Sweatshirts med lynlås til mænd

Sweatshirts med lynlås til mænd er en populær tendens, især når der bliver lidt koldere. Du kan efterhånden få zip throughs i alverdens farver, design og stilart.

Alt efter hvilken type modetøj til mænd du går i, så kan du blandt andet bruge en sweatshirt med lynlås til mænd med er par eksklusive eller billige jeans/bukser, sorte sko eller en klassisk herrefrakke.

Fordi en sweatshirt er åben i midten giver det pludseligt ubegrænsede mulighed for, at skabe dit helt eget personlige look. Der kan være mange måder, at gøre det på, og alt efter hvilken stil du ønsker.

Du kan blandt andet bære en fed Ralph Lauren polo trøje eller en moderne herreskjorte, hvor lynlåsen er helt åben. Det kan være sjovt at eksperimentere med ens tøjstil og få helt nye ideér til et stilrent look.

For at gøre det nemmere har vi i denne artikel fundet 10 sweatshirts med lynlås til mænd, der passer til den moderne og stilede mand i 2020.

 

Lacoste sweatshirts med lynlås

sweatshirt med lynlås i halsen

Find trøjen til 800,- kr. her

Vi starter ud med den Franske modeguru Lacoste, der har designet denne unikke sweatshirts med lynlås. Egentlig behøver vi ikke, at skrive ret meget da folk er bekendt med deres subtile kontrast og den høje kvalitet. Lacoste formår virkeligt, at skabe lækre sager til damer og herre.

 

 

Jack & Jones sweatshirts med lynlås

køb billige hættetrøjer mænd

Find trøjen til 149,- kr. her

Denne klassiske sweatshirt fra Jack & Jones er ganske fin, og til en pris som stort set alle kan være med på. Designet har efterhånden eksisteret ret længe, og dermed er der ikke noget nyt på den front. Det vigtigste er, at den holder dig varm og du kan bruge den med et afslappede jeans eller fritidsbukser. Lynlåstrøjen findes i 4 forskellige farver og kan købes hos Stylepit.

 

 

Hugo Boss sweatshirt med lynlås

Hugo Boss sweatshirt lynlås til mænd

Find trøjen til 699,- kr. her

Ovenstående model er en super fed sweatshirt til manden, der stiller krav til både kvalitet og stilrent design. Udover de flotte detaljer, er denne Hugo Boss sweatshirt utroligt funktionel. Trøjen kan bruges som en let overgangsjakke på de lunere dage der kan kombineres med den lette herre læderjakke eller lignede. Med andre ord får du en luksus og unik model der bare er federe end de andre modeller.

 

 

Grå sweatshirts med lynlås fra Solid

grå hættetrøje med lynlås herre

Find trøjen til 240,- kr. her

Alle yngre mænd har i deres unge teenage dage gået med tøj fra Solid. Og derfor er det næsten utænkeligt, at ikke have denne billige trøje med i vores artikel. Kort fortalt er Solid et budgetvenlig brand, der primært henvender til sig til det unge segment, som ønsker modetøj til lave priser. Designet er pænt, og passer helt perfekt til et casual look eller træningsbukser. En del vælger, at bruge den som et fritids sweatshirt eller fitness. Kvaliteten er udmærket, der kan holde til lidt af hvert.

 

 

Oscar Jacobson lynlåstrøje

køb blå sweatshirt med lynlås

Find trøjen til 1.299,- kr. her

Lyseblå zip trøje fra svenske Oscar Jacobson. Brandet der blev grundlagt i 1903 i svenske Borås, skaber tidløs og gedigent håndværk. Hvilken denne trøje med ribstrikkede kanter der lukkes med to-vejs lynlås og i en almindelig pasform. Perfekt trøje til det casual look og milde vejr, hvor den kan fungerer som det lette overtøj.

 

 

Navy Soft Goat Cashmere trøje

brug en herre trøje med lynlås til efterår

Find trøjen til 1.349,- kr. Her

Full zip cashmere strikket trøje fra svenske Soft Goat. Et enkel design i 100% kashmir der er strikket i 12 gauge. Trøjen med lynlås er med ribstrikkende kanter. Trøjen kan bruges til det varme brug gennem den danske vinter sammen med herre vinterjakken, handsker og det varme halstørklæde til mænd.

 

 

Brun Stenströms lynlås trøje

brug den varme uldtrøje med lynlås til vinter

Find trøjen til 1.499,- kr. her

Stenströms Merino strikket zip-trøje i brun nuance. Du får en trøje i et blødt og fint garn af merino uld fra Italien. Stenströms trøjen findes i navy, brun og mørkegrøn farver. Designet er med ribstrikket kant på ærmer, hals og nederst på zip-trøjen. Kombinerer den smarte sweatshirt med en af de populære Stenströms skjorter.

 

 

EA7 full zip sweatshirt

Brug de grønne zip through herretrøje

Find trøjen til 699,- kr. her

EA7 Regular sweatshirt med gennemgående lynlås i oliven farve. Du finder modellen i andre farver. Sweatshirten er med høj hals, 2 stiklommer, logo på brystet og kontrastfarvet lynlås. En tidløs og smart trøje med lynlås der er ganske velegnet til efterår og vinter brug sammen med vinterjakken og smarte læderhandsker til mænd.

 

 

Boss Athleisure sweatshirt med høj krave

Køb den koksgrå zin through trøje fra Hugo Boss

Find trøjen til 1.099,- kr. her

Boss Athleisure sweatshirt med lynlås, høj krave og 2 stiklommer. En sporty og ungdommelige sweatshirt i grå farve der kan bruges til hverdag og fritid, hvor du også finder matchende sweatpants hvis så.

 

 

Polo Ralph Lauren track jacket

Polo Ralph Lauren hættetrøje med lynlås til mænd

Find trøjen til 1.400,- kr. her

Polo Sport – Ralph Lauren track trøje i navy med gennemgående lynlås. En let og enkel trøje i sports udtryk som også bruges som overtrækstrøje til sport. Trøjen kommer med det klassiske logo på venstre bryst og logobånd ned langs begge ærmer. Du finder modellen i både navy og rød farve. Trøjen er med 2 stiklommer og ribstrikket bund, ærmer og hals.

 

 

Gant full zip sweatshirt

Brug den blå Gant full zip cardigan til mænd

Find trøjen til 900,- kr. her

Gant der er kendt for deres høje kvalitet i design og materiale, laver også zip sweatshirts som denne The Original trøje i blå. En trøje i det klassiske udtryk med høj hals, lynlås, 2 stiklommer og ribstrikket bund, ærmer og hals. Du finder også trøjen i den lyse grå nuance, hvis navy ikke er dig.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe

Køb de flotte sommerjakker til mænd

Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis

Blå forårsjakker til mænd

Blå forårsjakker til mænd

Søger du en af de fede, afslappet eller tidløse blå forårsjakker til mænd? Når solen for alvor “slår rod” og mildere vejr med varme kommer,

køb ruskindsjakke mænd

Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker. Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til

brug de fede bælter til mænd

Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det

køb de fede forårsjakker til mænd

Forårsjakker til mænd

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2020? Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret

køb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitetkøb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitet

Læderhandsker til mænd

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og sommer, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden.

find de fede læderjakker til mænd

Læderjakker til mænd

Brug en af de fede læderjakker til mænd, hvis du ønsker den fede stil, som en lækker læderjakke kan give her i 2020. En læderjakke