10 praktiske & smarte vinterstøvler til børn

Leder du efter de praktiske og smarte vinterstøvler til børn i 2020?

Vinterstøvler til børn er vigtigt at få styr på. Når efteråret begynder at indfinde sig, bringer det vinteren med sig. Og her gælder det om at sørge for, at børnene er klar til denne årstid for at undgå at blive syge.

De små børn befinder sig meget udendørs i vuggestuen, børnehaven og i skolen. Her skal et par varme støvler til vores omskiftelige danske vejr være på plads. Derfor har vi fundet nogle lækre modeller indenfor forskellige aldersgrupper. Det giver dig den hurtige inspiration. Og måske til dit barns kommende støvler der gerne skal holde varmen inde og kulden ude.

 

Angulus Tex-støvle

køb angulus vinterstøvler piger

Find støvle til 799,95 kr. her

Disse cognacbrune Angulus vinterstøvler til børn er en dejlig varm støvle til ham eller hende. Prisen er dog også i den høje ende, og ligger i prisklasse med fodboldstøvler, damesko eller herresko. Skoen kommer med lækkert uldfor og to velcro remme til komfort og selvfølgelig til at holde fødderne dejlig varme.

 

Color Kids vinterstøvler

Køb Colors kids vinterstøvler til drenge

Find støvle til 359,95 kr. her

Den blå Sianna støvle fra Color Kids kommer i størrelse 24 til 39. Støvlen kommer med en sort bund og den blå farve foroven, som hovedsageligt er noget drenge finder sejt. Du får en støvle der strammer ind foroven med spænde og elastiksnor, så støvlen kan sidde helt tæt til flyverdragten, buksen eller kroppen. Ved anklen kommer der en velcrolukning, og støvlen er god til at holde fødderne tørre, da støvlen kommer med gummi hele vejen op på sålen. Et par 100 % vandtætte termostøvler så vinteren også kan byde på sjov i vandpytterne for drengen eller måske pigen.

 

Hummel vinterstøvler

køb vinterstøvler hummel børn

Find støvlen til 800,- kr. her

Den fede Hummel vinterstøvle i det smarte look, finder du i forskellige farver og med små ændringer. Hummel Splash Jr støvlen har de velkendte Hummel vinkler på siden af støvlen, dog ikke farvede vinkler. Du finder støvlen i størrelse fra 26 – 40. Der er velcrorem øverst og støvlen er foret, hvor TEx-membranen gør støvlen vandtæt og åndbar.

 

Sorel bamsestøvle

Sorel bamsestøvler i brun ruskind til børn

Find støvlen til 899,95 kr. her

Sorel laver fede vinterstøvler som denne model der er lige til at hoppe i. En super praktisk støvle for børn, nu det med at få støvlerne af og på, ret ofte er besværligt og langsommeligt. Sorel bamsestøvlen i brun ruskind har et flot, quilted look med guldstjerner på skaftet og det velkendte Sorel logo. En lækker støvle der både vil holde barnets fødder varme, men også være en praktisk støvle.

 

Petit by sofie schnoor

køb Petit by Sofie Schnoor vinterstøvler til piger

Find støvlen til 399,95 kr. her

Hvis du søger et par smarte vinterstøvler til hende, er disse bamsestøvler fra Petit by Sofie Schnoor måske det helt rigtige. En støvle der holder pigen varm, da den kommer med rosa teddyfleece og en fleksibel gummisål. Ulempen er dog, at støvlen i glimmer udtryk ikke er beregnet til sjappet eller vådt vejr og støvlen skal imprægneres.

 

Bisgaard vinterstøvle

Bisgaard vinterstøvler i rød skind, med detaljer i brun og sort

Find støvlen til 559,96 kr. her

Den her røde vinterstøvle er en af de fede Bisgaard vinterstøvler til børn. Støvlen i rød skind og med detaljer i brun og sort kommer med pyntesømme og velcrolukning. Og med Bisgaard får du altid super god kvalitet indenfor termostøvler. Funktionaliteten og varmen er helt i top, så pigen holder sine fødder tørre og varme. Den søde farve kan kombineres med en lignende vinterjakke der gør looket gennemført på den søde måde.

 

Move by Melton

Move By Melton vinterstøvler i brunt læder

Find støvlen til 559,96 kr. her

Denne flotte Move By Melton læderstøvle i brun farve, kommer i den dejlige længde der går over anklen. Vinterstøvlen kommer med en Tex membran der giver en god vind- og vandtæt støvle, og samtidig giver barnets fødder lov til at ånde. En sød støvle på højde med Angulus, Adidas, Hummel eller Wolverine støvler.

 

EMU Australia støvler

Emu Australie bamsestøvler til børn

Find støvlen 369,95 kr. her

Mange er fan af enten korte eller lange vinterstøvler til børn, og det er vel i bund og grund en smagssag. Her kan disse  EMU Australia bamsestøvler med glitterende ruskind måske de helt rigtige støvler til pigen eller drengen. Støvlen er foret med merinould og er en nem støvle at trække af og på. God støvle sammen med f.eks. Ver de Terre flyverdragten.

 

En Fant støvle

Køb En Fant vinterstøvler til piger

Find støvlen til 419,98 kr. her

Til børn i 1 års alderen og op til ca. 4 år, her kan du vælge at købe denne søde En Fant støvle. En dejlig støvle med tex som f.eks. Salomon sko, men med garanti holder fødderne varme og ikke mindst tørre. som er den perfekte kombination med både vinterjakken eller overgangsjakken til barnet. Et godt alternativ til f.eks. de populære Ecco vinterstøvle til børn.

 

Molo vinterstøvler

Seje Molo vinterstøvler til drenge

Find støvlen til 449,95 kr. her

Molo termostøvler med print af vilde dyr som pigen eller drengen måske vil elske. Et par høje vinterstøvler med sort gummi i bunden og refleks på hælen. Støvlerne har elastiksnøre omkring åbningen og strammes med velcrostrop. Støvlerne er med blødt foer, hvor ydersiden er vandafvisende.

 

Bundgaard vinterstøvler

Søde Bundgaard vinterstøvler i rosa skind

Find støvlen til 949,95 kr. her

Høje vinterstøvler fra Bundgaard i rosa skind der måske er perfekt til pigen. Bundgaard støvlerne har tex-membram i mellemlaget og uldfor, så pigens fødder holdes varme og tørre. På snuden er der hulmønster udelukkende til flot stil, da hullerne ikke går igennem til indersiden. Undersiden har et godt mønster til bedre fodfæste for barnet. Støvlen lukkes med lynlås og velcrostrop over.

 

Reima vinterstøvler

Reima vinterstøvler med koksgråt skaft med grønne planter

Find støvlen til 399,95 kr. her

Reima vinterstøvler med grønne planter design i skaftet og bund i sort. En støvle med god bevægelighed og varm støvle med blødt teddyfleece indvendigt. Ydersålen er fremstillet i slidstærk og vandtæt termoplastgummi. Bunden har et kraftig mønster til bedre fodfæste. Og hælen har refleks til bedre sikkerhed.

 

Puma vinterstøvler

køb puma og converse vinterstøvler til børn

Find støvlen til 314,96 kr. her

Sorte Puma vinterstøvler til de lidt større børn. Støvlen er foret med varmt imiteret pels indvendigt. Indersålen kan tages ud. Du lukker støvlen med snørrebånd over vristen og velcrorem øverst.

 

Hvordan finder du de rigtige vinterstøvler til barnet?

Hvilket vinterstøvler til børn skal du vælge? Når du skal finde vinterstøvler til børn så er det praktiske og funktionelle afgørende, men det skader ikke hvis støvler også ser godt ud på drengen eller pigen.

Vinterstøvlen skal først og fremmest holde barnet fødder tørre og varme. Det betyder, at støvlen skal være lavet i god kvalitet, for den skal både være komfortabel samtidig med at den isolerer. Derudover skal den også have den rette pasform, for børn om vinteren har som regel tykke sokker på, og disse skal der også være plads til i støvlen, samtidig med at fødderne skal have plads.

Hvordan vælger du den rigtige støvle?

Du skal tage højde for den tykke strømpe som det første, hvilket nemt kan testes hvis du prøver i en butik, men hvis du køber online, skal størrelsen selvfølgelig være lige i skabet. Hvis du er i tvivl om han eller hun skal have størrelse 26 som sommerskoen, så kunne du overveje et nummer større – Dog er for store støvler endnu værre, for så svupper man i støvlen. Sats på en centimeter i voksetillæg på størrelsen.

Næste ting der er god at tage højde for i forhold til vinterstøvle købet, er at gå efter støvler med tex-membran. Du får nemlig en ret fed måde at holde vand ude af støvlen samtidig at det isolerer super godt. Derudover, så er de fleste tex støvler ret komfortable og åndbare.

En støvle med stødabsorberende og udtagelig indlægssål er klart det bedste valg, for sålen er vigtigt for barnets komfort i støvlen. Hvis sålen kan tages ud, så kan den f.eks. nemt tørres.

Undgå støvler med lynlåse da disse hurtigt kan gå i stykker på grund af sne, regn, salt og andre miljømæssige ting som støvlerne bliver udsat for. Velcrolukning er klart den bedste løsning, både for holdbarheden men også for barnets skyld, for så kan han selv lære at tage dem af og op hurtigt.

Støvlen skal stabiliserer foden, så han eller hun ikke snubler og vrider rundt på anklen, hvilket de meget bløde og uden fast hælkappe kan skabe.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse