Flotte & varme vinterjakker til børn

Vinterjakker til børn er nødvendigt. Vejret er ikke “som det plejer at være”, men vores danske vinter byder dog på kulde, frost og måske endda lejlighedsvis sne. Og til børn i vuggestue, børnehave og skole, bliver deres tid brugt meget mere udendørs end vi voksne som regel gør. Det betyder, at der skal bruges andet end de flotte overgangsjakker til børn.

Du skal overveje hvilken jakke der skal vælges til drengen eller pigen. En vinterjakke skal give beskyttelse mod vejret, for vi får ofte en kold vinter i Danmark, hvor både kulde, sne og blæst tester jakkens isoleringsevne. Men stilen skal selvfølgelig også være i orden. Derfor finder du her inspiration med et udvalg af gode vinterjakker. Det giver dig det nemme og hurtige overblik som måske kan gøre det nemmere at vælge jakken til barnet.

 

Hummel Conrad vinterjakke

hummel vinterjakker til børn udsalg

Find jakken til 680,- kr. her

Flot vinterjakke i det fede udtryk der kan være egnet både til drenge og piger. Denne nye Conrad jakke findes også i sort farve, men designmæssig finder du lignede i det store udvalg af varme jakker til vinteren. Jakken har er vandtæt med vandsøjletryk på 8000, åndbarhed på 5000 og tapede sømme. Hummel vinterjakken kan købes fra størrelse 104 til 164 cm.

 

Color Kids vinterjakke

Køb Color Kids vinterjakke til piger

Find jakken til 699,95 kr. her

En flot multi colorjakke fra Color Kids der findes i størrelse 3 – 10 år. Vinterjakken er i 100% polyester fyld og for til at skabe den gode isolering, hvor modellen selvfølgelig er vandtæt og vindtæt.

Color Kids vinterjakken har flotte farver med pink i toppen, orange i midt og navy blå nederst. Jakken kommer med stiklommer, så der kan samles sten, agern og alle de andre guldfund, som især de helt små piger jo har for vane med at finde på deres færd.

 

Danefæ vinterjakke

køb Danefæ vinterjakke og bukser til børn

Find jakken til 1.099,95 kr. her

Danefæ laver de søde kvalitets jakker til børn. Og det gør sig selvfølgelig også gældende indenfor jakker til vinter. Denne lange model dækker godt om numsen og har en fleeceforet aftagelig hætte. Helt ligesom jakken kommer med god sikring imod vand, blæst og kulde. Der er selvfølgelig lommer i vinterjakken, så barnet har plads til alle de mange tusinde ting, som børn jo skal have med sig i børnehaven, skolen, skoven og andre steder.

 

Timberland vinterjakke

køb en blå Timerland dunjakke til børn

Find jakken til 709,- kr. her

Den klassiske og enkle vinterjakke primært til drenge, kan være denne blå Timberland jakke. Du finder den også i sand og sort nuancer, som ofte er de foretrukne til skoledrengen. En fed jakke der kan holde ham varm og tør og også velegnet som den varme forårsjakke til de større børn.

 

Reima dunjakke

Køb en Reima børnejakke til vinter

Find jakken til 800,- kr. her

Lang vinterjakke fra Reima i rosa nuance. Jakken er med glat polyesterfor, vindtæt og har fluorfri vand- og smudsafvisende overfladebehandling. En lækker vinterjakke der giver den flotte stil i sammenhæng med et par flotte vinterstøvler til børn, og samtidig skabt til netop dèt som en vinterjakke skal kunne – nemlig holde drengen eller pigen varm og tør.

 

Ticket to Heaven vinterjakke

køb en sød Ticket to Heaven dunjakke til drenge

Find jakken til 700,- kr. her

Ticket to Heaven laver flotte og kvalitetstestet vinterjakker, så du og barnet får en jakke i absolut topkvalitet. En lækker vandtæt og åndbar jakke der dækker godt ned om numsen, så drengen eller pige kan holde varmen og holde den kolde blæst ude.

 

Molo vinterjakke

Molo vinterjakke i navyblå med vandrette syninger

Find jakken til 599 kr. her

Molo børnetøj er populært fordi det danske mærke laver flot stilfuldt tøj der og samtidig er i gode materialer og kvalitet. Det gør sig også gældende for vinterjakker, hvor denne Hao model i blå farve, er en god jakke til vinteren med sit vandafvisende materiale. Jakken kommer med gennemgående lynlås og smalle elastiske kanter ved alle åbninger, så barnet får den gode pasform.

 

Mikk-Line uldjakke

Mikk-Line jakke i blød uldkvalitet

Find jakken til 299,95 kr. her

Mikk-Line jakke i blød uldkvalitet i størrelser til de helt små. En sød uldjakke der findes i forskellige nuancer, som er fremstillet af 95% merino uld og 5% polyester. Jakken har en mellemhøj halskrave og kradser ikke. Helt ligesom jakken er fugttransporterende, temperaturregulerende og åndbar.

 

Didriksons vinterjakke

Didrikssons vinterjakke i blommelilla til piger

Find jakken til 830,- kr. her

Kure Kids Parka 3 modellen i blommelilla kan også købes i navy, denim blå og rosa. En flot lang jakke der dækker godt om numsen, som er 100% vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm. Ærmer, hals og bund er også godt dækket til med snefang, vindstolpe m.m.

 

Columbia vinterjakke

Lækker Columbia vinterjakke i flaskegrøn

Find jakken til 900,- kr. her

Colombia vinterjakke i flaskegrøn med aftagelig pels i hætten. Jakken er vandtæt, åndbar og med tapede sømme, helt der er snefang ved ærmer og vindstolpe ved lynlås. Modellen kan også købes i sort farve.

 

Find den helt rigtige vinterjakke til dit barn

Udvalget af jakker som du kan se ovenover, dækker ikke over alle de mange forskellige vinterjakker til børn der findes. For du kan finde mange forskellige farverige, smarte, billige, eksklusive, lange, stilfulde, sjove vinterjakker i forskellige mærker som Adidas, Celavi, Calvin Klein, Name It, Lego, Mar Mar, North Face og mange andre brands.

Fælles for alle de mange forskellige og fede vinterjakker til børn er dog, at du skal gå efter de samme ting for at finde den helt rigtige jakke, ligegyldigt hvad budgettet er.

Elsker dit barn farver?

Hvis din dreng eller pige elsker farver, hvilket jo stort set gælder 99,9 % af alle børn, kan det tænkes, at du skal vælge en farverig jakke eller i det mindste en jakke i hans eller hendes yndlingsfarve.

Farver giver nemlig glæde, og selvom det er vinter, er en sød jakke med farve meget rarere. Vi forbinder som regel glade farver med sommer og sol. Glæde er meget bedre, end hvad vores danske vinter faktisk er – grå, kedelig, blæsende og mørk det meste af tiden.

Glade farver skal selvfølgelig ikke være første prioritet i valget af barnets vinterjakke.

Find den gode vandtætte og vind isolerende vinterjakke

Om vinteren kommer børn meget mere udendørs end os voksne. Og det gælder både folkeskolebørn og børn der går i børnehave. Her er gummistøvler til børn og selvfølgelig en god Mikk-Line flyverdragt nødvendigt for de helt små. Helt ligesom den gode vind- og vandtætte vinterjakke er nødvendigt.

Derfor skal vintertøjet være noget der giver barnet frihed til at røre sig i. Og dette gør sig også gældende for jakken.

Derfor er første udgangspunkt for en god vinterjakke til barnet altid, at den holder barnet tør. En jakke der ikke holder vinden ude, har ikke en isoleringsevne til at holde barnet varm. Helt ligesom en jakke der ikke er komfortabel, ikke giver barnet mulighed for at røre sig.

Dernæst skal du selvfølgelig finde en jakke der er sikker, hvilket vil sige at jakken kommer uden snore med chance for kvælningsfare. Helt ligesom reflekser i vintermørket altid er alfa omega.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse