Indlægget nedenfor er betalt indhold, produceret i samarbejde med de firmaer der nævnes i artiklen

Mangler du en ny vaskemaskine, opvasker eller tørretumbler? Hos Wupti finder du alt inden for hvidevarer til et hvert rum og til ethvert behov. Og det er nemt og billigt at handle hos Wupti. Den danske virksomhed, der var den første rendyrkede netbutik i Danmark, har nemlig ingen fysiske butikker. Derfor kan du hos Wupti altid få de laveste priser, undgå lange butikskøer samt handle uden for de almindelige butikkers åbningstider. Wupti, det er nemt!

Når du eksempelvis skal vælge en ny vaskemaskine er energimærket en god rettesnor, hvis du vil have en miljøvenlig maskine. I dag har langt de fleste vaskemaskineproducenter stort fokus på miljøet, og mange købere ønsker også at foretage et energirigtigt valg. I den forbindelse er det vigtigt at holde øje med maskinens energiklasse. Maskinens miljømærkning gives på grundlag af maskinens energiforbrug, og en maskine med et lavt energiforbrug vil eksempelvis typisk også bruge minde vand. Derfor kan du både skåne miljøet og pengepungen, når du køber en ”grøn” vaskemaskine. Wupti har et stort udvalg af blandt andet frontbetjente vaskemaskiner og topbetjente maskiner, så du finder med sikkerhed også din foretrukne model!

Hvis du derimod mangler en ny ovn til dit køkken, har netbutikken naturligvis også et varmt udvalg. Her finder du blandt andet smarte indbygningsovne og kombiovne, ligesom en dampovn kan være særlig brugbar for dig, der bager meget. Og du kan nemt lave energivenlig mad i en ovn. Eksempelvis kan du med fordel vælge en ovn med det bedste energimærke, som er til fordel for både dig og miljøet. Derudover er gode råd ikke dyre hos Wupti, hvis du for alvor vil tænke grønt. Du kan nemlig blandt andet bruge for- og eftervarme i madlavningen og nemt spare 10-25 % af energiforbruget. Se Wupti’s store udvalg af varer, og læs meget mere om netbutikkens mange fordele som fri fragt og hurtig levering. Du finder det her.

Natur-energi er vedvarende energi

Hos Natur-Energi får du grøn strøm uden at skulle betale ekstra. Leverandøren giver dig nemlig 100 % grøn strøm fra danske vindmøller til den samme pris, som du kender det fra traditionel strøm. Natur-Energi gør det tilmed nemt for dig at vælge grønt. Det tager nemlig kun et øjeblik at oprette sig som kunde, og så klarer virksomheden alt det praktiske. Mere end 75.000 glade husstande har allerede valgt Natur-Energi. Og det er ikke uden grund. Virksomheden er nemlig danskernes foretrukne leverandør af grøn strøm, og deres overordnede mål er hele tiden at skabe større efterspørgsmål efter klimavenlig strøm.

Og det koster ikke det hvide ud af øjnene at have en grøn samvittighed. Der findes mange el-produkter på det danske marked, og det kan til tider være svært at overskue de mange udbud og tilbud. Natur-Energi har dog altid prisgaranti på grøn strøm, så du altid får en pris, der matcher markedets gennemsnit. Når du køber miljøvenlig strøm hos Natur-energi, får du altså strøm fra rene vedvarende energikilder til en konkurrencedygtig pris. Derfor kan du altid have god samvittighed, når du bruger strøm fra Natur-Energi. Find elpris her.