Calvin Klein undertøj – et sikkert valg

Som en af de førende brands i verden, er Calvin Klein virkelig til at stole på, når det kommer til design og kvalitet. De har været på markedet længe og har derfor en hel del erfaring. Derudover har de også været på folks læber længe og der er uden tvivl tale om et mærke, der kan levere.

Især er Calvin Klein undertøj kendt og respekteret af både mænd og kvinder verden over. Det er lækker kvalitet og et tydeligt tegn på, at du er stilbevidst. Er du stadig ikke helt med på trenden, så læs med her. Få inspiration til Calvin Kleins fantastiske undertøj og ikke mindst svar på alt, du skal vide inden du køber.

Hvor kommer Calvin Klein fra?

Calvin Klein er et af de største, amerikanske modehuse og allerede i begyndelsen var lingeri til kvinder på designbordet. Modehuset blev stiftet af Calvin Klein i 1968 og de rene linjer, det pæne snit og den karakteristiske signatur var ikke længe om at tage fart. Kun et år gammelt var en af Calvin Kleins designs på forsiden af Vogue, en af de mest betydningsfulde fashion-magasiner i verden.

Lige siden har Calvin Klein vokset sig større og større. Og i 2018 fejrer de 50 års jubilæum og du kan derfor forvente ekstra power på deres kollektioner.

Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til damer?

Calvin Klein har først og fremmest helt styr på, hvad det er de har med at gøre. Det betyder at designet er i orden, både i forhold til komfort og den support, du har i bh’en har brug for.

Den mest kendte Calvin Klein style er klart deres sports bh-inspirerede bralette med signaturen for neden. Den giver god støtte og er virkelig rar at have på. Derudover egner den sig også fantastisk til at have under en t-shirt uden at være synlig.

Har du store bryster har du måske brug for mere support end, hvad en bralette kan tilbyde. Heldigvis laver Calvin Klein også mere almindelige bh’er med en bøjle der altså giver dig al den støtte du har brug for.

Og så er det ellers bare at vælge farve. Calvin Klein arbejder meget inden for de klassiske farver hvid, sort og grå. Det med mærket er nemlig at de er det sikkert valg til hverdagen, men med al den hype de har fået er det også et tydeligt udtryk for god stil, når man har Calvin Klein på.

Er du mere til bold styles og farver eller er du ude efter lækkert, sexet lingeri, så har Calvin Klein også lige hvad du har brug for.

Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til mænd?

Undertøj til mænd var tilbage i tiden noget ens kæreste eller kone skulle købe til en når der var behov for det. Men i begyndelsen af 80’erne launchede Calvin Klein en undertøjskollektion til mænd, hvor fokus netop var på selve undertøjet. Selvom det ikke er noget mange ser, så ville modehuset gerne vise, at de gik op i det alligevel for modens skyld.

Derfor er Calvin Klein et rigtig godt valg til herrer også. De laver både trunks, briefs og boxers i de afslappede farver sort, hvid og grå. Ikke desto mindre går Calvin Klein nu også en mere bold vej. Det betyder striber, mere knald på farverne og et forsøg på at skille sig endnu mere ud.

Selvom man som mand godt i dag kan købe sit eget undertøj, så bliver det selvfølgelig også ved med at være en helt vild god gave at give. Faktisk om du er kvinde eller mand er det forkælelse i høj stil.

Hvordan vasker man Calvin Klein undertøj?

Det meste af Calvin Kleins undertøj er lavet af 100% bomuld eller primært bomuld og en smule elastan for at stoffet kan strækkes. Det betyder at undertøjet sagtens kan vaskes i maskinen. Bh’er skal gerne vaskes på så lav grad som overhovedet muligt, mens underbukser og trusser gerne skal kogevaskes. Undertøjet kan endda holde til at blive tørretumblet, så faktisk er det ganske nemt at have med at gøre.

Hvis det ikke lige skulle være prikken over i’et, så kan det siges endnu kortere: Calvin Klein er undertøj, du og din krop fortjener.

Guide & Inspiration

Til Mændene: Undertøj Som Kvinder Finder Mest Attraktive

Underwear Style Women Find MOST Attractive | Best Men's Underwear To Wear

Try On: Calvin Klein Modern Essentials Undertøj

Calvin Klein Modern Essentials Men's Underwear Try On Haul

Inspiration til Kvinder: Sådan Styler Du Calvin Klein Bralette

HOW I STYLE CALVIN KLEIN BRALETTE | SANNE VANDER

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

buksedragter

Buksedragter

Har du nogensinde drømt om at kunne fikse en tøjkrise med ét enkelt stykke tøj? Det har du helt sikkert, og svaret? En buksedragt. Denne

ponchoer

Ponchoer

Ponchoen er et skønt stykke tøj. Meget anvendelig både til at holde varmen, men også f.eks. som regnjakke for at holde dig tør. Derudover er

hættetrøje

Hættetrøje

Der er ikke nogen bedre undskyldning for at gå behageligt klædt, end når noget så casual som en hættetrøje bliver trendy. Hættetrøjer har længe været