Der findes et væld af forskellige slags trøjer til kvinder og din garderobe er garanteret fyldt til randen med bunker af dem. Indrømmet, nogle bruger du en del mere end andre. Og der er helt sikkert også en masse typer af trøjer, du ikke har kastet dig ud i at prøve før. Din trøje er det første tøj folk lægger mærke til og det, der er med til at definere dit outfit – også selv hvis du foretrækker de helt basic. Der er også stor forskel på trøjer, der er perfekte og nedtonede til hverdagsbrug og så dem, der kan styles til nærmest enhver fest. Har du mod på at kaste dig ud i nogle af de nye trends inden for trøjer, så læs med i guiden her for inspiration til hvad dit næste trøjekøb skal være.

Gestuz trøje GERDA

Gestuz trøje GERDA

Gestuz trøje / pullover i modellen GERDA i to farver sort og grå melange. Trøjen er fremstillet af 65% lammeuld, 10% uld og 25% nylon.

KR.899.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje STELT CONTRAST

Mads Nørgaard trøje STELT CONTRAST

Trøje fra Mads Nørgaard i to varianter - Grå, navy og hvid. Og grå, navy og blå. Trøjen er fremstillet af 100% bomuld.

KR.300.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje BAMBOO

Knowledge Cotton Apparel trøje BAMBOO

Denne trøje er meget blød at røre ved og yders behagelig at have på. Kvaliteten er helt i top. Trøjen er lavet af 100% økologisk bambus, og det er det der giver den bløde følelse. Den gør sig...

KR.899.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje SEAN

Mads Nørgaard trøje SEAN

Lækker blå trøje fra Mads Nørgaard med lynlås i siden. Den er fremstillet af 61% uld og 39% bomuld.

KR.749.95
Mere info
Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje med matchende nederdel. Modellen på denne trøje hedder HEBA. Trøjen er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon.

KR.600.00
Mere info
BonA Parte Dame Strikket trøje - Sort/off-white

BonA Parte Dame Strikket trøje - Sort/off-white

Strikket trøje fra BONA PARTE i en blød bomuldskvalitet. BONA PARTE striktrøje med rund hals, lange ærmer og normal pasform. En hverdagsbluse, som du kan style til et par jeans og sneakers.

KR.134.99
Mere info
Gestuz trøje SOPHIE

Gestuz trøje SOPHIE

Gestuz pullover i modellen SOPHIE i en super flot karrygul farve. Trøjen er med høj hals og i en lækker blød kvalitet. Den er fremstillet af 40% akryl, 12% alpaca, 22% polyester og 26% uld.

KR.999.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje FINCH

Bruuns Bazaar trøje FINCH

Meget lækker trøje fra Bruuns Bazaar i modellen FINCH SWEATER i sort fremstillet af 80% lammeuld og 20% Polyamide

KR.550.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje SOLID

Knowledge Cotton Apparel trøje SOLID

Klassisk trøje fra Knowledge Cotton Apparel i den bedste kvalitet fremstillet af 100% økologisk bomul. Trøjen findes i navy og grå.

KR.899.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje INDIGO

Knowledge Cotton Apparel trøje INDIGO

Trøje fra det danske firma Knowledge Cotton Apparel. Denne trøje har et indigo look. Trøjen er fremstillet af 100% økologisk bomuld.

KR.600.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje KNIT

Knowledge Cotton Apparel trøje KNIT

Meget smart og lækker trøje i klassisk design fra firmaet Knowledge Cotton Apparel. Den er fremstillet af 80% økologisk bomuld og 20% uld.

KR.899.00
Mere info
Trøje og bukser - sæt

Trøje og bukser - sæt

Materiale: 97% Polyester, 3% SpandexModellens størrelse: Modellen er 172 cm høj og bruger størrelse smallMærke: Veraldo

KR.349.00
Mere info
BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Lyseblå

BonA Parte Dame Finstrikket trøje - Lyseblå

Finstrikket trøje fra BONA PARTE med lange ærmer og rund hals. Paspolerede pyntelommer foran med lynlås. Kort slids i siderne. Brug den som kontrast til en let nederdel og et par støvletter.

KR.224.98
Mere info

Hvilke trøjer til kvinder er gode basistrøjer?

En ting, der er helt sikkert, er at det er vigtigt at have gode basistrøjer i skabet, som kan bruges til et simpelt outfit. Basistrøjer er også gode, hvis du har en travl morgen eller er midt i en tøjkrise. Så hvad er basistrøjer helt præcis og hvilke har du brug for? En basistrøje er det sikre valg. Det er det behagelig valg til hverdag og noget enkelt, der passer til det meste – gerne ensfarvet og blødt. Must-haves er helt klart langærmede trøjer, striktrøjer og t-shirts.

  • En solid striktrøje har du brug for om vinteren. Den skal være varm og gerne i en farve der ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed og derfor kan styles som du vil.
  • Langærmede trøjer er også vigtige at have et par stykker af, som er go-to. Især på grund af vejret i Danmark er der mange overgangsperioder, hvor man er klar til at smide de tykke striktrøjer, men ikke helt er klar til t-shirten endnu. Invester i langærmede i et stretchy materiale og hav gerne et par stykker i sort, dine yndlingsfarver og nogle med striber. Langærmede er også rigtig gode til når du vil skabe et spændende lag-på-lag look, hvor du kan tage en t-shirt ud over.
  • T-shirts er selvfølgelig også rigtig vigtige at have i basisgarderoben. Hvid og sort især, men også t-shirts i lysere pastelfarver er en god ide, især når nu det er om sommeren vi går mest i t-shirts.
  • Andre gode basistrøjer er bløde hoodies og en lækker skjorte.

Hvilke slags trøjer til kvinder er gode til hverdage?

Foruden dine nye yndlings basistrøjer, skal der til hverdag også gerne være plads til at prøve noget nyt og eksperimentere lidt. Andre trøjer til kvinder, der også er virkelig gode at have i garderoben er derfor:

  • En bodystocking. Bodystockings er inden for de seneste år blevet ret populære. Det er en trøje, der skal knappes mellem lårene, og du slipper derfor for at gå og proppe blusen tilbage i bukserne hele tiden. En bodystocking i fx sort er perfekt til et par fede denim jeans og et oplagt valg til byturen.
  • V-necks. Til kvinder er der altså ikke noget lækrere end en v-neck, der ikke er for udfordrende, men samtidig godt kan lide at give små hints. Match med et par klassiske sorte jeans.
  • En turtleneck. Turtlenecks er trøjer, der går langt op i halsen, og er også en af de trøjer, der bare bliver ved at fylde i modebilledet. De er superfine i sort eller en anden mørk farve som bordeaux eller mørkeblå. Du kan med fordel tage en kortærmet jakke på til eller følge trenden for tiden med en t-shirt med et fedt print på ud over.
  • Flæsede trøjer. Disse slags trøjer med flæsedetaljer på ærmerne, brystet eller maven er en trøje, det kan være svært at få armene ned over. De kan være feminine og udvise et professionelt look. Det er den helt perfekte trøje til en dag på kontoret.

Der findes endnu flere styles og kreative kombinationer, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere. Også til fest har du mulighed for at gå en endnu mere bold vej. Heldigvis er livet fuld af dage, hvor vi skal have trøjer på, så du skal i hvert fald ikke føle dig begrænset!

Guide & Inspiration

Hæklede trøjer til kvinder

Hæklede trøjer til kvinder

5 trøjer alle kvinder bør have i deres garderobe

5 Shirts Every Woman NEEDS In Their Closet NOW!

DIY: Vintage Trøjer & Lace Up Tees

DIY Vintage T-Shirts + Lace Up Tee