UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest af kvinder i Danmark.

Støvlen der også bliver brugt i Australien, hvor formålet for det meste er lidt anderledes end til dit vinterbrug. Her bliver støvlerne brugt af f.eks. surfere til at få varmen i fødderne igen, eller som fårestøvle hvilket var det oprindelige begreb med UGG støvle typen. Det er desværre for at holde varmen når vi opholder os udendørs, at vi bruger de varme støvler her til lands.

Støvlen er ganske velegnet som dame vinterstøvle til vores breddegrader, for udover de er lækre at gå i, så kommer de i en kombination af fleece og fåreskind, hvilket giver dine fødder den naturlige varme.

Vi har fundet lidt inspiration af forskellige vinterstøvler her nedenfor, hvor du måske finder den helt rigtige som vil være den perfekte varme støvle i kombination med en af de flotte vinterjakker til kvinder.

 

UGG Classic Mini II støvlette

køb de lækre UGG støvler med pels

Find støvlen til 1.075,- kr. her

En dejlig vinterstøvle der burde være mere end varm nok til vores danske vinter. Støvlen kommer i de klassiske fåreskind modeller med for i lammeuld. Du finder støvlen i hele 11 forskellige farver, så der burde være muligt at finde støvlen der falder i din smag.

 

 

UGG Classic Short II

køb den varme vinterstøvle som dame

Find støvlen til 1.269,- kr. her

Classic modellen kommer også i den høje model. Denne UGG Classic Short II støvle kommer i fåreskind og findes i tre andre nuancer end denne chestnut farve. Ydersålen på støvlen er af gummi, hvorfor er varmt fåreskind med polstret mellemsål.

 

 

Fluff Mini Quilt støvle

køb en varm dame vinterstøvle fra UGG

Find støvlen til 1.369,- kr. her

Hvorfor ikke vælge den anderledes og trendy støvle med pulldown foring. Støvlen giver det anderledes udtryk, og kan samtidig holde dine fødder dejlige varme gennem efteråret og vinter. Du finder støvlen i denne sorte farve, men kommer også i grå charcoal farve.

 

 

UGG Bailey Bow II

UGG støvler udsalg til kvinder

Find støvlen til 2.295,- kr. her

Et alternativ kunne være denne UGG Bailey vinterstøvle som kommer med en større længe. Materialet er fårelæder og kraftig foring med lammeuldsfor. En sød støvle med de lækre feminine detaljer bag på støvlen, som giver et dejlig udtryk sammen med dine smarte dame jeans og vinterjakke.

 

 

UGG Deena vinterstøvle

brug de varme UGG dame vinterstøvler

Find støvlen til 1.699,- kr. her

En fed støvle i ruskind som er lidt anderledes end de andre modeller. En dejlig varm støvle til det danske vejr, hvor udformningen både giver det tidløse og feminine udtryk for dig. Kan bruges sammen med både fine bukser eller casual jeans.

 

 

UGG W Kristin

Hold varmen med UGG Australia vinterstøvler

Find støvlen til 1.415,- kr. her

Kristin ankelstøvlen kommer i det enkle look med en skafthøjde på 7 cm. Støvlen kommer med pels foring som skulle være ganske velegnet til vinter, hvis vores vinter vel og mærke ikke går hen og bliver som en dybfryser.

 

 

UGG W Gita støvle

køb en sød UGG vinterstøvle som chic kvinde

Find støvlen til 1.999,- kr. her

En sød støvle med sløjfe og puf detaljer på vrist og ben. En lækker eksklusiv støvle til dig der gerne vil holde fødderne varme, men også vise at du er kvinde. Støvlerne er dejlig at gå i med sin foring og gummisål med traktion.

 

Hvad er UGG støvler?

UGG er en type af støvler, hvor UGG Australia er et brand som har brugt betegnelsen UGG, hvilket dog også er deres primære støvle typer.

UGG støvler oprindelig en fåreskindsstøvle, hvor oprindelsen er fra Australien eller New Zealand, alt afhængig af hvilken nation du spørger. Ugg støvlerne af fåreskind kom frem i 1920’erne, hvor de blev brugt af fårehyrderne down under, til at holde fødderne varme gennem vinteren.

Blue Mountains Ugg Boots var de første, som så mulighed for at sætte støvlerne i produktion og sælge til os forbrugere. Det skete midt i 1930’erne, hvor konkurrenter kom efter dem fra 50’erne og fremefter.

I de glade 60’erne begyndte surferne i Australien at bruge støvlerne, og sidenhen blev UGG støvlerne udbredt til både USA og Europa. Sidenhen blev de udbredt som modestøvler, og siden 90’erne har de vundet indpas som en type støvle der er trendy i modeverdenen.

Brandet UGG Australia blev lanceret i 1995, men firmaet bag Ugg Holdings Inc fra California, blev registreret 10 år før.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de lækre sommerjakker til kvinder så du kan nyde solen

Sommerjakker til kvinder

Nu sommeren står for døren, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker

sommerkjoler til hverdagen

Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen

brug de lækre skjortekjoler som kvinde

Skjortekjoler

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det

Køb Tamaris ankelstøvler som godt fodtøj

Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du

Køb Vagabond ankelstøvler som moderigtig kvinde

Vagabond ankelstøvler

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske

køb de smarte solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2020 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige