Der findes et væld af forskellige slags trøjer til kvinder og din garderobe er garanteret fyldt til randen med bunker af dem. Indrømmet, nogle bruger du en del mere end andre. Og der er helt sikkert også en masse typer af trøjer, du ikke har kastet dig ud i at prøve før. Din trøje er det første tøj folk lægger mærke til og det, der er med til at definere dit outfit – også selv hvis du foretrækker de helt basic. Der er også stor forskel på trøjer, der er perfekte og nedtonede til hverdagsbrug og så dem, der kan styles til nærmest enhver fest. Har du mod på at kaste dig ud i nogle af de nye trends inden for trøjer, så læs med i guiden her for inspiration til hvad dit næste trøjekøb skal være.

Gestuz trøje BEVERLY

Gestuz trøje BEVERLY

GEstuz trøje i modellen BEVERLY PULLOVER med stor krave. Trøjen er fremstillet af 42% nylon, 28% mohair, 28% lammeuld og 2% spandex.

KR.999.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje AIMI 15

Bruuns Bazaar trøje AIMI 15

Trøje fra Bruuns Bazaar i den populære model AIMI. Trøjen har sort og hvidt mønster og er fremstillet af 65% Viscose og 35% Nylon

KR.650.00
Mere info
BZR trøje LYDIE

BZR trøje LYDIE

Køb BZR trøjen LYDIE SWEATSHIRT. Denne flotte Sweatshirt / trøje har matchende bukser af samme kvalitet. Trøjen er fremstillet af 65% bomuld, 30% polyester og 5% elastan

KR.400.00
Mere info
Moxy Copenhagen trøje SIRA

Moxy Copenhagen trøje SIRA

Trøje fra Moxy Copenhagen i melange grå i modellen SIRA. Trøjen har flotte unikke detaljer på bryst. På ydersiden er det 100% uld og på indersiden er det 100% bomuld så den er dejlig blød at have...

KR.999.95
Mere info
Knowledge Cotton trøje GREY

Knowledge Cotton trøje GREY

Knowledge Cotton Apparel strikketrøje i grå fremstillet af 100% økologisk organisk bomuld.

KR.699.00
Mere info
Print trøje

Print trøje

Materiale: PolyesterModellens størrelse: Modellen er 176 cm høj og bruger størrelse smallMærke: Veraldo

KR.279.00
Mere info
Gestuz trøje GABY-V

Gestuz trøje GABY-V

Trøje med v-hals fra Gestuz i modellen GABY V-PULLOVER. Denne lækre v-halsede trøje fås i sort og mørkegrøn. Trøjen er fremstillet af 42% nylon, 28% mohair, 28% lammeuld og 2% spandex.

KR.700.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje CABLE

Knowledge Cotton Apparel trøje CABLE

Strikketrøje i to farver - navy og hvid fra Knowledge Cotton Apparel. Trøjerne har kabelmønster og er fremstillet af 100% økologisk bomuld.

KR.675.00
Mere info
BZR trøje LULLIS

BZR trøje LULLIS

Meget lækker strik fra BZR af 100% bomuld. Modellen hedder LULLIS SWEATHER. Denne trøje / sweather fås i to varianter i hvid og en med sorte striber.

KR.300.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje TABLINA B

Mads Nørgaard trøje TABLINA B

Lækker trøje i scotch tern. Modellen trøjen er lavet i hedder TABLINA. Der findes også en hvid udgave med tern. Den er fremstillet af 49% polyester, 30% viskose, 20% uld og 1% elastan.

KR.800.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje med matchende nederdel. Modellen på denne trøje hedder HEBA. Trøjen er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon.

KR.600.00
Mere info
Navy trøje

Navy trøje

Modellens størrelse: modellen er 174 cm høj og bruger størrelse x-smallLængde: XS: 59 cm, S: 60 cmÆrmelængde: XS: 58,5 cm, S: 59,5 cmBuste: XS: 88 cm, S: 92 cmMateriale: PolyesterHalsudskæring:...

KR.279.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje AIMI

Bruuns Bazaar trøje AIMI

Bruuns Bazaar trøje med print i modellen AIMI. Den er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon. Trøjen kan kan krympe op til 5%.

KR.650.00
Mere info

Hvilke trøjer til kvinder er gode basistrøjer?

En ting, der er helt sikkert, er at det er vigtigt at have gode basistrøjer i skabet, som kan bruges til et simpelt outfit. Basistrøjer er også gode, hvis du har en travl morgen eller er midt i en tøjkrise. Så hvad er basistrøjer helt præcis og hvilke har du brug for? En basistrøje er det sikre valg. Det er det behagelig valg til hverdag og noget enkelt, der passer til det meste – gerne ensfarvet og blødt. Must-haves er helt klart langærmede trøjer, striktrøjer og t-shirts.

  • En solid striktrøje har du brug for om vinteren. Den skal være varm og gerne i en farve der ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed og derfor kan styles som du vil.
  • Langærmede trøjer er også vigtige at have et par stykker af, som er go-to. Især på grund af vejret i Danmark er der mange overgangsperioder, hvor man er klar til at smide de tykke striktrøjer, men ikke helt er klar til t-shirten endnu. Invester i langærmede i et stretchy materiale og hav gerne et par stykker i sort, dine yndlingsfarver og nogle med striber. Langærmede er også rigtig gode til når du vil skabe et spændende lag-på-lag look, hvor du kan tage en t-shirt ud over.
  • T-shirts er selvfølgelig også rigtig vigtige at have i basisgarderoben. Hvid og sort især, men også t-shirts i lysere pastelfarver er en god ide, især når nu det er om sommeren vi går mest i t-shirts.
  • Andre gode basistrøjer er bløde hoodies og en lækker skjorte.

Hvilke slags trøjer til kvinder er gode til hverdage?

Foruden dine nye yndlings basistrøjer, skal der til hverdag også gerne være plads til at prøve noget nyt og eksperimentere lidt. Andre trøjer til kvinder, der også er virkelig gode at have i garderoben er derfor:

  • En bodystocking. Bodystockings er inden for de seneste år blevet ret populære. Det er en trøje, der skal knappes mellem lårene, og du slipper derfor for at gå og proppe blusen tilbage i bukserne hele tiden. En bodystocking i fx sort er perfekt til et par fede denim jeans og et oplagt valg til byturen.
  • V-necks. Til kvinder er der altså ikke noget lækrere end en v-neck, der ikke er for udfordrende, men samtidig godt kan lide at give små hints. Match med et par klassiske sorte jeans.
  • En turtleneck. Turtlenecks er trøjer, der går langt op i halsen, og er også en af de trøjer, der bare bliver ved at fylde i modebilledet. De er superfine i sort eller en anden mørk farve som bordeaux eller mørkeblå. Du kan med fordel tage en kortærmet jakke på til eller følge trenden for tiden med en t-shirt med et fedt print på ud over.
  • Flæsede trøjer. Disse slags trøjer med flæsedetaljer på ærmerne, brystet eller maven er en trøje, det kan være svært at få armene ned over. De kan være feminine og udvise et professionelt look. Det er den helt perfekte trøje til en dag på kontoret.

Der findes endnu flere styles og kreative kombinationer, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere. Også til fest har du mulighed for at gå en endnu mere bold vej. Heldigvis er livet fuld af dage, hvor vi skal have trøjer på, så du skal i hvert fald ikke føle dig begrænset!

Guide & Inspiration

Hæklede trøjer til kvinder

Hæklede trøjer til kvinder

5 trøjer alle kvinder bør have i deres garderobe

5 Shirts Every Woman NEEDS In Their Closet NOW!

DIY: Vintage Trøjer & Lace Up Tees

DIY Vintage T-Shirts + Lace Up Tee