Ticket to Heaven regntøj til børn

Ticket to Heaven regntøj til børn kan være det helt rigtige i år til dit barn eller børn. Vi lever desværre i et land hvor regntøj til børn er nødvendigt, nu det regner meget og vores børn heldigvis har for vane med at være meget udendørs hele året rundt i institutionerne.

Godt regntøj er nødvendigt for dit barn, og her kunne det tidligere danske Ticket to Heaven, som den tyske modegigant KFG købte sig ind i(dmog), måske være det gode og stilrene regntøj som din dreng eller pige vil kunne lide.

 

køb et flot Ticket to Heaven lilla regntøjTicket to Heaven regntøj i Klassisk PU materiale

Regntøjet i PU-materiale finder du i forskellige søde ensfarvet modeller. Modellen består af regnbukser og regnjakke med aftagelig hætte, som spændes med trykknapper.

Du får et klassisk regnsæt der selvfølgelig kommer med elastikkanter på ærmer og hætte, hvilket også kommer i bunden med elastik i siderne og buksekanten. Det gør at regntøjet sidder tæt, så vandet ikke siver ind ved åbningerne.

Regnbukserne kommer med sorte elastiske seler, som du kan juster i længden. Nederst på bukserne finder du de nødvendige elastikstropper, så bukserne kan sættes fast under barnets gummistøvler, og undgå at bukserne glider op, hvilket vil ske ved børn uden elastikken. Nederst på begge bukseben finder du reflekser.

Regnjakken lukkes med lynlås på midten, hvor der er dobbelt vindstolpe, som du lukker med trykknapper. Nederst på ærme og ryggen kommer jakken med reflekser til sikkerhed.

Specifikationer:

 • Vandtæt
 • Vindtæt
 • Vandsøjletryk på 8000 mm.
 • Åndbarhed på 8000 g
 • Svejsede sømme
 • Materiale: 100% polyester inde og 100% polyuretan på det ydre
 • Testet på SGS i Frankrig og DTI i Danmark

 

ticket to heaven regntøj med stjernerRegntøj fra Ticket To Heaven

Regnsættet der ikke er PU modellen og til en noget højere pris, er fremstillet i 100% polyester og foret med glatvævet polyester materiale, så du/barnet nemt kan få tøjet af og på.

Regnsættet består af en jakke med aftagelig hætte og bukser med seler, der kommer med tapede sømme frem for svejsede sømme.

Sættet har samme detaljer og egenskaber som forrige model, hvor du får de nødvendige elastikkanter til at holde tøjet tæt på kroppen, helt ligesom de obligatoriske reflekser til sikkerheden når vores vejr giver de mørke tidspunkter på dagen.

Regnjakken kommer med klaplommer, som barnet kan lukke med trykknapper. Et lækker sæt regntøj som supplement både til noget godt Mikk-Line termotøj eller andet, flyverdragt og alle det andet nødvendige udstyr til både børnehave, skole og fritid.

Specifikationer på Ticket to Heaven regntøjet:

 • Vandtæt
 • Vindtæt
 • Vandsøjletryk på 5000 mm
 • Åndbarhed på 5000 g
 • Tapede sømme
 • Glatvævet polyester materiale
 • Testet på SGS i Frankrig og foretaget test på DTI i Danmark

 

Hvordan er Ticket to Heaven regntøj i størrelsen?

Hvis du undrer dig over størrelser på modellerne, så var de før i tiden ret store i modellen. Det er dog heldigvis lavet om, så størrelserne i regntøj er aldersvarende. Det samme kan ikke helt siges om deres flyverdragter, som er rigtig store i størrelserne.

Gem

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse