Ver de Terre flyverdragt

Hvorfor en lækker Ver de Terre flyverdragt?

Hvis du i tvivl om du skal finde en Ver De Terre dragt til den lille, så kan du trygt gå efter en flyverdragt i dette lækre mærke, nu flyverdragter er nødvendigt til vinteren helt ligesom det gode regntøj til børn.

Alle der har haft sådan en dragt til deres dreng eller pige, anbefaler mærket varmt. Dragten holden nemlig barnet både varm og tør, også selvom vejret er rigtig fugtigt og vådt, som det sker ret tit gennem vinteren i Danmark.

At holde barnet tør og varm er nemlig hvad en god flyverdragt til børn skal kunne, og med dette brand så får du også en flyverdragt der er smudsafvisende, og nemt lige kan tørres af med en klud, for de små børn griser jo. Den nemme rensning skyldes det smarte gummi belægning i materialet, hvilket er ret fedt og det betyder heldigvis, at du ikke skal vaske flyverdragten så ofte.

Hvis du har prøvet at vaske en flyverdragt, så ved du også at nogle mærker bare er irriterede. Det oplever du ikke med Ver de Terre, for denne vil være tør næste morgen hvis du har vasket dagen før. Det finder du til dels også med en Mikk-Line flyverdragt, som måske ikke har helt samme eksklusive stil, men er tilsvarende billigere. Ver de Terre er nemlig ikke i den billige prisklasse, men absolut i top angående kvalitet og stil.

Vi har her på Tøjlisten fundet et par lækre modeller, som inspiration til at finde en dragt til dit barn. Selvom det ikke altid er nemt med en størrelsesguide til din baby eller barn, så er disse modeller heldigvis ret rummelige. Vi har ikke taget udgangspunkt i Ver de Terre flyverdragt udsalg, men der er dog mulighed for at spare penge, da flyverdragter ofte kommer på tilbud uden for sæsonen i 2020.

 

Ver de Terre med pels

Brug den gode flyverdragt i den høje kvalitetFind den flotte dragt til 1699 kr. her

En flyverdragt til babyen kunne være denne i lys rosa. En eksklusiv flyverdragt der udstråler top kvalitet i materiale og design. Du får dragt hvor hætten kommer med en kant af pels og materiale i dragten som er lavet af glatvævet materiale med dunfyld. Vattering kommer nemlig med 90% andedun og 10% andefjer.

Hætten er aftagelig via trykknapper, hvor pelsen kan tages med en skjult lynlås. Bukseben og ærmer kommer med overtrækssko og luffer, hvor enderne selvfølgelig kommer med elastikkanter til at gå udover børne vinterstøvlerne.

En sød flyverdragt til den lille, hvor designet giver et smart look som på en dunjakke.

 

 

Ver de Terre babysuit

køb en god flyverdragt med pelsDu finder den lækre dragt til babyen her

Hvis du søger dragten til din baby, så kunne denne model der kommer i størrelse 62, 68, 74, 80 og størrelse 86. En lækker vandafvisende dragt der kommer i den rosa farve til pigerne og navy til den lille dreng.

Flyverdragten kommer med en ægte pelskrave til at holde varmen, helt ligesom den kommer med både luffer og futter, der selvfølgelig af aftagelige. Kvaliteten i dragten som jo går igen i alle Ver de Terre kollektioner, så er tøjet lavet i de lette og åndbare materialer, som barnet har plads til sjov og leg.

 

 

Rosa flyverdragt til 4 – 6 årige

køb en lækker Ver de Terre flyverdragt til de store børnDu finder dragten til 1899,95 kr. her

En lækker flyverdragt til børn på 4, 5 eller 6 år er, hvad du får med denne rosa flyverdragt. En stilfuld flyverdragt til pigen eller drengen, som kommer med aftagelig hætte ligesom de andre modeller. Dragten er både åndbar, vindtæt, vandtæt og kommer med letvægts isolering med thermolite og tapede sømme.

En flot dragt der har helt de samme egenskaber som de andre modeller, der er til dig som ønsker top kvalitet til pigen eller drengen.

 

 

Ver de Terre Wintersuit

køb den smarte Wintersuit Ver de Terre flyverdragter til pigerFind den lækre wintersuit dragt her

En anden lækker model er denne Wintersuit der kommer i pink, rosa, grå, navy og sort farve. Dragten der både passer til drenge og piger, kan du finde i str ½ år, 2 år, 3 år, 4 år og til 5 år alt afhængig af farven. Prisen ligger på omkring 1700 kr. hvilket jo ikke er i den billige ende, men dog cirka samme prisleje som f.eks. miniature flyverdragt eller måske en lækker molo flyverdragt.

Du får en moderne flyverdragt med en varm og stor pelskrave, som dog kan tages af efter behov. Sammen med det dejlig thermolite for, så er barnet sikker på at holde varmen. Bag på er dragten lamineret men en vandtæt membram, der sammen med tapede sømme sikrer den bedst mulige beskyttelse imod vand.

 

 

Armygrøn flyverdragt m. pels

hold varmen med en god kvalitets flyverdragt

Find flyverdragten til 1999,95 kr. her

Flyverdragt i armygrøn med hætte der har en flot kant af pels. Flyverdragten er åndbar, vindtæt og vandtæt som findes i størrelse fra ca. 5 – 8 år. Hætten med pels er aftagelig ved hjælp af aftagelige trykknapper. Modellen er let med letvægtsisolering med Thermolite.

Ved fødderne får du justerbare elastikstropper, så benene holdes nede omkring støvlerne frem for at kravle op under leg. Flyverdragten er fremstiller i polyamid og polyuretan til det ydre, hvor vattering er 100% polyester.

 

Van de Terre brandet?

Hvis du ikke kender mærket, så er det et dansk brand der har eksisteret siden 1993. Mærket er kendt for top kvalitet indenfor produktion af overtøj til børn, og har opnået stor status i Skandinavien, hvor fokus ligger på top kvalitet indenfor materialer og så et enkelt og klassisk design.

Børnetøj skal holde til leg, for børn laver jo de mest mærkelige ting når de leger, og derfor skal tøjet være robust samtidig med at det skal være indbart og plads til at røre sig i. Det er netop hvad du får med det danske brand, for fokus ligger nemlig på det funktionelle, sikkerhed og så selvfølgelig det slidstærke, der går igen på en Ver de Terre jakke, elefanthue, regntøj og deres super lækre vinterjakker.

Heldigvis finder du tøjet i mange butikker og online forhandlere, helt ligesom du finder bedømmelser af tøjet som f.eks. her på min-mave.dk, hvor du faktisk får grunden til, hvorfor netop denne flyverdragt er så fantatisk til dit barn.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2020, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke

køb de smarte sommerjakker til børn

Sommerjakker til børn

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke

overgangsjakker til junior

Overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse

køb de smarte og billige gummistøvler til børn

Gummistøvler til børn

Gode gummistøvler til børn i 2020? Vores omskiftelige danske vejr kræver praktisk og godt fodtøj. Især efterår og forår byder på sol, regn, frost, varme

køb de lækre forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendig, når vejret begynder at melde forårets kommen. Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller

køb ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde

brug det åndbare Mikk-Line regntøj til børn

Mikk-Line regntøj

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder

køb de smarte vinterstøvler til børn

Vinterstøvler til børn

Leder du efter de praktiske og smarte vinterstøvler til børn i 2020? Vinterstøvler til børn er vigtigt at få styr på. Når efteråret begynder at

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det forår, sommer, efterår eller vinter,