Vinterstøvler til mænd

10 smarte vinterstøvler til mænd der måske fortjener din opmærksomhed. Der er masser af inspiration at hente, og der er, støvler til alle typer outfit i 2019/2020.

Der er en stor forskel på kvaliteten, og materialevalg. Du skal derfor gøre med op med dig selv, hvor mange penge du vil bruge inden valget af et par moderne herre vinterstøvler.

Skal det være fint og til lettere brug, nytter det ikke noget at købe et par tunge, og stive vandrestøvler, da du i længden vil blive træt af det. Jeg fortæller det af egen erfaring, og der nu heller ingen grund til at gøre det mere besværligt end højst nødvendigt.

Glem endelig ikke et herre halstørklæde eller en varm hue til de kolde måneder.

Når kong vinter hersker, er der faktisk ikke noget mere træls end at gå med kolde og våde fødder. Det eneste, det bringer med sig, er en rigtig kold sur fornøjelse, og du havner højst sandsynligt sengeliggende derhjemme i et stykke tid, og nej din arbejdsgiver vil nok heller ikke råbe hurra, dog medmindre du er en selvstændig herre.

Så don’t do it, og brug hellere flere penge, et par rigtig gode moderne vinterstøvler til mænd i en ordentlig kvalitet fra starten af.

 

Wolverine Zeke vinterstøvler

køb den korte vinterstøvle i læder

Find støvlen til 1000,- kr. her

Her er et par rigtig lækre moderne vinterstøvler til mænd, som både, holder varmen og den moderne stil. Støvlen er forholdsvis kort og er fremstillet i ægte læder. Giver dem du læder fedt indimellem og sørger for at holde snavs salt osv væk fra støvlen, vil du kunne forvente en levetid på ihvertfald 10 år.

Kort fortalt er støvlen næsten uopslidelig, da Wolverine fodtøj er lavet i udsøgte, og hærdet læder kvalitet. Desuden er det en sindssyg, flot model, der kan bruges til alt slags moderne tøjstil.

 

 

Moderne vinterstøvler fra Timberland

køb varme vinterstøvler til mændFind støvlen til 1151,- kr. her

Timberland er nok af de populæreste støvler til mænd herhjemme, og det er der også en fornuftig grund til. Ærligt talt mindes jeg ikke om andre designere, der har produceret lige så mange forskellige modeller, som Timberland har. Man må erkende, at Timberland absolut er topscorer i udvalg af seje støvler.

Udvalget er enormt, og du kan finde, støvler til unge drenge, såvel som forretningsmanden, der går på i moderne design, og ønsker det bedste kvalitet. Næsten alle Timberland støvler, er lavet i rigtig lækker kvalitets læder, der kan klare mosten, når kong vinter hersker.

Konkurrencen er hård, da stort set alle skobutikker sælger Timberland støvler, og sådan ser billedet også ud internettet. Som forbruger kan du glæde dig over, at prisen bliver presset ned, og du kan være heldig at få en helt vildt tilbud, som kan være ret fristende.

 

 

Timberland prem rust vinterstøvle

vinterstøvler med foer til mænd

Find støvlen til 1799,- kr. her

Disse kraftige moderne vinterstøvler til mænd er super gode, når vejret kan være barsk. De holder fødderne meget varme, uanset hvor koldt det er, og de er super behagelige at gå i.

Timberland prem rust er både er rigtig flotte at se på og kan kombineres med masser af lækkert modetøj til mænd. Støvlen er fremstillet i ægte kvalitets læder, og der er bestemt ikke blevet sparet på noget, og det kan mærkes på prisen.

 

 

Brun Zign vinterstøvle

køb billige vinterstøvler til mænd

Find støvlen til 538,- kr. her

Endnu engang har vi en god støvle, der har en kraftig foring – Men bare til en billigere pris. Zign laver udmærkede støvler til herre og befinder sig prismæssigt i den lavere ende, hvilket rigtig mange af os er glade for.

Er du glad for støvler med en blød hæl, og den almindelige brune farve? Så er disse Zign vinterstøvler et rigtig godt bud.

 

 

The North Face vinterstøvle Redux urban

north face og Ecco herre vinterstøvlerFind støvlen til 929,- kr. her

The North Face er blevet rigtig kendte herhjemme for deres kvalitets overtøj og sko. Alle kender efterhånden The North Face, og har man tidligere haft et af deres produkter, så bliver det svært at finde alternativer i samme prisklasse.

Redux Urban er et par super fede støvler til mænd, der har et fantastisk look og besidder en masse funktionelle egenskaber. Støvlen er vandtæt og har træksnip på hælen samt en andre gode funktioner.

 

 

Merrell Mens støvle

vinterstøvler mænd udsalg

Find støvlen til 1195,- kr. her

Merrell turku er en helt ny kollektion, der henvender sig til “outdoor” folket. Merrell er ligesom Fjällræven, og The North Face som producere kvalitets fodtøj, hvor man er sikker på, at det holder hele sæsonen.

Støvlen har de klassiske farver og egner sig helt perfekt til de danske forhold. Desuden kan støvlen også bruges i efteråret og i det tidlige forår, når vejret stadig er koldt og vådt.

 

 

Vagabond Salvatori støvlette

bedste vinterstøvler til unge mændFind støvlen til 1195,- kr. her

Her har vi et par klassiske støvletter til herren, der ønsker et par rustikke og fine sko til vinteren. Vagabond er utrolig kendte for deres klassiske stil og talent for at skabe lækre fodbeklædning til både herre og damer.

Designet er flot, og farven passer ind til mange typer bukser og jeans. Prisen ligger ganske fornuftigt for et par fede kvalitets støvler, der dog ikke er specielt varme til de frostkolde vintermåneder.

 

 

Bianco læder snøre vinterstøvler

køb bianco herre vinterstøvler

Find støvlen til 999,95 kr. her

Bianco er kendt for deres gode pasform, design og især læder materialer i sko og støvler, har gjort brandet anerkendt som godt fodtøj. Og det gør sig også gældende indenfor de mange herre vinterstøvler som denne læder snøre vinterstøvle. Støvlen kommer med læderoverdel og svang med 100% uld. Indersål er også i uld, så du kan holde fødderne varme enten til hverdagsbrug eller måske på vandretur. Modellen med rund snude findes i sort, brun og cognac farver.

 

 

Tommy Hilfiger støvler

køb tommy hilfiger herre vinterstøvlerFind støvlen til 1499,- kr. her

Sort Tommy Hilfiger vandtæt støvle til den almindelige danske vinter. Tommy Hilfiger er kendt som designer brand indenfor modetøj, sko, accessories, personlig pleje m.m. Støvlen i læder kommer med åndbar membran, rund snude og lukkes med snøre.

 

 

Ahler Chelsea boot

køb den elegante herre ankelstøvle til vinter

Find støvlen til 1400,- kr. her

Hvis du er på udkig efter det stilfulde til hverdags brug på arbejde, mere end du søger den varme støvle til outdoor brug, kan denne Ahler støvle i cognac måske være det rigtige. En elegant støvle der findes i sort og cognac, der dog ikke kan holde fødderne varme i frostvejret.

 

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de fede kortærmede herreskjorter til mænd

Kortærmede herreskjorter

De klassiske kortærmede herreskjorter til sommer hører sig til i garderoben blandt de mere almindelige herreskjorter. Den kortærmet når det er varmt, er den dejlige

køb de fede hvide sommersko til mænd

Hvide sommersko til mænd

Varmen står forhåbentlig for døren her i 2020. Og hvorfor ikke se lidt moderne ud med et par hvide sommersko til mænd, der kan skabe

Køb de flotte sommerjakker til mænd

Sommerjakker til mænd

De fede sommerjakker til mænd skal overvejes, når fuglene bliver forårskåde og solen begynder at varme på den gode måde. Den lette jakke er heldigvis

Blå forårsjakker til mænd

Blå forårsjakker til mænd

Søger du en af de fede, afslappet eller tidløse blå forårsjakker til mænd? Når solen for alvor “slår rod” og mildere vejr med varme kommer,

køb ruskindsjakke mænd

Ruskindsjakker til mænd

Ruskindsjakke mænd? Hvis du søger en ny brun, sort eller grøn jakke, hvorfor ikke se disse fede jakker. Vi har fundet nogle smarte ruskindsjakker til

brug de fede bælter til mænd

Bælter til mænd

Mænd og bælter hører sammen; som pistolen og John Wayne også hænger sammen. Et bælte er ikke bare værktøjet til at holde bukserne op, det

køb de fede forårsjakker til mænd

Forårsjakker til mænd

Leder du efter en ny jakke blandt de mange fede forårsjakker til mænd i 2020? Hvis du er på udkig efter en jakke til foråret

køb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitetkøb fede læderhandsker til mænd i den gode kvalitet

Læderhandsker til mænd

Fede læderhandsker til mænd er nødvendig både til efterår, vinter og sommer, for vores omskiftelige danske vejr kan være forbandet koldt fra tid til anden.

find de fede læderjakker til mænd

Læderjakker til mænd

Brug en af de fede læderjakker til mænd, hvis du ønsker den fede stil, som en lækker læderjakke kan give her i 2020. En læderjakke