Trøjer til kvinder

Der findes et væld af forskellige slags trøjer til kvinder og din garderobe er garanteret fyldt til randen med bunker af dem. Indrømmet, nogle bruger du en del mere end andre. Og der er helt sikkert også en masse typer af trøjer, du ikke har kastet dig ud i at prøve før. Din trøje er det første tøj folk lægger mærke til og det, der er med til at definere dit outfit – også selv hvis du foretrækker de helt basic. Der er også stor forskel på trøjer, der er perfekte og nedtonede til hverdagsbrug og så dem, der kan styles til nærmest enhver fest. Har du mod på at kaste dig ud i nogle af de nye trends inden for trøjer, så læs med i guiden her for inspiration til hvad dit næste trøjekøb skal være.

Bruuns Bazaar trøje NESSIE

Bruuns Bazaar trøje NESSIE

Bruuns Bazaar trøje i modellen NESSIE. Den er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon.

KR.650.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje CASHMERE

Knowledge Cotton Apparel trøje CASHMERE

Meget lækker trøje af den bedste kvalitet fra Knowledge Cotton Apparel fremstillet af 80% merinould og 20% Kashmir uld. Trøjen fås i to farver grå og navy.

KR.1199.00
Mere info
Gestuz trøje SOPHIE

Gestuz trøje SOPHIE

Gestuz pullover i modellen SOPHIE i en super flot karrygul farve. Trøjen er med høj hals og i en lækker blød kvalitet. Den er fremstillet af 40% akryl, 12% alpaca, 22% polyester og 26% uld.

KR.999.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje SOLID

Knowledge Cotton Apparel trøje SOLID

Klassisk trøje fra Knowledge Cotton Apparel i den bedste kvalitet fremstillet af 100% økologisk bomul. Trøjen findes i navy og grå.

KR.899.00
Mere info
Baum und Pferdgarten trøje ELIANE

Baum und Pferdgarten trøje ELIANE

Baum und Pferdgarten trøje ELIANE med blomsterprint. Denne trøje har matchende nederdel. trøjen er fremstillet af 100% polyester.

KR.750.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje AIMI

Bruuns Bazaar trøje AIMI

Bruuns Bazaar trøje med print i modellen AIMI. Den er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon. Trøjen kan kan krympe op til 5%.

KR.650.00
Mere info
Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje HEBA

Bruuns Bazaar trøje med matchende nederdel. Modellen på denne trøje hedder HEBA. Trøjen er fremstillet af 65% viskose og 35% nylon.

KR.600.00
Mere info
Gestuz trøje GABY-V

Gestuz trøje GABY-V

Trøje med v-hals fra Gestuz i modellen GABY V-PULLOVER. Denne lækre v-halsede trøje fås i sort og mørkegrøn. Trøjen er fremstillet af 42% nylon, 28% mohair, 28% lammeuld og 2% spandex.

KR.700.00
Mere info
Mads Nørgaard trøje STELT CONTRAST

Mads Nørgaard trøje STELT CONTRAST

Trøje fra Mads Nørgaard i to varianter - Grå, navy og hvid. Og grå, navy og blå. Trøjen er fremstillet af 100% bomuld.

KR.200.00
Mere info
Knowledge Cotton Apparel trøje ROUND NECK

Knowledge Cotton Apparel trøje ROUND NECK

Meget dejlig trøje fra Knowledge Cotton Apparel i 100% økologisk bomuld. Den passer godt med en skjorte inden under.

KR.450.00
Mere info

Hvilke trøjer til kvinder er gode basistrøjer?

En ting, der er helt sikkert, er at det er vigtigt at have gode basistrøjer i skabet, som kan bruges til et simpelt outfit. Basistrøjer er også gode, hvis du har en travl morgen eller er midt i en tøjkrise. Så hvad er basistrøjer helt præcis og hvilke har du brug for? En basistrøje er det sikre valg. Det er det behagelig valg til hverdag og noget enkelt, der passer til det meste – gerne ensfarvet og blødt. Must-haves er helt klart langærmede trøjer, striktrøjer og t-shirts.

  • En solid striktrøje har du brug for om vinteren. Den skal være varm og gerne i en farve der ikke tiltrækker alt for meget opmærksomhed og derfor kan styles som du vil.
  • Langærmede trøjer er også vigtige at have et par stykker af, som er go-to. Især på grund af vejret i Danmark er der mange overgangsperioder, hvor man er klar til at smide de tykke striktrøjer, men ikke helt er klar til t-shirten endnu. Invester i langærmede i et stretchy materiale og hav gerne et par stykker i sort, dine yndlingsfarver og nogle med striber. Langærmede er også rigtig gode til når du vil skabe et spændende lag-på-lag look, hvor du kan tage en t-shirt ud over.
  • T-shirts er selvfølgelig også rigtig vigtige at have i basisgarderoben. Hvid og sort især, men også t-shirts i lysere pastelfarver er en god ide, især når nu det er om sommeren vi går mest i t-shirts.
  • Andre gode basistrøjer er bløde hoodies og en lækker skjorte.

Hvilke slags trøjer til kvinder er gode til hverdage?

Foruden dine nye yndlings basistrøjer, skal der til hverdag også gerne være plads til at prøve noget nyt og eksperimentere lidt. Andre trøjer til kvinder, der også er virkelig gode at have i garderoben er derfor:

  • En bodystocking. Bodystockings er inden for de seneste år blevet ret populære. Det er en trøje, der skal knappes mellem lårene, og du slipper derfor for at gå og proppe blusen tilbage i bukserne hele tiden. En bodystocking i fx sort er perfekt til et par fede denim jeans og et oplagt valg til byturen.
  • V-necks. Til kvinder er der altså ikke noget lækrere end en v-neck, der ikke er for udfordrende, men samtidig godt kan lide at give små hints. Match med et par klassiske sorte jeans.
  • En turtleneck. Turtlenecks er trøjer, der går langt op i halsen, og er også en af de trøjer, der bare bliver ved at fylde i modebilledet. De er superfine i sort eller en anden mørk farve som bordeaux eller mørkeblå. Du kan med fordel tage en kortærmet jakke på til eller følge trenden for tiden med en t-shirt med et fedt print på ud over.
  • Flæsede trøjer. Disse slags trøjer med flæsedetaljer på ærmerne, brystet eller maven er en trøje, det kan være svært at få armene ned over. De kan være feminine og udvise et professionelt look. Det er den helt perfekte trøje til en dag på kontoret.

Der findes endnu flere styles og kreative kombinationer, så det er bare med at komme i gang med at eksperimentere. Også til fest har du mulighed for at gå en endnu mere bold vej. Heldigvis er livet fuld af dage, hvor vi skal have trøjer på, så du skal i hvert fald ikke føle dig begrænset!

Guide & Inspiration

Hæklede trøjer til kvinder

Hæklede trøjer til kvinder

5 trøjer alle kvinder bør have i deres garderobe

5 Shirts Every Woman NEEDS In Their Closet NOW!

DIY: Vintage Trøjer & Lace Up Tees

DIY Vintage T-Shirts + Lace Up Tee
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

kjole til fest

Kjole til fest

Når der pludselig dukker en mail eller en Facebook-begivenhed op med en invitation til fest, så skal du bare tage det helt roligt med at

denim jakke

Denim Jakke

Sommerens stof er denim. Og det kan man faktisk sige for de forrige og kommende somre også, for er der noget denimstof er, så er

bomber jakke

Bomber jakke

Væk med vinterjakken, væk med dunjakken, væk med læderjakken – når det bliver forår og varmt, så er det bomber jakken, der er vejen frem.

røde kjoler

Røde Kjoler

Hvis der er noget de fleste af os kvinder elsker, så er det kjoler. Vi går selvfølgelig tit i jeans, for dem elsker vi jo

læderjakke

Læderjakke

Når man taler om trends, kan de være flyvske, kortlivede og udskiftet på ingen tid. Ikke desto mindre kan man vide sig sikker på, at

festkjole

Festkjoler

Når muligheden byder sig for at tage en smuk festkjole på, så er det bare med at gribe den. Med den rigtige kjole vil du

lang kjole

Lang kjole

Askepot, Snehvide, Belle, Tornerose – listen over Disneyprinsesser med lange, fortryllende kjoler fortsætter. Vi ved jo godt, hvor vores drømme om at skinne i den