13 nye og smarte uldfrakker til kvinder

Søger du det stilrene eller måske klassiske indenfor damejakker? Her kan en af de klassiske uldfrakker til kvinder være det helt rigtige valg. En lækker dame uldjakke vil ikke bare holde dig varm, men også give det elegante, feminine eller måske det rå udtryk.

Vi har samlet et udvalg af de nye lækre styles i 2020/2021, hvor du måske finder den helt rigtige jakke som du bliver forelsket i – Hvad end du ønsker den noget lette jakke til varmere brug eller den varme vinterjakke til kvinder.

 

Beige Selected uldfrakke

Køb Selected uldfrakker damer

Find frakken til 1.299,95 kr. her

Trendy Selected frakke i genanvendt uld og polyester. Klassisk uldfrakke med høj krave og høj krave der dækker mod den værste vind. Den helforet Selected uldjakke er velegnet til hverdag som til aftenbrug.

 

Samsøe & Samsøe jakke

Køb den klassiske Samsøe & Samsøe uldfrakke til damer

Find frakken til 2.200,- kr. her

En elegant og tidløs uldfrakke fra Samsøe & Samsøe. Frakken kommer i en god uldkvalitet med 70% genvundet uld. Samsøe & Samsøe Hoff damefrakken kommer med to lommer og dobbelt knapper foran. Perfekt til aftenbrug som hverdagsbrug med bukser som kjole.

 

Vero Moda frakke

Køb Vero Moda uldfrakke med høj krave

Find frakken til 599,- kr. her

En lækker og billig uldfrakke fra Vero Moda i brun farve. Jakkes der lukkes med lynlås, tryknapper og revers har to lommer foran og stropper i siden. Det giver dig en lidt varm jakke til de bedre tidspunkter på året som udmærker sig ved den feminine og tidløse stil.

 

Sort Rockandblue uldfrakke

Rockandblue frakke med flotte detalje

Find frakken til 1.849,- kr. her

Rockandblue giver dig den trendy frakke i sort. Frakken kommer i 60% uld, 30% polyester og 10% viskose. Perfekt jakke til både efterår som en mildere vinter. Jakken kommer med flotte detaljer i imiteret skind, stor krave og kommer med aftageligt bælte i talje.

 

Only Sedona uldfrakke

Køb den korte og billige uldjakke fra Only

Find frakken til 649,- kr. lige her

Ligesom Vero Moda så finder du også mange lækre styles i Only, hvor prisen heldigvis ligger i den billigere ende. Denne Only uldfrakke er en lige model, der kommer med sidelommer og uldblanding af 45% uld. Perfekt til de høje sko som afslappet dame sneakers. God til efterår eller som den varmere model indenfor dame forårsjakker.

 

Vila Alanis frakke

køb den billige uldfrakke fra Vila

Find frakken til 899,- kr. her

Vila giver dig denne ulden frakke i det tidløse design. Perfekt til de lidt koldere tidspunkter, men dog ikke perfekt til den frosthårde vinter. Jakken kommer med 50% uld og lukkes med lynlås og trykknapper foran samt to lommer til at holde fingrene varme.

 

Vero Moda frakke

køb sort uldfrakke dame

Find frakken til 699,- kr. her

Vero Moda laver det flotte modetøj der kommer i en god billig pris. Her finder du denne sort frakke i uldblanding. Frakken kommer i en klassisk stil der egner sig som den lækre efterårsjakke eller vinterjakke på de varme vinterdage. En feminin og elegant jakke der kan kombineres med både de stramme som løse bukser alt afhængig af dit udtryk.

 

Tiger of Sweden jakke

Tiger of Sweden lang uldfrakke dame

Find frakken til 3.199,- kr. her

Tiger of Sweden er et andet lækker designer brand i det klassiske og stilrene design. Denne Tiger of Sweden uldfrakke er ingen undtagelse. Du får en elegant og feminin overgangsjakke i vævet, stum kvalitet der emmer af kvalitet. Jakken kommer i 70% uld og 30% polyamid.

 

Ternet Selected Petite frakke

køb lang ternet uldfrakke til kvinder

Find frakken til 1.399,95 kr. her

Selected Petite frakke i 50% uld med elegant og tidløs design. Den ternet frakke er en anelse a-formet og i Petite Styles. Frakken helt ligesom de andre viste modeller må ikke vaskes og tørretumbles.

 

Lang Vero Moda uldfrakke

Ternet jakke med knaplukning og stiklommer foran

Find frakken til 649,94 kr. her

En anden ternet model, er denne lange uldfrakke fra Vero Moda. Du får en frakke med 10% uld og genanvendt polyester blanding. Frakken er med knaplukning og stiklommer foran. En velegnet frakke til både hverdag og aften brug.

 

Ida Sjöstedt frakke

frakke i uldblanding fra IDA SJÖSTEDT

Find frakken til 3.079,- kr. her

Flot og varm uldfrakke fra Ida Sjöstedt i sort farve. Frakken har uldblanding med 70% uld og kommer med en stor pelskrave i kunstpels. Der er slids bagpå og to dekorative lommer foran.

 

Only uldfrakke

Only lang frakke med knaplukning foran

Find frakken til 659,95 kr. her

Only frakke der indeholder 38% uld. Jakken kommer i et ungdommelig udtryk med sidelommer og slids bagpå. Brug frakken til forår og efterårsdage hvor vejret er lidt køligt. Og her kan du kombinerer frakken både med det casual som det festlige udtryk.

 

Guess Rossana frakke

Guess frakke i uldblanding

Find frakken til 1.499,- kr. her

Guess Rossana frakke med 31% uld og i stum, vævet kvalitet. Den lange sorte frakke har dobbeltradet med sølvknapper  og to lommer foran, hvor stilen også er med PU-detaljer. Pasformen er figursyet og giver dig det elegante udtryk.

 

Find dame uldjakken online

Det kan være hyggeligt og sjovt med shoppe tur i byen, men det kan dog også være ganske dejligt at sidde i tørvejr hjemme i sofaen hvor varmen, teen og et tæppe kan give den gode inspiration.

Køb en uldjakke i den varme version der er oplagt til både forår, efterår som vinteren hvor der kan være koldt. Til de varme tidspunkter er det den lettere version, som ikke indeholder det samme mængde uld.

Du finder jakker i både den tætsiddende, løse, lange som korte model, hvor stilen gør sig gældende både ved de lette som tykkere uldjakker til vinterens kulde. Sommermånederne giver mulighed for at kaste mere farve over tingene, hvor vinteren ofte gør, at de mørke nuancer er bestsellers. Her kan Camel coat af kameluld der kommer både i fremtrædende som neutrale farver, være det helt rigtige valg sammen med en let kjole eller sød nederdel.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget