Tom Ford solbriller til kvinder

Tom Ford solbriller til kvinder har logisk nok den praktiske funktion at de giver en god beskyttelse mod solen. Men udover UV-filter mod solens stråler som et par dame solbriller skal have, så er Tom Ford også indbegrebet af flot design.

Solbriller i dag er ikke kun praktiske men i lige så høj eller højere grad, en del af ens personlighed og stil. Solbriller er nemlig en af de populære accessories på højde med herre og dameure som både kvinder og mænd vælger ud fra stil og udseende. Der findes heldigvis mange forskellige modeller. Du vælger solbriller der skal passe til dit ansigt, og her er Tom Ford et rigtig godt brand.

Vi har fundet 10 fede Tom Ford dame solbriller. Modellerne er til dig der ønsker den eksklusiv stil og høj kvalitet. Hvis du ønsker kvalitet frem for kvantitet, kan dette eksklusive brand på højde med Gucci, Bvlgari og lignede måske være det helt rigtige valg.

 

Tom Ford Penelope

Brug den elegante Penelope dame solbrilleFind solbrillen til 1.912,- kr. her

Tom Ford Penelope FT0320 solbrillen kommer i katteøjne model. En elegant metal solbrille i guld og brun farve. Designer solbrillen er perfekt til runde, ovale og hjerteformede ansigter. Brug den ovale brille både til hverdag og aftenbrug til stort set alle styles.

 

 

Tom Ford unixsex brille

Brug den rå Tom Ford dame solbrille

Find solbrillen til 1.373,- kr. her

Hvis du ønsker en rå pilot brille, er denne Tom Ford Sean model måske en du vil elske? Et par fede briller i den høje kvalitet. De egner sig til dig der har overskud og ønsker det casual udtryk. Du finder modellen med grøn, lilla og grå brilleglas også, hvis denne model med brun linsefarve ikke lige er dig.

 

 

Tom Ford Edita

Hvorfor købe Tom Ford solbriller?

Find solbrillen til 1.371,- kr. her

Edita modellen står sig godt til den lange feminine frakke som en Michael Michael Kors dunjakke af den varme slags til vinteren. Helt ligesom den gør sig godt til den lette sommerkjole eller måske til stranden gennem de varme sommermåneder. Cat Eye modellen fra 2015 kommer i brun helt indfattet stel og linsefarve.

 

 

Tom Ford Riley

Køb Tom Ford Riley dame solbrillerFind solbrillen til 1.378,- kr. her

En af de meget populære modeller i brandet er denne Riley unisex solbrille, der kommer i forskellige trendy farver. Du kan kombinerer den sorte solbrille med stort set alt, og stadigvæk få det lækre stilfuld og rå look som modellen giver. En brille der i udtryk, elegance og materiale kan minde om mange Bvlgari dame solbrille modeller.

 

 

Tom Ford Frank brille

køb de fede solbriller med helt indfattet stel

Find solbrillen til 1.780,- kr. her

Tom Ford Phillipa solbrillen kommer i det klassiske design der giver dig det feminine og en stil der emmer af kvalitet. Brillen kommer i tre forskellige farver, for du finder også modellen i smoke grå nuance og den næsten sorte farve. Det giver muligheden for at finde farven der passer til dig, hvad end det er i den lyse eller mørke ende af skalaen.

 

 

Tom Ford pilot solbrille

Brug det fede brand til den unikke stil

Find solbrillen til 1.495,- kr. her

Hvis du er på jagt efter den unikke og rå pilot solbrille, så er denne fede model måske lige sagen. Stel i sølv og de grå glas giver et fedt tidløst og eksklusivt look, der kan kombineres både med den rå dame læderjakke som den fine festkjole.

 

 

Tom Ford Snowdon

Køb de lækre Snowdon solbrillerFind solbrillen til 1.619,- kr. her

Snowdon solbrillen fra 2012 er en anden populær model fra tom Ford. Du får en solbrille i skildpaddefarvet stel og med graduerede grøn glas. Solbrillen kommer med acetate stel og glas i højkvalitets polycarbonat. En lækker unik brille der giver sofistikeret og stilfuld look, og selv om den selvfølgelig ikke hører under de billige solbriller til kvinder, er den alle pengene værd.

 

 

Tom Ford Jennifer

køb den populære Tom Ford Jennifer solbrille modelFind solbrillen til 1.480,- kr. her

Jennifer er endnu en populær model i det amerikanske brand der blev stiftet i 2005 af Tom Ford fra Austin, Texas. Modellen her i de grå nuancer står godt i kontrast til den sorte stelfarve, og noget der skaber et ret elegant og feminint look på en og samme tid. Jennifer pris ligger på omkring 1500 kr. men ligesom med de andre modeller som Whitney m.m. så er der altid mulighed for at finde dem både udsalg eller outlet ved en forhandler i Danmark.

 

 

Anoushka brille

Brug den lækre Anoushka solbrille som ung kvindeFind solbrillen til 1.714,- kr. her

Køb en flot Anousha dame solbrille hvis du vil have et unikt katteøjne look. En fed og trendy full-rim brille i den moderne tidløse stil der især er blevet populær til storbypigen som også går igen i Gucci solbriller til kvinder. Du finder modellen i sort som brun nuancer alt efter smag.

 

 

Tom Ford Tamara

Køb den rå Tom Ford solbrilleKøb solbrillen til 1.191,- kr. her

Tamara er en en brille der giver det selvstændige og rå udtryk. En fed unik butterfly brilleform i brun der er populær blandt piger og unge kvinder. Brillen kommer i acetat til det smidige og lette materiale. Køb denne brille der kan kombineres med de fede sneakers og jeans til kvinder i det casual udtryk.

 

Design med Tom Ford

Tom Ford har skabt sig en gloværdig karriere i modebranchen. Han er født i 1961 i Texas og startede ud med at studere kunsthistorie i New York. Det skippede han efter et år for at studerer til indretningsarkitekt. Og under dette studie tilbragte han tid i Paris hvor han kom i lag med modebranchen. Herfra tog karrieren egentlig fart, for han har arbejdet for mange af de største modehuse i Europa, og dette gav ham afsættet til at starte sit andet brand i 2004.

Brandet der især er kendt for herretøj, er beundret og kendt for sit ikoniske design og her er solbrille kollektionen ingen undtagelse. Du får nemlig et klassisk og moderne design der holder både nu og i fremtiden. Detaljer og kvaliteten i stilen er der blevet kræset om, helt ligesom du får absolut topkvalitet som beskyttelse mod solen.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de lækre sommerjakker til kvinder så du kan nyde solen

Sommerjakker til kvinder

Nu sommeren står for døren, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker

sommerkjoler til hverdagen

Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen

brug de lækre skjortekjoler som kvinde

Skjortekjoler

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det

Køb Tamaris ankelstøvler som godt fodtøj

Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du

Køb Vagabond ankelstøvler som moderigtig kvinde

Vagabond ankelstøvler

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske

køb de smarte solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2020 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige