Vinterstøvler til kvinder

Vinterstøvler til kvinder er ligesom med alt det andet varme tøj, noget du snart skal til at overveje.

Vinteren kan være en smuk og dejlig tid, men det kan da også være en rigtig typisk vinter. Her er påklædningen en vigtig detalje udover det flotte look, for vores danske vejr gennem december og frem, kan være både bidende koldt, blæsende, vådt og faktisk også utrolig varmt for årstiden.

De varme damehandsker, hue, jakke og støvler er noget alle har brug for, og hvorfor ikke også i den rette stil. Helt ligesom med den varme vinterjakke, så er støvlerne også en del af dit udtryk. Måske de gamle støvler skal udskiftes fordi de er blevet slidte og grimme?

Vi har fundet forskellige modeller indenfor vinterstøvler til 2019/2020 sæsonen, og måske du faktisk falder over det helt rigtige par du bliver forelsket i. De nedenstående støvler kommer både i det rå, casual, elegante og feminine look, helt ligesom brands og priser dækker både top og bund indenfor kvalitets støvler og støvletter.

 

Henry Kole Sophie støvle

køb de korte vinterstøvler dame

Find støvlen til 741,- kr. her

Hvis du søger det elegante look i en kort støvle, kan denne pæne Henry Kole Sophie ankelstøvle måske være sagen for dig. Håndlavede i Spanien i blødt læder med en feminin silhuet. Det elegante, rå og feminine blandes hvor en dekorativ metalspænde pryder skaftet. Hælhøjden er 5,5 cm og støvlen er normal i størrelsen.

 

 

Hunter gummistøvler

brug hunter gummistøvler til vinterFind støvlen til 734,- kr. her

Er du en modebevidst kvinde, så er Hunter gummistøvler måske lige dig? Denne Hunter Refined Gloss Quilt i den korte model, giver dig et flot anderledes udtryk med det smarte design. Prisen for støvlen ligger i mellemklassen af skalaen indenfor gummistøvler til kvinder.

 

 

Moon Boot vinterstøvle

køb den korte moon boot støvle til vinterFind støvlen 799,- kr. her

Moon Boot giver det pompøse og varme udtryk som du også finder i lignede modeller som Bumper eller Vagabond støvler. En kombineret gummistøvle og støvle der giver det glansfulde udtryk ligesom Hunter. Og det varme udtryk som findes i den klassiske Moon Boot sko og støvle.

 

 

UGG vinterstøvler

brug de varme UGG dame vinterstøvler

Find støvlen til  1.699,- kr. her

UGG Australia vinterstøvler til kvinder kommer i de flotte udtryk. Her er denne UGG Classic mokkasin udseende vinterstøvle måske støvlen der kan holde dine fødder varme gennem de kolde januar og februar måneder. Lækre vinterstøvler til unge kvinder der ønsker en sød stil og selvfølgelig vil holde varmen. Du får en støvle med kraftig foring der kommer i lammeuldsfor.

 

 

Vagabond Kenova

køb de varme Vagabond damestøvler til vinter

Find støvlen til 935,- kr. her

Vagabond ruskind støvle med syntetisk pels som foring. Skoen kommer i pink farve men findes også i den klassiske brune. En dejlig afslappet kort støvle til hverdag i den lyse stil. Støvletten er velegnet både til de unge som de mere modne kvinder. Støvlen i det svenske Vagabond mærke kommer i den moderne stil der er kombineres med det typiske nordiske og sydeuropæiske.

 

 

Steve Madden vinterstøvle

Køb den forede vinterstøvler til kvinder

Find støvlen til 447,- kr. her

Steve Madden dame vinterstøvle med ruskind i overdel. Støvlen kommer i grå farve er og er tekstil foret til at varme fødderne gennem den danske vinter. En afslappet sko med skafthøjde på 9 cm der sagtens kan gå for at være sneakers til den moderne kvinde.

 

 

Love Moschino

brug de varme Love Moschino vinterstøvler

Find støvlen til 1.049,- kr. her

I tråd med Moon Boot kan du købe denne unikke støvle fra Love Moschino. En sort støvle med markante detaljer der giver denne vinterstøvle sit unikke udtryk. Støvlen er fremstillet i 63% polyester og 35% PU og er varmt foret, så den bør kunne holde fødderne varme i Danmark.

 

 

Geox støvle

brug den korte brune dame støvle til vinter

Find støvlen til 1.169,- kr. her

Geox laver flotte og varme støvler til hverdagen. Her finder du denne Geox D Kaula vinterstøvle med syntetisk tekstil som for, overdel i læder og sål lavet af gummi. Støvlen er vandtæt og har skridsikker sål, så du får både en varm og “sikker” vinterstøvle til skole, arbejde m.m.

 

 

Canada Snow støvle

brug korte vinterstøvler dame

Find støvlen til 1.049,- kr. her

Sød og varm vinterstøvle fra Canada Snow. Den korte støvle kommer i samme udtryk som du finder i Viking, Timberland, Adidas, Salomon og lignede brands der også byder på skaft med elastik i siderne. På den pink Canada Snow støvle finder du logo på elastik og sålhøjde på 3 cm. En foret støvle med varm og blød lammeuld. Kombiner støvlen med en vinterjakker med pels, poncho eller anden varm overtøj og bukser.

 

 

Sorel Joan of Arctic

køb lange vinterstøvler dame

Find støvlen til 1.479,- kr. her

Lang sort vinterstøvle fra Sorel der kan være perfekt både sammen med den varme Pajar Cougar jakke som den noget tyndere med dog varme dame læderjakke. Støvlerne kommer med tekstil for og udvendig sål af gummi. Skridsikre og varme støvler til både skoven, hverdagen og fritidsbrug.

 

 

Caterpillar vinterstøvler

køb brune vinterstøvler dame

Find støvlen til 1.149,- kr. her

Caterpillar der nok mest er kendt for sine industrimaskiner, skaber flot modetøj som denne lyse korte støvle. Du får en støvle i ægte læder og kraft oliebestandig sål der kan modstå kulden fra underlaget. Støvlen  kan kombineres med de casual dame jeans og den varme skindjakke eller måske endnu varmere dunjakke.

 

 

Kamik Snowalley støvle

køb de hvide vinterstøvler til damer

Find støvlen til 695,- kr. her

Kamik vinterstøvle i grå med syntetisk tekstil for. En varm støvle der udover at holde fødderne varme, også giver dig den klassiske vinter stil som selvfølgelig skal kombineres med den varme jakke til vinter. Støvlen kommer med 18 cm skafthøjde og 2 cm hælhøjde.

 

 

Brun Merrell støvle

køb vinterstøvler med foer til kvinder

Find støvlen til 991,- kr. her

Rieker Tramblant Ezra Plr Wp vinterstøvle i den bløde og varme stil. En klassisk brun støvle med overdel i fuldkornet læder der holder fødderne tørre for vand. Brug den halvlange støvle sammen med jeans og den varme vinterjakke til hverdagen.

 

 

Rieker dame vinterstøvle

køb rieker billige vinterstøvler

Find støvlen til 639,- kr. her

Der findes mange billige vinterstøvler i både flot og varm stil. En af populære brands der også er kendt for sneakers, pumps, stiletter, hhjemmesko m.m. er Rieker. Denne brune støvle kommer i den klassiske stil med en lille hælhøjde og foring med syntetisk pels. Et godt alternativ til lignede Gore Tex, Lacross eller Ecco vinterstøvler.

 

 

Billi Bi støvle

brug den varme rå dame støvler til vinter

Find støvlen til 1.555,- kr. her

Hvis du ønsker den rå stil, kan denne støvle fra Billi Bi måske være det helt rigtige valg. Støvlen i læder kommer med 8 cm skafthøjde og 3,5 cm hælhøjde. En rå sort støvle der kan kombineres med både de elegante som casual bukser, hvad end det er jeans eller læderbukser til kvinder.

 

 

Crocs Lodgepoint boot

vinterstøvler bruge hvornår?

Find støvlen til 333,- kr. her

Crocs er nok lige så kendt som Birkenstock sandaler, men du finder dog også dame vinterstøvler i brandet. Og en af de mange muligheder kan være denne unikke Lodgepoint Graphic Lace støvle der er vandtæt. Overdelen kommer i sort syntetisk materiale og blomstret mønster.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de lækre sommerjakker til kvinder så du kan nyde solen

Sommerjakker til kvinder

Nu sommeren står for døren, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker

sommerkjoler til hverdagen

Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen

brug de lækre skjortekjoler som kvinde

Skjortekjoler

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det

Køb Tamaris ankelstøvler som godt fodtøj

Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du

Køb Vagabond ankelstøvler som moderigtig kvinde

Vagabond ankelstøvler

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske

køb de smarte solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2020 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige