En jakke der er perfekt sammen med et par fede hvide sommersko til mænd.

 

Stone Island jakke

køb en let sommerjakke i soft shell materiale

Find jakken til 3.600,- kr. her

Stone Island giver dig denne vind- og vandtætte jakke i let soft shell kvalitet. Du får en praktisk jakke i åndbar kvalitet, og perfekt til at holde dig tør og komfortabel gennem sommeren og ganske velegnet forårsjakke også. Hvis du ønsker den praktiske jakke til det danske vejr, kan denne vindjakke med aftagelig hætte være det eksklusive valg.

 

Helmut Lang cowboyjakke

heritage denim jakke fra Helmut Lang

Find jakken til 3.100,- kr. her

Helmut Lang Heritage denim til mænd. En let jakke i det klassiske udtryk med brystlommer, sidelommer og knaplukning. En jakke hvis du ønsker det casual eller cool look, der er ideel til cowboybukser, afslappet sko og måske en skovmandsskjorte.

 

Allan Clark frakke

brug en klassisk trenchcoat til sommer

Find jakken til 1.499,- kr. her

Det er godt nok en frakke og ikke en jakke, men ingen udvalg uden den knælange frakke der er ganske velegnet til vores danske sommervejr. En elegant trenchcoat fra Allan Clark med enkeltslids og velegnet til både den afslappet trøje som blazer indenunder.

 

Parajumpers Miles jakke

Køb en let sort jakke som mand

Find jakken til 2.700,- kr. her

Hvis du er til bomberjakke stilen, kan denne sorte vandtætte Miles model fra Parajumpers model måske være den helt rigtige. Du får en høj kvalitet med en jakke der er åndbar 10.000 g/m2/24h og vandtæt til 10.000 mm. Jakken kommer med hætte i kraven, ribkanter, og to stiklommer med knaplukning.

 

Selected Ruskindsjakke

køb en eksklusiv ruskindsjakke til sommer

Find jakken til 1.799,95 kr. her

Der findes rigtig mange fede skindjakker til mænd, hvor denne klassisk ruskindsjakke fra Selected måske er det helt rigtige. Du får en jakke i minimalistisk look med det 100% ruskind. Ulempen er selvfølgelig at jakke ikke må vaskes, stryges, tørretumbles eller renses, men ruskind giver dog et rigtig flot og unikt udtryk.

 

Moncler sommerjakke

køb en kort Moncler herrejakke

Find jakken til 3.800,- kr. her

Hvis du ønsker den eksklusive stil, så er Moncler brandet garant for dette. Denne Keralle Giubbotto vindjakke er en let og praktisk jakke med integreret hætte i nakken. Perfekt til de varme sommermåneder i både kvalitet og design.

 

Theory skindjakke

Skindjakke fra THEORY i 100 % lammeskind

Find jakken til 7.700,- kr. her

Læderjakke i 100% lammeskind fra Theory i et enkelt udtryk. Den eksklusive læderjakke i lammeskind har en normal pasform, to sidelommer og almindelig lynlåslukning.  En kort jakke med længde til omkring hoften som er velegnet til hverdagen gennem de varme måneder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2020/2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2020? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige