Striktrøjer til kvinder

Striktrøjer til kvinder er noget der kan bruges hele året rundt og kan kombineres med det meste modetøj både sommer og vinter.

Der findes rigtig mange forskellige typer striktrøjer som adskiller sig i stil, materialer og priser. Derfor har vi her fundet et lille udvalg af forskellige fede bluser/trøjer som inspiration til dig. Det kan give dig et nemt og hurtigt overblik over de seneste nyheder i 2021 over forskellige brands og designs. Og forhåbentlig giver det dig inspiration til at finde lige præcist dét der mangler i garderoben.

 

Polo Ralph Lauren strik

Køb store striktrøjer til kvinder

Find sweater til 2.299,- kr. hos Nelly her

Denne Polo Ralph Lauren trøje i den lange model, er en casual og feminin trøje til den flotte stil. Trøjen kan kombineres med både lette blå eller smarte hullede dame jeans og sneakers, helt ligesom du kan kombinerer med tøj til lidt finere brug og måske et par høje hæle i form af pumps eller støvletter.

 

 

Selected cashmere pullover

Køb den elegante cashmere striktrøje

Find trøjen til 999,95 kr. lige her

Denne trøje fra Selected kommer i 100% cashmere og det klassiske udtryk der aldrig går af mode. En strik pullover der emmer af kvalitet, som du finder i fem forskellige farve nuancer hvis den almindelig blå ikke lige er dig.

 

 

Jacqueline de Yong strikpullover

køb de billige lækre striktrøjer til kvinde

Find pullover til 179 kr. hos Bubbleroom her

Denne strikpullover fra Jacqueline de Yong er en billig og flot striktrøje i den feminine stil. En virkelig dejlig trøje der kan bruges gennem foråret og sommeren, hvor det er smart at kombinerer med den lette forårsjakke til kvinder, eller måske bruge den sammen med sommerjakken i july og august med mindre der bliver 30+ grader.

 

 

Vila Ril strikket trøje

Køb varme tykke dame striktrøjer

Find den søde trøje til 199,- kr. her

En anden sød og billig striktrøje kan være denne Vila Ril L/S v-neck Knit Top Winetasting model. Du får en Vila strik med en lækker pasform og i en blød kvalitet. Design kommer med v-udskæring som kan kombineres både med nederdelen og bukser.

 

 

Stribet Vero Moda bluse

Køb den billige strik pullover til kvinder

Find pulloveren til 199,95 kr. hos Bestseller her

Hvis du ønsker den søde og ungdommelige stil der samtidig kommer til en billig pris, kan denne pullover fra Vero Moda måske være dét du leder efter. Pulloveren er i 100% polyester og kommer med ribkant ved hals og ærmer. Perfekt til hverdagen sammen med et par afslappet bukser eller nederdel.

 

 

Samsøe & Samsøe trøje

køb billige striktrøjer til kvinder udsalg

Find trøjen til 700,- kr. her

Samsøe Samsøe er det danske brand der blev grundlagt omkring 1993, og siden har opnået prestige for at lave lækkert moderne tøj i en god kvalitet. Denne finstrikket trøje kommer i alpaka, merinould og polyamid materialer. Design er med ribstrikket kant på ærmer og som kant i polokraven. En lækker trøje i uld der måske kan holde dig varm under den lange varme dame vinterjakke. Perfekt både til den skole som noget varmere årstid.

 

By Malene Birger Strik

Køb en eksklusiv By Malene Birger strikbluse

Find den lækre trøje til 1.699,- kr. her

By Malene Birger er det danske designer brand, der laver modetøj i det absolutte topklasse indenfor kvalitet og elegance. Denne lækre trøje kommer i uld kvalitet der kan holde dig dejlig varm og samtidig give et stilfuldt og feminint look der emmer af kvalitet. Kan kombineres med de rå dame læderbukser, elegante bukser eller måske et par afslappet dame jeans.

 

 

Topshop strikket trøje

En flot jumper sammen med kjole eller bukser

Find den lækre trøje til 349,- kr. her

Til kun 349,- kr. kan du købe den søde striktrøje i akryl og polyester. Trøjen kommer med rund halsudskæring og og ribstrikket kant i ærmegab, hals og forneden i trøjen. En dejlig lækker trøje der kan bruges både til bukser og nederdel.

 

 

Tiger of Sweden trøje

Køb den eksklusive dame strik fra Tiger of Sweden

Find den flotte strik til 1.499,- kr. her

Tiger of Sweden laver det moderne og elegante modetøj. Og det gør sig også gældende for denne strikket trøje der kommer i alpaka, mohair og polyamid materiale. Det giver dig en dejlig blød trøje i stretchy kvalitet til den gode pasform. Trøjen der kan være velegnet til de elegante hvide bukser, nederdel eller afslappet jeans og den rå dame læderjakke, kommer med ribkant i ærmer, forneden og ved halsudskæring.

 

 

Pieces strik til kvinder

Pieces strik er populært til unge kvinder og piger

Find trøjen til 229,95 kr. hos Bestseller her

En anden striktrøje der kan give lidt varme og ikke mindst, den flotte stil, kan være denne strik fra Pieces. Du får en billig striktrøje i en flot stil der kan bruges både til efterår, vinter og foråret sammen med den lette eller varme damejakke.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest