Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler.

Med Tamaris sko får du både design og god kvalitet. Her er det i priser der ikke er i den helt billige ende men heller ikke i den dyre. For med Tamaris får du høj kvalitet i pasform og materialer, der samtidig kommer til mellemklasse priser som f.eks. Pavement støvletter.

Et par ankelstøvler skal både tage sig godt ud og være gode at gå i. Det får du med det tyske brand, som vi har fundet et lille udvalg af lækre modeller til brug i 2021.

 

Tamaris Astaldo støvle

Tamaris Woms boots giver et flot udtrykFind støvlen til 419,- kr. her

Hvis du søger den feminine støvle der nok er bedst velegnet til efterår/vinter frem for den varme sommer, er denne Astaldo støvle i sort måske lige det rigtige. Støvlen kommer med en hælhøjde på 7 cm. og skafthøjde på 5 cm. der giver det rå og feminine udtryk.

 

 

Tamaris Lila støvlette

køb de sorte tamaris ankelstøvler

Find støvlen til 669,- kr. her

En smart støvlette til forår og sommer brug, kan være denne Lila støvlette i et rå look. Ankelstøvlen til dig der vil udstråle en rå og feminin stil fuld af overskud og glæde. Flot og elegant støvle med 5,5 cm. hælhøjde og en dejlig pasform til foden, der kan kombineres både med den lette blusekjole til sommer eller de mere casual dame jeans.

 

 

Tamaris 25401 ankelstøvle

køb den casual Tamaris støvlette i lys farve

Find støvlen til 401,- kr. her

Er du mere til outdoor looket, kan denne støvler i ruskind overdel måske være en af de gode støvler til efteråret og vintersæsonen. En flot støvle der kommer i tre forskellige farve nuancer, hvis ikke denne beige farve er dig.

 

 

Tamaris Izi

køb den lyse tamaris støvlette

Find støvlen til 468,- kr. her

En klassisk støvle i det unikke design der giver dig det fede look. Støvlen kommer med skafthøjde på 7 cm. og med remmen, bagside og den klassiske sorte front får du en fed støvle til de koldere tidspunkter i Danmark. Mærket fra Tyskland skaber ikke bare det smarte design, men også en god pasform til foden.

 

 

Tamaris Sarah ankelstøvle

køb den varme tamaris ankelstøvle

Find støvlen til 499,- kr. her

Hvis du søger en smart og varm dame vinterstøvle, kan denne støvle være det billige alternativ til de populære UGG Australia vinterstøvler. Støvlen kommer i brun cognac nuance med slangemønster, hvor foring er i syntetisk pels, og den klassiske syntetiske overdel.

 

 

Tamaris Troxli støvle

køb de brune tamaris støvletter til kvinder

Find støvlen til 669,- kr. her

Hvis du elsker den brune støvle, kan denne støvlette med slangeskindsstruktur måske være det perfekte at have i garderoben? En flot støvle i syntetisk læder med hæl- og skafthøjde på 5 cm. der er ganske behagelig at gå i.

 

 

Tamaris IMA ankelstøvle

køb de varme tamaris støvler med ruskind

Find støvlen til 522,- kr. her

En casual støvle der kommer med tekstil foring og overdel i ruskind. Den grønne støvle kommer i tre andre farver, som på højde med Tamaris sneakers, sandaler og sko, giver dig gode materialer der er rare for fødderne.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest