Nye, smarte vinterstøvler til kvinder

Vinterstøvler til kvinder er ligesom med alt det andet varme tøj, noget du snart skal til at overveje.

Vinteren kan være en smuk og dejlig tid, men det kan da også være en rigtig typisk vinter. Her er påklædningen en vigtig detalje udover det flotte look, for vores danske vejr gennem december og frem, kan være både bidende koldt, blæsende, vådt og faktisk også utrolig varmt for årstiden.

De varme damehandsker, hue, jakke og støvler er noget alle har brug for, og hvorfor ikke også i den rette stil. Helt ligesom med den varme vinterjakke, så er støvlerne også en del af dit udtryk. Måske de gamle støvler skal udskiftes fordi de er blevet slidte og grimme?

Vi har fundet forskellige modeller indenfor vinterstøvler til 2020/2021 sæsonen, og måske du faktisk falder over det helt rigtige par du bliver forelsket i. De nedenstående støvler kommer både i det rå, casual, elegante og feminine look, helt ligesom brands og priser dækker både top og bund indenfor kvalitets støvler og støvletter.

 

Moon Boot vinterstøvle

moon boot lange vinterstøvler dame

Find støvlen 799,- kr. her

Moon Boot giver det pompøse og varme udtryk som du også finder i lignede modeller som Bumper eller Vagabond støvler. En kombineret gummistøvle og støvle der giver det glansfulde udtryk ligesom Hunter. Og det varme udtryk som findes i den klassiske Moon Boot sko og støvle.

 

UGG vinterstøvler

køb UGG varme vinterstøvler dame

Find støvlen til  1.699,- kr. her

UGG Australia vinterstøvler til kvinder kommer i de flotte udtryk. Her er denne UGG Classic mokkasin udseende vinterstøvle måske støvlen der kan holde dine fødder varme gennem de kolde januar og februar måneder. Lækre vinterstøvler til unge kvinder der ønsker en sød stil og selvfølgelig vil holde varmen. Du får en støvle med kraftig foring der kommer i lammeuldsfor.

 

Ecco Exostrike

Ecco vinterstøvler med for dame

Find støvlen til 1.320,- kr. her

Ecco Exostrike damestøvler i okseblod farve til vinterbrug. En casual vintersko eller støvle med for fra det danske brand lokaliseret i Sønderborg. Du finder også Ecco modellen i sort farve.

 

Vagabond Shoemaker

Brun vagabond shoemakers Alex vinterstøvle dame

Find støvlen til 935,- kr. her

Vagabond Shoemakers Alex støvle til efterår og vinter brug. Støvlen i brun kan også købes i den klassiske sorte farve. En dejlig casual støvle til hverdag i den mørke stil. Vinterstøvlen er velegnet både til de unge som de mere modne kvinder. Støvlen i det svenske Vagabond mærke kommer i den moderne stil der er kombineres med det typiske nordiske og sydeuropæiske.

 

Damart vinterstøvle

Køb Damart dame ankelstøvle til vinter

Find støvlen til 447,- kr. her

Damart Camille foret ankelstøvle i den korte model. Damart casual støvle i brun med ruskind i overdel og tekstil foret til at varme fødderne gennem den danske vinter. En afslappet sko med skafthøjde på 10 cm der næsten kan gå for at være sneakers til den moderne kvinde.

 

Inuikii vintersko

Køb varm foret vintersko fra Inuikii brand

Find støvlen til 1.989,- kr. her

Hvis du ønsker den varme og korte vintersko fra december til marts, kan disse Inuikii Sneaker Classic High sko være helt rigtige. Du får en varm sko/støvle med for som gør den velegnet til de kolde tidspunkter på året. Skoen har skaft der kan bukkes op og 3 cm. høj sål. Ydermateriale og for er i læder materialer og den klassiske gummi sål.

 

Canada Snow støvle

Canada Snow Quebec ruskindsstøvle til vinter

Find støvlen til 1.049,- kr. her

Sød og varm vinterstøvle fra Canada Snow. Den korte støvle kommer i samme udtryk som du finder i Viking, Timberland, Adidas, Salomon og lignede brands. Canada Snow Quebec Snow vinterstøvlen har yderside i 100% ruskind og er en foret støvle med varm og blød lammeuld. Kombiner støvlen med en vinterjakker med pels, poncho eller anden varm overtøj og bukser.

 

Sorel Joan of Arctic

sorel vinterstøvler dame tilbud

Find støvlen til 1.102,- kr. her

Lang sort vinterstøvle fra Sorel der kan være perfekt både sammen med den varme Pajar Cougar jakke som den noget tyndere med dog varme dame læderjakke. Støvlerne kommer med tekstil for og udvendig sål af gummi. Skridsikre og varme støvler til både skoven, hverdagen og fritidsbrug.

 

Caterpillar vinterstøvler

Køb de klassiske Caterpillar vinterstøvler til kvinder

Find støvlen til 1.149,- kr. her

Caterpillar der nok mest er kendt for sine industrimaskiner, skaber flot modetøj som denne lyse korte støvle. Du får en støvle i ægte læder og kraft oliebestandig sål der kan modstå kulden fra underlaget. Støvlen kan kombineres med de casual dame jeans og den varme skindjakke eller måske endnu varmere dunjakke. Et godt alternativ til de populære Timberland støvler til kvinder.

 

Kamik Snowalley støvle

køb vinterstøvler med foer dame

Find støvlen til 695,- kr. her

Kamik vinterstøvle i grå med syntetisk tekstil for. En varm støvle der udover at holde fødderne varme, også giver dig den klassiske vinter stil som selvfølgelig skal kombineres med den varme jakke til vinter. Støvlen kommer med 18 cm skafthøjde og 2 cm hælhøjde.

 

Brun Merrell støvle

Find de lange forede støvler til kvinder

Find støvlen til 1.239,- kr. her

Rieker Tramblant Ezra Plr Wp vinterstøvle i den bløde og varme stil. En klassisk brun støvle med overdel i fuldkornet læder der holder fødderne tørre for vand. Brug den halvlange støvle sammen med jeans og den varme vinterjakke til hverdagen.

 

Rieker dame vinterstøvle

Lang Rieker vinterstøvle dame

Find støvlen til 749,- kr. her

Der findes mange billige vinterstøvler i både flot og varm stil. En af populære brands der også er kendt for sneakers, pumps, stiletter, hhjemmesko m.m. er Rieker. Denne brune støvle kommer i den klassiske stil med en lille hælhøjde og foring med syntetisk pels. Et godt alternativ til lignede Gore Tex, Lacross eller Ecco vinterstøvler.

 

Blackstone støvle

find dame vinterstøvler med uldfoer

Find støvlen til 1.875,- kr. her

Hvis du ønsker den rå stil, kan denne støvle fra Blackstone måske være det helt rigtige valg. Støvlen i læder kommer med 20 cm skafthøjde og 3,5 cm hælhøjde. En rå sort støvle der også findes i klassisk brun farve, kan kombineres med både de elegante som casual bukser, hvad end det er jeans eller læderbukser til kvinder.

 

Crocs boot

køb de varme Crocs dame støvler

Find støvlen til 485,- kr. her

Crocs er nok lige så kendt som Birkenstock sandaler, men du finder dog også dame vinterstøvler i brandet. Og en af de mange muligheder kan være denne unikke  Crocband støvle der er vandtæt. Overdel og foring er i tekstil.

 

Hunter gummistøvler

køb vandtætte vinterstøvler dame

Find støvlen til 839,- kr. her

Er du en modebevidst kvinde, så er Hunter gummistøvler måske lige dig? Denne Hunter Refined Gloss Quilt i den korte model, giver dig et flot anderledes udtryk med det smarte design. Prisen for støvlen ligger i mellemklassen af skalaen indenfor gummistøvler til kvinder.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget