Hvorfor en Ver de Terre flyverdragt?

Hvorfor du måske skal vælge en lækker Ver de Terre flyverdragt til den lille?

Du får et eksklusivt mærke som anbefales højt af forældre i diverse test af flyverdragt. Og flyverdragter er nødvendigt til vinteren helt ligesom det gode regntøj til børn.

Hvorfor vælge en flyverdragt fra Ver de Terre?

Ver de Terre flyverdragter holder dit barn både varm og tør. Også selvom vejret er rigtig fugtigt og vådt, som det sker ret tit gennem vinteren i Danmark. Og netop at holde barnet tør og varm er, hvad en god flyverdragt til børn skal kunne. Samtidig er flyverdragter i det populære mærke smudsafvisende, så dragten nemt kan tørres af med en klud, for de små børn griser jo. Den nemme rensning skyldes det smarte gummi belægning i materialet.

Hvis du har prøvet at vaske en flyverdragt, så ved du også at nogle mærker bare er irriterede. Det oplever du ikke med Ver de Terre, for denne vil være tør næste morgen hvis du har vasket dagen før. Det finder du til dels også med en Mikk-Line flyverdragt, som måske ikke har helt samme eksklusive stil, men er tilsvarende billigere.

Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til at finde en dragt til dit barn i 2020/2021. Selvom det ikke altid er nemt med en størrelsesguide til din baby eller barn, så er disse modeller heldigvis ret rummelige.

 

Ver de Terre med pels

find ver de terre størrelsesguide på flyverdragter

Find dragten til 1949,95 kr. her

En flyverdragt til babyen kunne være denne i lys rosa. En eksklusiv flyverdragt der udstråler top kvalitet i materiale og design. Du får dragt hvor hætten kommer med en kant af pels og materiale i dragten som er lavet af glatvævet materiale med dunfyld. Vattering kommer nemlig med 90% andedun og 10% andefjer.

Hætten er aftagelig via trykknapper, hvor pelsen kan tages med en skjult lynlås. Bukseben og ærmer kommer med overtrækssko og luffer, hvor enderne selvfølgelig kommer med elastikkanter til at gå udover børne vinterstøvlerne.

En sød flyverdragt til den lille, hvor designet giver et smart look som på en dunjakke.

 

Ver de Terre babysuit

Ver de Terre flyverdragt til babyer

find dragten til 1795,95 kr. her

Hvis du søger dragten til din baby, kan denne model i navy farve måske være helt rigtig. En lækker vandafvisende dragt der kommer i den rosa farve til pigerne og navy til den lille dreng.

Flyverdragten kommer med en ægte pelskrave til at holde varmen, helt ligesom den kommer med både luffer og futter, der selvfølgelig af aftagelige. Kvaliteten i dragten der går igen i alle Ver de Terre kollektioner, er lavet i de lette og åndbare materialer der giver barnet plads til sjov og leg.

 

Rosa flyverdragt 2-7 årige

find ver de terre tilbud

find dragten til 2099,95 kr. her

En lækker flyverdragt i lys rosa til børn fra 2 til 7 år. En stilfuld flyverdragt til pigen eller drengen, der kommer med aftagelig hætte ligesom de andre modeller i brandet. Dragten er både åndbar, vindtæt, vandtæt og kommer med letvægts isolering med thermolite og tapede sømme.

En flot dragt der har helt de samme egenskaber som de andre modeller. Og perfekt til dig der ønsker top kvalitet til pigen eller drengen.

 

Ver de Terre PU

køb flyverdragt med vandtæt PU overflade

Find dragten til 1699,- kr- her

Pink flyverdragt med vandtæt PU-overflade. Prisen ligger på omkring 1700 kr. hvilket jo ikke er i den billige ende, men dog cirka samme prisleje som f.eks. Miniature flyverdragt eller måske en lækker Molo flyverdragt.

Du får en moderne flyverdragt der er vindtæt og vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm. Sammen med det dejlig thermolite for, så er barnet sikker på at holde varmen. Bag på er dragten lamineret men en vandtæt membran, der sammen med tapede sømme sikrer den bedst mulige beskyttelse imod vand.

 

Armygrøn flyverdragt m. pels

ver de terre flyverdragter er vand- og vindtætte

Find dragten til 2099,95 kr. her

Flyverdragt i armygrøn med hætte der har en flot kant af pels. Flyverdragten er åndbar, vindtæt og vandtæt som findes i størrelse fra ca. 5 – 8 år. Hætten med pels er aftagelig ved hjælp af aftagelige trykknapper. Modellen er let med letvægtsisolering med Thermolite.

Ved fødderne får du justerbare elastikstropper, så benene holdes nede omkring støvlerne frem for at kravle op under leg. Flyverdragten er fremstiller i polyamid og polyuretan til det ydre, hvor vattering er 100% polyester.

 

Van de Terre brandet?

Hvis du ikke kender mærket, så er det et dansk brand der har eksisteret siden 1993. Mærket er kendt for top kvalitet indenfor produktion af overtøj til børn, og har opnået stor status i Skandinavien, hvor fokus ligger på top kvalitet indenfor materialer og så et enkelt og klassisk design.

Børnetøj skal holde til leg, for børn laver jo de mest mærkelige ting når de leger, og derfor skal tøjet være robust samtidig med at det skal være indbart og plads til at røre sig i. Det er netop hvad du får med det danske brand, for fokus ligger nemlig på det funktionelle, sikkerhed og så selvfølgelig det slidstærke, der går igen på en Ver de Terre jakke, elefanthue, regntøj og deres super lækre vinterjakker.

Heldigvis finder du tøjet i mange butikker og online forhandlere, helt ligesom du finder bedømmelser af tøjet som f.eks. her på min-mave.dk, hvor du faktisk får grunden til, hvorfor netop denne flyverdragt er så fantastisk til dit barn.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse