Tøj til teenagepiger

Hvis du er på udkig efter fedt tøj til teenagepiger, så viser du her på Tøjlisten, alle de fede steder der dækker over alderen 10 – 18 år, og som sælger ret fedt, billigt, smart, trendy og populært modetøj til pigerne i teenagealderen.

 

Hvor finder du det fede tøj til teenagepiger?

Der findes jo efterhånden en hel del forskellige steder hvor man kan købe tøj, men ved denne samling af forhandlere, kan du finde det store udvalg i både smart og billigt modetøj til piger i alle aldersgrupper.

  • Besøg Bubbleroom.dk – Stor svensk forhandler med super mart og billigt tøj til de lidt ældre teenagepiger
  • Besøg Nelly.dk – Lidt en pendant til Bubbleroom bare med større udvalg i dyrt og billigt tøj til de ældre piger og yngre kvinder
  • Besøg Stylepit.dk – Danske Stylepit konkurrerer lidt med Nelly og har nogenlunde samme udvalg af lækkert modetøj
  • Besøg Teenstyle.dk – En af de førende forhandlere i Danmark med tøj til tweens og teens – Stort, lækkert og billigt udvalg i mange fede mærker.
  • Zalando.dk – Alle kender jo Zalando, for her finder du det største udvalg af alle og til alle, hvilket også gælder til teenagepiger i alderen 9 til 16-18 år.

Ved disse 5 forhandlere kan du med garanti finde det fede tøj til både forår, sommer, efterår og vinter, som er tøjet der virker for de fleste. Du skal selvfølgelig også have inspiration til fedt tøj, som du kan se lige her.

 

Fede bukser og jeans til piger

Vi starter ud med et udvalg af fede bukser i forskellige former der samtidig også dækker bredt i teenagealdersgruppen. Måske en af disse bukser er lige noget for dig.

 

New Look 915 Generation

køb de billige fede jeans med slid motiv

Hvis du leder efter et par smarte jeans i størrelse 134 til 170, så kunne disse skinny jeans i denim look være det perfekte par. Et par fede bukser med slid motiver, som tager sig gode ud med et par afslappet sneakers.

Jacqueline de Yong bukser

køb et par lækre hvide jeans som pigeFind de smarte hvide bukser lige her

De disse fede bukser fra Jacqueline de Yong i bomuld og med almindelig pasform, kan du finde kun 150,- kr. ved Stylepit, og det er jo et super godt køb. Perfekte at kombinerer med f.eks. et par lækre sneakers til teenagepiger.

 

 

Hummel pants

brug et par afslappet træningsbukser som teenagerFind de dejlige bløde Hummel pants ved Teenstyle

Hvis du elsker det afslappet og casual look, som er de lækre Hummel bukser til piger jo et oplagt valg. Du kan købe bukserne til 350,- kr. hvilket nok ikke findes meget billigere andre steder. Perfekte til at kombinerer med det store udvalg af lækre billige sko til teenagepiger.

 

 

Sand Inwear Deena pants

de lækre Inwear Deena pants til den elegante stilFind de elegante og feminine bukser ved Stylepit

Til looket der både skal være smart, feminint og elegant så er disse klassiske Inwear bukser til kvinder og piger et super lækkert valg. Bukserne der kommer i forskellige farver, er super elegante og kan købes til 700,- kr.

 

 

Adidas Performance tights

brug afslappet Adidas bukser til den casual stil som ung pige

Til den casual ungdommelige stil som pige, så kunne du købe et par fede Adidas Performance bukser. Skab den afslappet stil der også er behagelig at gå i, som selvfølgelig står sig til en enkel top eller t-shirt.

 

Lækre bluser, toppe m.m

Tøj til den øverste del af kroppen skal selvfølgelig også opdateres engang imellem, og her er det smarte udvalg af toppe, t-shirts eller strik måske det, som du leder efter inspiration til.

 

Nike Performance sweatshirt

find en lækker varm trøje som ung pige

Ligesom med Adidas så er også Nike Performance sports stilen i et lækkert afslappet look. Hættetrøjen er perfekt til at holde varmen, og samtidig give dig det sporty og casual udtryk som ung pige. En dejlig trøje i 80% bomuld og 20% polyester der kommer til en ganske billig pris.

 

 

Hummel t-shirt

brug t-shirt som basis tøjFind den lækre t-shirt til 250,- kr. her

Hvis du leder efter en sporty med dog i den elegante pigestil, så laver Hummel lækkert casual designs i deres hverdagstøj kollektioner. Denne t-shirt er nemlig en dejlig dekorativ, feminin og afslappet t-shirt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi

brug de lækre blusekjoler til sommer for den gode selfie

Blusekjoler

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til

køb Hummel forårsjakke til unge

Hummel forårsjakke til unge

En Hummel forårsjakke til unge er populært, for det er både praktisk og lidt hip at gå det danske mærke. Mærkket Hummel har eksisteret i

køb billige pieces trusser som ung kvinde

Pieces trusser

Noget af det lækre tøj til unge kvinder eller piger kræver også at man har undertøjet på plads, og især de unge piger og yngre

find deLækre og billige sko til teenagepiger

Billige sko til teenagepiger

Leder du efter et par lækre sko til piger? Hvis du mangler et par super lækre og billige sko til teenagepiger, så kan du finde