Vinterstøvler til børn

Leder du efter de praktiske og smarte vinterstøvler til børn i 2020?

Vinterstøvler til børn er vigtigt at få styr på. Når efteråret begynder at indfinde sig, så bringer det bringer vinteren med sig(ren Games of Thrones). Og her gælder det om at sørge for at børnene er klar til denne årstid for at undgå at blive syge.

De små børn befinder sig meget udendørs i vuggestuen, børnehaven og i skolen. Her skal et par varme støvler til vores omskiftelige danske vejr være på plads. Derfor har vi fundet nogle lækre modeller indenfor forskellige aldersgrupper. Det giver dig den gode inspiration til dit barns måske kommende støvler der gerne skulle kunne holde varmen inde og kulden ude.

 

Angulus Tex-støvle

køb Angulus og hummel vinterstøvler børn udsalgFind støvlen til 799,95 kr. her

Disse cognacbrune Angulus vinterstøvler til børn giver dig en dejlig varm støvle til ham eller hende. Prisen er dog også i den høje ende, og ligger i prisklasse med fodboldstøvler, damesko eller herresko. Skoen kommer med lækkert uldfor og to velcroremme til den dejlige komfort og selvfølgelig til at holde fødderne dejlig varme.

 

 

Color Kids vinterstøvler

brug de smarte støvler med flyverdragtFind støvlen til 279,95 kr. her

Den blå Sianna støvle fra Color Kids kommer i størrelse 24 til 39. Støvlen kommer med en sort bund og den blå farve foroven, som hovedsageligt er noget drenge finder sejt. Du får en støvle der strammer ind foroven med spænde og elastiksnor, så støvlen kan sidde helt tæt til flyverdragten, buksen eller kroppen. Ved anklen kommer der en velcrolukning, og støvlen er god til at holde fødderne tørre, da støvlen kommer med gummi hele vejen op på sålen. Et par 100 % vandtætte termostøvler så vinteren også kan byde på sjov i vandpytterne for drengen eller måske pigen.

 

 

Fede Hummel drenge støvler

Hvornår skal man købe vinterstøvler til børn?Find støvlen til 359,95 kr. her

Den fede Hummel vinterstøvle i det smarte look, finder du i forskellige farver og med små ændringer. Denne Stadil støvle kommer i den navy farve med de velkendte Hummel vinkler med reflekskant i limegrønne detaljer. Du får en lukning med dobbelt velcrolukning over vristen som også forekommer i Adidas, Nike og lignede sko. Hummel er ikke blandt de billige vinterstøvler til børn, men er dog stadig populær for både design og kvalitet. Støvlen byder nemlig på en god termoeffekt og vandtæt membran i mellemlaget til at holde fødderne tørre og varme.

 

 

Sorel Cub vinterstøvler

Køb en fed Sorel Vinterstøvle til børn

Find støvlen til 699,95 kr. her

Sorel laver nogle fede vinterstøvler, som denne model der er lige til at hoppe i og så bare spænde foroven. En super praktisk støvle for børn, nu det med at få støvlerne af og på, ret ofte er besværligt og langsommeligt. Denne model er i blå, men du kan også finde andre farve nuancer, helt ligesom størrelserne dækker over mange aldersgrupper. En lækker støvle til 499 kr. der både vil holde barnets fødder varme, men også være en dejlig praktisk støvle.

 

 

Petit by sofie schnoor

brug disse eller converse vinterstøvler til børn

Find støvlen til 259,95 kr. her

Hvis du søger et par smarte vinterstøvler til hende, er disse bamsestøvler fra Petit by Sofie Schnoor måske det helt rigtige. En støvle der holder pigen varm, da den kommer med sort teddyfor og en fleksibel gummisål. Ulempen er dog, at støvlen i glimmer udtryk ikke er beregnet til sjappet eller vådt vejr og skal imprægneres.

 

 

Bisgaard vinterstøvle

køb de lyserøde støvler til pigenFind støvlen til 559,96 kr. her

Den her pink vinterstøvle er en af de meget lækre Bisgaard vinterstøvler til børn. Støvlen til 559 kr. kommer med pyntesømme og velcrolukning. Og med Bisgaard får du altid super god kvalitet indenfor termostøvler. Funktionaliteten og varmen er helt i top, så pigen holder sine fødder tørre og varme. Den søde farve kan kombineres med en lignende vinterjakke, og så er den piget farve gennemført på den søde måde.

 

 

Move by Melton

køb Move by Melton termostøvlerDu finder den søde støvler 559,95 lige her

Denne flotte Move By Melton læderstøvle i brun farve, kommer i den dejlige længde der går over anklen. Vinterstøvlen kommer med en Tex membran der giver en god vind- og vantæt støvle der samtidig giver barnets fod lov til at ånde. En sød støvle på højde med Angulus, Adidas, Hummel eller Wolverine støvler.

 

 

EMU Australia støvler

Køb de varme bamsestøvler til børnFind støvlen 699,95 kr. her

Mange er fan af enten korte eller lange vinterstøvler til børn,  og det er vel i bund og grund en smagssag. Her kan disse brune EMU Australia støvler med snørre måske være den helt rigtige størrelse. Støvlen er nem at trække af og på, da den er højere foran i forhold til bagsiden. God støvle sammen med f.eks. Ver de Terre flyverdragten.

 

 

En Fant støvle

Køb de sige pige vinterstøvler fra En Fant

Find støvlen til 489,96 kr. her

Til børn i 1 års alderen og op til ca. 4 år, her kan du vælge at købe denne søde En Fant støvle. En dejlig støvle med tex som f.eks. Salomon sko, der dog ikke kommer med uldfor, men med garanti holder fødderne varme og ikke mindst tørre, som er den perfekte kombination med både vinterjakken eller overgangsjakken til barnet.Et godt alternativ til f.eks. de populære Ecco vinterstøvle til børn.

 

Hvordan finder du de rigtige vinterstøvler til barnet?

Hvilket vinterstøvler til børn skal du vælge? Når du skal finde vinterstøvler til børn så er det praktiske og funktionelle afgørende, men det skader ikke hvis støvler også ser godt ud på drengen eller pigen.

Vinterstøvlen skal først og fremmest holde barnet fødder tørre og varme. Det betyder, at støvlen skal være lavet i god kvalitet, for den skal både være komfortabel samtidig med at den isolerer. Derudover skal den også have den rette pasform, for børn om vinteren har som regel tykke sokker på, og disse skal der også være plads til i støvlen, samtidig med at fødderne skal have plads.

 

Hvordan vælger du den rigtige støvle?

Du skal tage højde for den tykke strømpe som det første, hvilket nemt kan testes hvis du prøver i en butik, men hvis du køber online, skal størrelsen selvfølgelig være lige i skabet. Hvis du er i tvivl om han eller hun skal have størrelse 26 som sommerskoen, så kunne du overveje et nummer større – Dog er for store støvler endnu værre, for så svupper man i støvlen. Sats på en centimeter i voksetillæg på størrelsen.

Næste ting der er god at tage højde for i forhold til vinterstøvle købet, er at gå efter støvler med tex-membran. Du får nemlig en ret fed måde at holde vand ude af støvlen samtidig at det isolerer super godt. Derudover, så er de fleste tex støvler ret komfortable og åndbare.

En støvle med stødabsorberende og udtagelig indlægssål er klart det bedste valg, for sålen er vigtigt for barnets komfort i støvlen. Hvis sålen kan tages ud, så kan den f.eks. nemt tørres.

Undgå støvler med lynlåse da disse hurtigt kan gå i stykker på grund af sne, regn, salt og andre miljømæssige ting som støvlerne bliver udsat for. Velcrolukning er klart den bedste løsning, både for holdbarheden men også for barnets skyld, for så kan han selv lære at tage dem af og op hurtigt.

Støvlen skal stabiliserer foden, så han eller hun ikke snubler og vrider rundt på anklen, hvilket de meget bløde og uden fast hælkappe kan skabe.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn

Hummel sommerjakker til børn? Sommeren står for døren her i 2020, og tiden for at tøjet skal gå fra enten den varme vinter- eller forårsjakke

køb de smarte sommerjakker til børn

Sommerjakker til børn

Søger du inspiration til smarte sommerjakker til børn fordi pigen eller drengen skal have en ny let jakke til den varme tid? Det er ikke

Køb en god Ver de Terre flyverdragt til børn

Ver de Terre flyverdragt

Hvorfor en lækker Ver de Terre flyverdragt? Hvis du i tvivl om du skal finde en Ver De Terre dragt til den lille, så kan

overgangsjakker til junior

Overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse

køb de smarte og billige gummistøvler til børn

Gummistøvler til børn

Gode gummistøvler til børn i 2020? Vores omskiftelige danske vejr kræver praktisk og godt fodtøj. Især efterår og forår byder på sol, regn, frost, varme

køb de lækre forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn

Forårsjakker til børn bliver nødvendig, når vejret begynder at melde forårets kommen. Når solen og varmegraderne begynder at blive konstante, vil behovet for flyverdragten eller

køb ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn

Ecco vinterstøvler til børn? Hvis du overvejer om ikke Ecco skal være barnets eller børnenes nye støvler, så er det et godt valg. Ecco havde

brug det åndbare Mikk-Line regntøj til børn

Mikk-Line regntøj

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det forår, sommer, efterår eller vinter,