Tamaris støvler – det skal du vide

Tamaris (og Tamaris Støvler) er efterhånden et velkendt navn, når det kommer til moderigtige støvler, der samtidig med at være flotte også er gode for fødderne. Foruden at vide hvor snittet i læderet skal lægges, arbejder Tamaris også rigtig meget med diverse teknologier for at gøre deres smukke sko og støvler endnu mere komfortable. Overvejer du at købe et par støvler fra Tamaris, kommer her nogle ting, der er gode at vide inden.

Er Tamaris støvler vandtætte?

Tamaris har et virkelig bredt udvalg af forskellige støvler. Det betyder, at der er nogle af dem, der ikke er vandtætte, men at der også er en hel del, der er. Tamaris har støvler med den såkaldte Duotex membran, som er vandafvisende samtidig med, at den er åndbar, så både regn, vind og sne kan holdes ude. Derudover har Tamaris udviklet teknologien Sympatex til støvler, der skal kunne holde til ekstreme vejrforhold. Sympatex membranen absorberer simpelthen vanddamp og er på den måde god beskyttelse mod enhver regnbyge eller det, der er værre.

Er Tamaris støvler gode til vinter?

Igen gælder det om at finde et par Tamaris med den rigtige teknologi, for Tamaris har også en masse støvler, hvor fokus ligger på designet. Til gengæld er der så også støvler med både de ovennævnte, vandafvisende teknologier, men også med teknologien ved navn PrimaLoft. Det er støvler, der består af millioner af små lufthuller og mikrofibrer, og som er virkelig effektive, når du skal holde varmen til vinter.

Er Tamaris støvler af ægte læder?

Tamaris arbejder med materialer i rigtig god kvalitet. Deres læderstøvler er derfor naturligvis af ægte læder. De har dog også masser af støvler i diverse tekstiler.

Føles Tamaris støvler med hæle komfortable?

Ja – Tamaris gør i hvert fald alt, hvad der står i deres magt for at deres støvler med hæle er til at have på dagen lang. Du kan få støvler med en lille hæl, medium-høj eller høj hæl og også vælge om støvlen skal være bredskaftet eller smalskaftet. Derudover er der en del af Tamaris’ støvler, som er udstyret med deres patenterede Anti Shock teknologi. Denne teknologi sikrer at selv dine pæneste, høje støvler er komfortable. Det virker ved, at der er sammenpressede luftkamre og stabilisatorer inde i hælen, som blødgør dine skridt med mere end 50% for hvert skridt du tager. Det betyder også, at din rygrad bliver beskyttet og at hele din ryg ikke bliver lige så udsat som med almindelige hæle.

Har du endnu ikke prøvet et par støvler fra Tamaris er der altså mange teknologier, der gør at de vil være et godt valg. Det er komfortable støvler, der både er sunde for fødderne, kan være stilsikre og perfekt egnede til vinter.

Tamaris Støvler Test / Anmeldelse:

I nedenstående videoer kan du se en test / anmeldelse af forskellige Tamaris Støvle-modeller:

Skobox - Smart Tamaris støvle i sort glat skind - Køb Tamaris støvler online

Skobox - Tamaris 25034 Støvle med kilehæl - Køb Tamaris støvler online

Skobox - Tamaris støvle i cognacfarvet skind - Køb Tamaris støvler online

Skobox - Tamaris støvle med AntiShock - Køb Tamaris Støvler online

Skobox - Tamaris 25010 støvle med smarte detaljer - Køb Tamaris støvler online

Skobox - Smart Tamaris støvlet med lille hæl - Køb Tamaris støvler online

Skobox - Tamaris 25401 støvle i oilieret nubuck - Køb Tamaris støvler online

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

blazer dame

Blazere til damer

Mangler du et stykke tøj, der kan peppe din hverdag og ethvert outfit, du ejer, op? Så er en blazeren rigtig god ide. En dame

festkjole

Festkjoler

Når muligheden byder sig for at tage en smuk festkjole på, så er det bare med at gribe den. Med den rigtige kjole vil du