Striktrøjer til mænd

Søger du en flot striktrøje? Vi har fundet et udvalg af fede striktrøjer til mænd i en god kvalitet, som du enten kan bruge til et par jeans eller en flot frakke til mænd.

Vi har nemlig været på mode jagt, og fisket efter fede herretrøjer til fornuftige priser. Du kan naturligvis også bruge bruge striktrøjerne i om foråret eller med andre ord præcis når der passer dig.

Vi håber du bliver inspireret af vores artikel, og du finder en masse fede herretrøjer, som passer til garderobeskabet i 2021.

 

Blåsort Tommy Hilfiger striktrøje

køb en blå tommy hilfiger herre strik

Find trøjen til 800,- kr. her

Alle kender til Tommy Hilfiger lækre designer tøj, og det er helt klart en af vores favoritter. Man er ikke i tvivl om hvad Tommy Hilfiger står for.

Den blå farve er populær, og den kraftige farve er seriøs maskulin. Brug den sammen med en moderne herre skjorte eller for sig selv.

 

 

Sort Lacoste striktrøje

brug den sorte striktrøje fra Lacoste

Find trøjen til 800,- kr. her

Lacoste fremstiller også fede striktrøjer til mænd i lækre designs. Den sorte model er mere neutral, men kan give dig et råt look med de rigtige jeans og et par moderne vinterstøvler de kolde perioder.

Derudover kan du mikse den sammen med så meget andet lækkert modetøj til mænd. Og der er kun fantasien der sætter grænsen.

 

 

Grå Jack & Jones striktrøje

brug den grå striktrøje til hverdagen

Find trøjen til 499,95 kr. her

Jack & Jones kan sommetider bliver overskygget af de større internationale brands som Tiger of Sweden, Hugo Boss, Lacoste osv.

Bortset fra det så er Jack & Jones’s kvalitet utroligt holdbart, som man ikke skal undervurdere. Selv efter mange vask så bliver holder formen, og farverne stadigvæk.

Det er ihvertfald vores indtryk og vi er ganske tilfredse. Vil du pimpe look op, så kan du gå en ekstra halstørklæde og en hue på de rigtig kolde dage.

 

 

Ralph Lauren striktrøje i lækker kvalitet

køb en Polo Ralph Lauren striktrøje til mænd

Find trøjen til 1300,- kr. her

Designer guruen Ralph Lauren har gennem tiden haft mange fede striktrøjer til mænd. Generelt er deres design meget stilrent, og med et minimalistisk udtryk, som falder i god smag hos mange mænd. Ralph Lauren er ekstremt dygtige til, at kombinere rene linjer og fedt design, der passer modebevidste skandinaviske mænd.

 

 

Grå Hugo Boss striktrøje

giv en Hugo Boss strik i gave til ham

Find trøjen til 1200,- kr. her

Hugo Boss har efterhånden forsynet mange garderobeskabe med fede striktrøjer til mænd. Og de bliver stadig ved med, at lancere nye modeller i rigtig lækkert kvalitet.

I modsætning til de rene og stilrene striktrøjer til mænd, er denne Hugo Boss striktrøje præget af et råt, og casual look som vil passe elegant sammen med et par blå sejlersko og par moderne jeans. Med andre ord får du en fed trøje, som du har glæde af det næste lange stykke tid.

 

 

Klassisk Ralph Lauren striktrøje

brug herre strik til arbejde

Find trøjen til 1200,- kr. her

Udvalget af fede striktrøjer til mænd fra Ralph Lauren, er dejligt bredt hvor du finder alle typer trøjer, i forskellige farver og mønstre.

Denne model har har præcis de klassiske mønstre, som bliver præsenteret i diverse mode magasiner. En kombination af en de klassiske striktrøjer til mænd, og en blazer samt et par lækre business sko  giver det ultimative look, som mange går rundt og drømmer om.

Prøv det selv og du kan være endnu mere kreativ ved, at kombinere forskellige farver på kryds og tværs.

 

 

Kronstadt striktrøjer til mænd

køb en herrestrik til hverdag og aften

Find trøjen til 399,- kr. her

Skal din næste trøje være billig, pæn og i god kvalitet? Tjek eventuelt denne pæne Kronstadt striktrøje, som egentligt er rigtig fin og som også kan bruges til finere sammenkomster.

Den også kombineres sammen med et par fede sko, støvler eller hvide sommersko når det bliver varmere eller vejret tillader det.

 

 

Selected Homme striktrøje

køb en farverig herre strik

Find trøjen til 450,- kr. her

Endnu engang har vi en af disse striktrøjer til mænd, som hører til under kategorien “klassisk” Den minder en Ralph Lauren kollektion, som er stærkt repræsenteret blandt mode entusiaster.

Men denne gang befinder i en prisklasse, som stort alle kan være med på. Om du vælger, at kombinere den sammen med en pæn skjorte eller Ralph Lauren polo, er stort set underordnet da denne striktrøje fra Selected ser hamrende godt ud.

 

 

Rød striktrøje fra Lyle & Scott

pullover herre med v udskæring

Find trøjen til 493,- kr. her

Er du vild med fede striktrøjer til mænd i kraftige farver? Denne model fra Lyle & Scott er nemlig en af de populæreste røde trøjer, som topper op til efteråret og vinteren.

Den røde farve gør, at du kan mikse alt andet af dit tøj, der giver et helt specielt look. Det kan desuden stærkt anbefales, at blande sorte farver, sammen de en rød skjorte, rød bluse eller som denne flotte røde striktrøje fra Lyle & Scott.

 

 

Striktrøjer til mænd fra Gant

køb billige striktrøjer til mænd

Find trøjen til 1000,- kr. her

Som den sidste i dette indlæg har vi en stor international designer guru på på banen. Nemlig modehuset Gant, som står bag denne gule striktrøje.

Efteråret eller vinteren behøver nu slet ikke være så kedeligt, og med denne afslappende farve vil med meget stor sandsynlighed skille dig helt ud af menneskemængden.

Gant striktrøjen har nemlig også en talent for, at passe helt perfekt sammen mørkt modetøj, som kan gå hen og blive helt vildt lækkert.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de fede billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd

Billige vinterstøvler til mænd kan være den dejlige og praktiske ting i garderoben når vinter rigtig rammer. Og mon ikke vinteren i 2021 byder på

køb fede boss bælter til mænd

Elegante Hugo Boss herrebælter

Hvis du ønsker et elegant og stilfuldt bælte som mand, skal du se disse fede Boss bælter til mænd. Der findes rigtig mange lækre livremme

brug skovmandsskjorter til mænd

Skovmandsskjorter til mænd

Fede skovmandsskjorter til mænd i 2021? Den ikoniske arbejdsskjorte der blev et grunge-trend i USA indenfor rock og punk, udviklede sig hurtigt til at blive