Der findes et væld af forskellige slags trøjer til kvinder og din garderobe er garanteret fyldt til randen med bunker af dem. Indrømmet, nogle bruger du en del mere end andre. Og der er helt sikkert også en masse typer af trøjer, du ikke har kastet dig ud i at prøve før. Din trøje er det første tøj folk lægger mærke til og det, der er med til at definere dit outfit – også selv hvis du foretrækker de helt basic. Der er også stor forskel på trøjer, der er perfekte og nedtonede til hverdagsbrug og så dem, der kan styles til nærmest enhver fest. Har du mod på at kaste dig ud i nogle af de nye trends inden for trøjer, så læs med i guiden her for inspiration til hvad dit næste trøjekøb skal være.

BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Lyseblå

BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Lyseblå

Finstrikket trøje fra BONA PARTE med lange ærmer og rund hals. Paspolerede pyntelommer foran med lynlås. Kort slids i siderne. Brug den som kontrast til en let nederdel og et par støvletter.

KR.224.98
Mere info
Gestuz trøje GABY-V

Gestuz trøje GABY-V

Trøje med v-hals fra Gestuz i modellen GABY V-PULLOVER. Denne lækre v-halsede trøje fås i sort og mørkegrøn. Trøjen er fremstillet af 42% nylon, 28% mohair, 28% lammeuld og 2% spandex.

KR.700.00
Mere info
Baum und Pferdgarten trøje COSIMA

Baum und Pferdgarten trøje COSIMA

Strikketrøje fra Baum und Pferdgarten i modellen COSIMA. Strikketrøjen er fremstillet af 50% mohair og 50% akryl.

KR.1499.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje STELT

Mads Nørgaard trøje STELT

Meget stilren og klassisk trøje fra Mads Nørgaard i modellen STELT CONTRAST SWEATSHIRT i blå og grå. Trøjen er lavet af 100% bomuld.

KR.400.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje ROUND NECK

Knowledge Cotton Apparel trøje ROUND NECK

Meget dejlig trøje fra Knowledge Cotton Apparel i 100% økologisk bomuld. Den passer godt med en skjorte inden under.

KR.450.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje KNIT

Knowledge Cotton Apparel trøje KNIT

Meget smart og lækker trøje i klassisk design fra firmaet Knowledge Cotton Apparel. Den er fremstillet af 80% økologisk bomuld og 20% uld.

KR.899.00
Mere info
BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Mørk marineblå

BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Mørk marineblå

Finstrikket trøje fra BONA PARTE med lange ærmer og rund hals. Normal pasform. Skjorteeffekt nederst samt ved ærmerne. Style den til jeans og fuldend looket med et par flade snøresko.

KR.139.98
Mere info
Gestuz trøje BEVERLY

Gestuz trøje BEVERLY

GEstuz trøje i modellen BEVERLY PULLOVER med stor krave. Trøjen er fremstillet af 42% nylon, 28% mohair, 28% lammeuld og 2% spandex.

KR.999.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje KEIKE

Bruuns Bazaar trøje KEIKE

Lækker trøje fra Bruuns Bazaar i modellen KEIKE i sort og navy. Trøjen er fremstillet af 70% Acetate, 18% nylon og 12% elastan

KR.400.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje TEK

Mads Nørgaard trøje TEK

Klassisk trøje i navy blå og god kvalitet og til en stærk pris fra Mads Nørgaard. Trøjen har en hvid kontraststibe på ryggen. Trøjen er fremstillet af 97% bomuld og 3% polyamide. Modellen hedder...

KR.700.00
Mere info
Moxy Copenhagen trøje SIRA

Moxy Copenhagen trøje SIRA

Trøje fra Moxy Copenhagen i melange grå i modellen SIRA. Trøjen har flotte unikke detaljer på bryst. På ydersiden er det 100% uld og på indersiden er det 100% bomuld så den er dejlig blød at have...

KR.999.95
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje BLUE

Knowledge Cotton Apparel trøje BLUE

Lækker og smart trøje i den dejligste kvalitet fra det danske designerfirma Knowledge Cotton Apparel. Den er fremstillet af 100% økologisk bomuld.

KR.450.00
Mere info
BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Mørk aubergine

BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Mørk aubergine

Finstrikket trøje fra BONA PARTE med lange ærmer og rund hals. Normal pasform. Style den til jeans eller en enkel nederdel og et par støvletter for et stilet look.

KR.199.98
Mere info

Hvilke trøjer til kvinder er gode basistrøjer?

En ting, der er helt sikkert, er at det er vigtigt at have gode basistrøjer i skabet, som kan bruges til et simpelt outfit. Basistrøjer er også gode, hvis du har en travl morgen eller er midt i en tøjkrise. Så hvad er basistrøjer helt præcis og hvilke har du brug for? En basistrøje er det sikre valg. Det er det behagelig valg til hverdag og noget enkelt, der passer til det meste – gerne ensfarvet og blødt. Must-haves er helt klart langærmede trøjer, striktrøjer og t-shirts.

  • En solid striktrøje har du brug for om vinteren. Den skal være varm og gerne i en farve der ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed og derfor kan styles som du vil.
  • Langærmede trøjer er også vigtige at have et par stykker af, som er go-to. Især på grund af vejret i Danmark er der mange overgangsperioder, hvor man er klar til at smide de tykke striktrøjer, men ikke helt er klar til t-shirten endnu. Invester i langærmede i et stretchy materiale og hav gerne et par stykker i sort, dine yndlingsfarver og nogle med striber. Langærmede er også rigtig gode til når du vil skabe et spændende lag-på-lag look, hvor du kan tage en t-shirt ud over.
  • T-shirts er selvfølgelig også rigtig vigtige at have i basisgarderoben. Hvid og sort især, men også t-shirts i lysere pastelfarver er en god ide, især når nu det er om sommeren vi går mest i t-shirts.
  • Andre gode basistrøjer er bløde hoodies og en lækker skjorte.

Hvilke slags trøjer til kvinder er gode til hverdage?

Foruden dine nye yndlings basistrøjer, skal der til hverdag også gerne være plads til at prøve noget nyt og eksperimentere lidt. Andre trøjer til kvinder, der også er virkelig gode at have i garderoben er derfor:

  • En bodystocking. Bodystockings er inden for de seneste år blevet ret populære. Det er en trøje, der skal knappes mellem lårene, og du slipper derfor for at gå og proppe blusen tilbage i bukserne hele tiden. En bodystocking i fx sort er perfekt til et par fede denim jeans og et oplagt valg til byturen.
  • V-necks. Til kvinder er der altså ikke noget lækrere end en v-neck, der ikke er for udfordrende, men samtidig godt kan lide at give små hints. Match med et par klassiske sorte jeans.
  • En turtleneck. Turtlenecks er trøjer, der går langt op i halsen, og er også en af de trøjer, der bare bliver ved at fylde i modebilledet. De er superfine i sort eller en anden mørk farve som bordeaux eller mørkeblå. Du kan med fordel tage en kortærmet jakke på til eller følge trenden for tiden med en t-shirt med et fedt print på ud over.
  • Flæsede trøjer. Disse slags trøjer med flæsedetaljer på ærmerne, brystet eller maven er en trøje, det kan være svært at få armene ned over. De kan være feminine og udvise et professionelt look. Det er den helt perfekte trøje til en dag på kontoret.

Der findes endnu flere styles og kreative kombinationer, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere. Også til fest har du mulighed for at gå en endnu mere bold vej. Heldigvis er livet fuld af dage, hvor vi skal have trøjer på, så du skal i hvert fald ikke føle dig begrænset!

Guide & Inspiration

Hæklede trøjer til kvinder

Hæklede trøjer til kvinder

5 trøjer alle kvinder bør have i deres garderobe

5 Shirts Every Woman NEEDS In Their Closet NOW!

DIY: Vintage Trøjer & Lace Up Tees

DIY Vintage T-Shirts + Lace Up Tee