7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven?

Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget af dame vinterjakker kommer alle med det imiteret pels på hætten eller kraven. Udvalget af primært dunjakker kommer i forskellige brands, priser og styles, så brug disse som inspiration til at imødekomme vinterens kommen.

 

Sort Rockandblue jakke

køb vinterjakke med dun fra ROCKANDBLUE

Find jakken til 2.195,- kr. her

Rockandblue dunjakke i figursyet model med aftagelig hætte med kant af kunstpels. En flot jakke til vinterbrug, hvor du får to forede lommer og lynlås lukning foran. Jakken med 80% dun og 20% fjer kan være ganske anvendelige til det omskiftelige danske vejr, hvad end det er til arbejde, skole eller fritidsbrug.

 

Ida Sjöstedt frakke

frakke i uldblanding fra IDA SJÖSTEDT

Find jakken til 3.099,- kr. her

Denne elegante Ida Sjöstedt uldfrakke til kvinder kommer med pelskrave i kunstpels. Du får en helforet uldfrakke med yderstof i 70% uld og for akryl og polyester. Kraven kommer med en flot kunstpels og elegante detaljer. Den lange uldfrakke til vinter har lommer i siden og foran er knapperne med similisten.

 

Hollies vinterjakke

køb den varme bomberjakke til kvinder

Find jakken til 2.499,- kr. her

En dejlig og kort, foret jakke der kommer i 100% polyester og fyld med dun og fjer. Hvis du elsker den korte vinterjakke, er denne dunparka velegnet til det noget koldere efterår og vinter i Danmark. Jakken har en stor, aftagelig krave af imiteret pels, lommer foran og dejlig rib ved ærmekanter.

 

Rockandblue vinterjakke m. pels

dunjakke med pels i klassisk model fra ROCKANDBLUE

Find jakken til 2.699,- kr. her

Rockandblue skaber noget smukt feminint tøj i den høje design og materiale kvalitet. Denne vinterjakke med pels er ingen undtagelse, for du får en feminin, varm og lang jakke der udstråler overskud og klasse. Dunjakken kommer med søde detaljer og en flot kunstpels på hætten. Et godt og billigere alternativ til en Pajar Cougar damejakke, der kommer lidt i samme stil.

 

Chiara Forthi syntetisk pels

feminin pelsfrakke med pu-bælte fra Chiara Forthi

Find jakken til 899,- kr. her

Indrømmet, denne jakke er ikke med pels men en hel pelsfrakke. Du får nemlig en let syntetisk jakke fra Chiara Forthi med denne Bologna faux fur jakke. En foret jakke der kan bruges til de varme tidspunkter i vinter, for det danske vejr er ikke kun lig med frost, men faktisk og mange dage med forbavsende høje varmegrader for årstiden, men dog gråt, mørkt og kedeligt vejr. Et godt alternativ til f.eks. en af de mange lækre skindjakker til kvinder.

 

Svea vinterjakke med pels

køb en Svea vinterjakke med pels til damer

Find jakken til 2.099,- kr. her

Ønsker du det flotte klassiske design og høje kvalitet, så kunne denne klassiske dun-parkacoat fra Svea måske være din nye vinterjakke. En lækker jakke der kommer med en aftagelig kant af imiteret pels på hætten. Det svenske brand laver fedt modetøj til kvinder, og det nordiske team kombineret med feminin stil, er hvad denne jakke byder på.

 

Chiara Forthi med vamsede pels

Køb den halvlange vinterjakke med vamset pels

Find jakken til 1.499,- kr. her

Chiara Forthi dunjakke til den varme og flotte stil i vinteren. Den mellemlange jakke kommer med diamantquiltning og en stor vamsede pels på hætten som du kan tage af. Jakken kommer med 80% dun og 20% fjer fyld og pels i 100% akryl.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til