The Rubz armbånd

The Rubz armbånd er det perfekte accessories på højde med dameure der kan kombineres med stort set alt lige fra de lækre kjoler, skjorter og bluser til kvinder. Kvinder elsker at fuldføre outfittet til punkt og prikke, for det perfekte outfit gør at man kan klare alt. For at skabe det perfekte outfit, så skal du selvfølgelig bruge accessories som armbånd.

 

The Rubz armbånd er et must have for enhver kvinde

Det meget populære brand The Rubz har formået at lave de populære og flotte armbånd, som du sikkert har set en masse kvinder gå rundt med. Armbåndet er lavet i mange forskellige farver, mønstre og materiale af metal og silikone. Du kan holde til at have armbåndet på hele dagen, frem for andre, da dette ikke genere eller strammer på nogen måde. Og så er armbåndet naturligvis meget blødt, da de som sagt er lavet af silikone.

Det dejlige ved dette armbånd, er, at du kan bruge dem uanset hvor du skal hen. Om det så er på arbejdet, skolen eller til den helt store fest. Der er virkelig lagt vægt på holdbarheden, at det skal være originalt og ikke mindst, at det skal være luksuriøst til hende der gerne vil lære hvordan man finder sin tøj stil.

 

The Rubz Cuffsili

køb det nye The Rubz accessories

Et af de nye armbånd fra The Ruz er denne Cuffsili model. Armbåndet adskiller sig fra den originale brede model med tydelig spænde. Et flot og diskret armbånd der kan bruges til alt.

 

 

Mini sort/guld armbånd m. sten

køb det lækre sorte armbånd med guld sten

Elegant armbånd til den luxuriøse kvinde. Perfekt til festen, da detaljerne med stenene passer godt hertil. Og det kan kombineres med stort set alt i hverdagen som aftenbrugen. Diskret og enkelt med den lille finesse med stenene der kan gøre både 2018 og 2019 flottere.

 

 

Sølv og sort armbånd

find det lækre sorte og sølv armbånd til fest og hverdag

Her får du et andet armbånd der kan bruges til alle anledninger. Perfekt som accessories til skole, arbejde, fritid og selvfølgelig også de mere festlige lejligheder eller byturen.

 

 

Guld metal armbånd

brug det lækre the rubz guld armbånd som kvinde

Dette armbånd er lidt anderledes i forhold til de andre, da det er metal armbånd i rustfri stål. Og som sådan, kræver armbåndet at du finder det rette outfit at kombinerer med, for at både du og armbåndet kommer til sin ret.

 

 

Leopard armbånd

leopard the rubz armbånd til den gode stil

Er du typen der går meget i sort/mørkt tøj? Så er dette flotte armbånd i leopard farve rigtig god til at friske det hele lidt op. Hvis du har overvejet en smart blazer, så er armbåndet måske det perfekte at tilsætte.

 

 

Mini rosa og guld armbånd

køb det feminine lyserøde armbånd

Dette mini rosa og guld armbånd er et sødt og feminint armbånd. Det kan sagtens gå til arbejdet, som til den lange gallakjole, korte sexet ting eller slet og ret de helt afslappet dame jeans. Kombinerer med de smarte dame solbriller, sommerkjolen og så ellers ud i det fri.

 

 

Beige armbånd

brug det klassiske armbånd i beige

Her får du det afdæmpede armbånd. Diskret men kommer dog i super flotte farver, der gør det utroligt elegant og samtidig meget enkelt. Kan tilsættes til nytårskjolen som den afslappet skjortekjole til arbejdet.

 

 

Mini slange armbånd

slange mønstret armbånd til den livlige pige

Er du helt vild med “slangeskind”? Så kan dette mini slange armbånd fra The Rubz måske være lige dig. Armbåndet som du kan se, kommer med slange”print” der giver den lidt rå stil. Måske oplagt at kombinerer med et par læderbukser og den lette jakke.

 

 

Navy armbånd

brug det blå armbånd til den stilfulde kjole

Klassisk men stilet armbånd til de flotte stiletter og byturen, en dag på arbejdet, skolen eller måske fritiden med veninderne. Modellen giver det eksklusive og elegante snert, men dog samtidig i en nedtonet stil.

 

 

Mini flettet armbånd

The Rubz armbånd i sort flet er perfekt til aften kjolen

Hvis du leder efter et mere unikt The Rubz armbånd, så er det mini flettet armbånd måske lige sagen for dig. Det er enkelt, stilfuldt og samtidig ret unikt med sit flet i både sølv og guld mellem det mørke udsnit.

 

 

Blå flettet armbånd

køb det lækre blå sølv armbånd som kvinde

Dette er også et rigtig fint armbånd, og igen i flet. Dette er dog i original størrelse. Super flot og lidt speciel blå farve der kan kombineres med et unikt outfit.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige