Tamaris – skomærket du virkelig bør kende

Tamaris er en af de mest velkendte mærker inden for sko i Europa. Skomærket er til de kvinder, som ikke vil gå på kompromis med kvalitet samtidig med at prisen stadig er overkommelig. Deres stilsikre designs gør Tamaris’ sko til et lifestyle brand, men fordi de gør sig så meget i research og udvikling af teknologier, er deres sko også sikret at kunne performe og være behagelige.

Tamaris har masser af ekspertise, og derfor er mærket også blevet vanvittigt populært. Det er et mærke, der kommer fra Tyskland, og her estimerer Tamaris faktisk, at hver anden kvinde har et par Tamaris sko.

Men er du ikke helt med på trenden endnu, så bare rolig -- her kommer alt, hvad du har brug for at vide.

Hvilke slags sko laver Tamaris?

Tamaris designer udelukkende sko til kvinder, men har til gengæld en bred vifte af forskellige sko og støvler, så du nærmest kan få alt. De laver virkelig varme vinterstøvler, lækre sneakers, smukke ballerinasko, høje hæle, der er til at holde ud at gå i, solide hverdagssko, støvletter, pumps, sandaler og mange flere.

Tamaris er desuden også begyndt at producere fantastiske accessories. Det drejer sig om tasker, smykker, hatte, strømper, tørklæder og så videre. Er du derfor ikke ude efter et par nye sko, men vil du gerne opdage Tamaris universet alligevel, så er det altså intet problem.

Bruger Tamaris ægte læder til deres designs?

Fordi Tamaris går så meget op i kvaliteten af deres sko, så bruger de selvfølgelig også kun de bedste materialer. Det betyder at rigtig mange af Tamaris’ designs er af ægte læder. For eksempel er alle deres business-venlige, hverdagssko lavet af læder i et flot snit, så du kan se moderigtig og classy ud selv på arbejde.

Til gengæld har Tamaris også en active-linje, hvor der er fokus på komfort. Det er altså sko med flad hæl, fleksible såler. Disse er primært lavet af tekstiler, så de sidder perfekt om foden, og dine fødder kan følge med resten af kroppen.

Laver Tamaris gode sko og støvler til vinter?

Hvis der er noget Tamaris gør, så er det at lave sko og støvler, der kan klare enhver vinter! De har blandt andet en lang række af sko, som er vandtætte og en masse fodtøj, der er udstyret med deres Duotex membran. Denne membran er vandafvisende og gør skoen åndbar. Både regn, vind, sne og sved holdes altså på afstand.

Hvis du virkelig er ude en vinterstøvle, der kan holde til selv en sibirisk kulde, så har Tamaris også udviklet en teknologi til det formål. Nemlig den såkaldte Sympatex membran. Denne absorberer simpelt alt, især vanddamp, så støvler kan holde selv til styrtende regnvejr.

En tredje teknologi, som gør Tamaris til det helt rigtige valg, når du skal vælge fodtøj til vinter, er PrimaLoft-teknologien. Foret i sko med PrimaLoft-teknologien består af en helt masse små lufthuller og mikrofibre, som gør at skoen både er varm og let at have på.

Er Tamaris sko gode at gå i?

Mange af Tamaris’ sko kan det hele, så det gælder igen om at finde sko med de rigtige teknologier, hvis du virkelig har brug for sko, der er gode at gå i. Brandet går selvfølgelig aldrig på kompromis med designet, så du kan tage det helt roligt i din skojagt efter fashionable, komfortable sko. Du kan både finde sko med ingen hæl, en lille hæl, en mellem hæl eller en høj hæl.

Tamaris har desuden udviklet den teknologi, de kalder for AntiShokk, som gør selv dine højeste hæle behagelige. I disse sko er der nemlig luftkamre og stabilisatorer placeret inde i hælen, hvilket gør at dine fødder bliver udsat for 50% mindre slag, når du sætter fødderne i jorden. Det gør også at din ryg bliver belastet mindre end med almindelige højhælede sko på, så det er endelig med at give AntiShokk-hæle et forsøg.

Alt i alt er Tamaris et skomærke, der har helt styr på, hvordan man designer sko. Både når det kommer til komforten og skoenes udseende, får deres designs topkarakter. Så har du ikke før sat fødderne i et par Tamaris sko, er her den allervarmeste opfordring til at gøre det!

Anmeldelser & Inspiration

Nedenfor kan du finde en række videoer som vi tror du kan finde nyttige. Tag et kig og find ud af mere om skomærket.

Tamaris -- Joya Elegant Ballerina

Introduktion til Joya Elegant Ballerina skoen.

Tamaris sko – Joya Elegant Ballerina (Sort) item no.: 22139-098

Tamaris -- Elouise Heart Ruskind Pump

Introduktion til Ruskinds Pump.

Tamaris sko – Elouise heart ruskind Pump (Sort) item no.: 22405-001

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

denim jakke

Denim Jakke

Sommerens stof er denim. Og det kan man faktisk sige for de forrige og kommende somre også, for er der noget denimstof er, så er

festkjole

Festkjoler

Når muligheden byder sig for at tage en smuk festkjole på, så er det bare med at gribe den. Med den rigtige kjole vil du

lang kjole

Lang kjole

Askepot, Snehvide, Belle, Tornerose – listen over Disneyprinsesser med lange, fortryllende kjoler fortsætter. Vi ved jo godt, hvor vores drømme om at skinne i den

læderjakke

Læderjakke

Når man taler om trends, kan de være flyvske, kortlivede og udskiftet på ingen tid. Ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at

bikini

Bikini

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De

cowboy nederdel

Cowboy nederdel

Vi skal helt tilbage til 1873 for at finde det første par jeans af denim, hvor de med Levi Strauss hurtigt blev populære som slidstærke