Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige følelse og fornemmelse, som du ofte får med CK undertøjet.

At føle sig godt tilpas og lækker starter indefra. Her kan et sæt undertøj fra Calvin Klein Underwear være med til at give den lækre velværd og selvsikkerhed. Derfor har vi fundet et udvalg af forskellige modeller fra det populære brand. Det giver dig hurtig inspiration over muligheder og måske du finder noget der tiltaler dig.

Du finder mange forskellige populære kollektioner fra Calvin Klein, hvor du kan finde thong, minitrusser, tanga, string, hipster, neglige, bh uden bøjle, bottoms up og meget mere, der samtidig kommer til gode priser hvor de fleste kan være med.

 

Hvid Calvin Klein BH

Køb en Calvin Klein CK bare bh

Find bh'en til 259,- kr. her

Hvis du søger den stilrene og søde BH, kan denne bh og matchende trusse måske være lige dig. Du får en behagelig bh med spænde i ryggen og smalle skulderstropper. Du kan tilkøbe en trusse som vist eller i den type du foretrækker.

 

 

Calvin Klein Underwear Modern

calvin klein sports bh og trusse

Find trusse og bh til 478,- kr. her

Calvin Klein Underwear Modern thong og bh i sporty model og grå farve. Det smarte sæt kommer med det velkendte brandnavn/logo i den brede hvide elastik linje. BH'en er en smidig og blød model med bryderryg. Sættet til den trendy og sporty pige og kvinde.

 

 

Calvin Klein Unlined bh

calvin klein t shirt og bh i sort

Find bh'en til 279,- kr. her

En stilren og flot bralette i sort fra Calvin Klein Underwear. Du får bekvem pasform i trekantsmodellen der kan bruges med thong eller bikini. Calvin Klein bh'en har elastikkant med CK logo bagpå.

 

 

Calvin Klein undertøjssæt

calvin klein bralette lift

Find sættet til 478,- kr. her

Calvin Klein bh og trusse i NX5 sonata farve. Et flot og feminin sæt der kommer i en lækker bomuldskvalitet. Trusserne har elastikkant med logo i linningen som du også finder i bh'en med logo under brystet. Du får en bh med god pasform som kan maskinvaskes ved 30 grader.

 

 

Lyserød Calvin Klein bralette

køb en calvin klein top og bralette

Find bh'en til 349,- kr. her

Calvin Klein bralette i det tidløse og enkle udtryk. Du finder modellen i lyserød, sort, grå og hvid farve alt efter temperament. Du får en bh med formede og vattere skåle hvor der er bred elastik med logo under busten. Du finder størrelser i  str. S, M, L og XL med denne brystholder.

 

 

Hvid Calvin Klein sæt

Køb den hvide calvin klein sports bh

Find bh'en til 289,- kr. her

Det velkendte undertøjssæt i den lidt mere sporty version krydret med det feminine, er hvad du får med det hvide sæt. En dejlig smidig og blød top med bryderryg, og trusse med bred elastik ved taljen. Et sæt der især er populær blandt unge piger og kvinder på grund af sin dejlige pasform og sporty stil.

 

Hvor kommer Calvin Klein fra?

Calvin Klein er et af de største, amerikanske modehuse og allerede i begyndelsen var lingeri til kvinder på designbordet. Modehuset blev stiftet af Calvin Klein i 1968 og de rene linjer, det pæne snit og den karakteristiske signatur var ikke længe om at tage fart. Kun et år gammelt var en af Calvin Kleins designs på forsiden af Vogue, en af de mest betydningsfulde fashion-magasiner i verden.

Lige siden har Calvin Klein vokset sig større og større. Og i 2018 fejrer de 50 års jubilæum og du kan derfor forvente ekstra power på deres kollektioner.

Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til damer?

Calvin Klein har først og fremmest helt styr på, hvad det er de har med at gøre. Det betyder at designet er i orden, både i forhold til komfort og den support, du har i bh’en har brug for.

Den mest kendte Calvin Klein style er klart deres sports bh-inspirerede bralette med signaturen for neden. Den giver god støtte og er virkelig rar at have på. Derudover egner den sig også fantastisk til at have under en t-shirt uden at være synlig.

Har du store bryster har du måske brug for mere support end, hvad en bralette kan tilbyde. Heldigvis laver Calvin Klein også mere almindelige bh’er med en bøjle der altså giver dig al den støtte du har brug for.

Og så er det ellers bare at vælge farve. Calvin Klein arbejder meget inden for de klassiske farver hvid, sort og grå. Det med mærket er nemlig at de er det sikkert valg til hverdagen, men med al den hype de har fået er det også et tydeligt udtryk for god stil, når man har Calvin Klein på.

Er du mere til bold styles og farver eller er du ude efter lækkert, sexet lingeri, så har Calvin Klein også lige hvad du har brug for.

Hvorfor vælge undertøj fra Calvin Klein til mænd?

Undertøj til mænd var tilbage i tiden noget ens kæreste eller kone skulle købe til en når der var behov for det. Men i begyndelsen af 80’erne launchede Calvin Klein en undertøjskollektion til mænd, hvor fokus netop var på selve undertøjet. Selvom det ikke er noget mange ser, så ville modehuset gerne vise, at de gik op i det alligevel for modens skyld.

Derfor er Calvin Klein et rigtig godt valg til herrer også. De laver både trunks, briefs og boxers i de afslappede farver sort, hvid og grå. Ikke desto mindre går Calvin Klein nu også en mere bold vej. Det betyder striber, mere knald på farverne og et forsøg på at skille sig endnu mere ud.

Selvom man som mand godt i dag kan købe sit eget undertøj, så bliver det selvfølgelig også ved med at være en helt vild god gave at give. Faktisk om du er kvinde eller mand er det forkælelse i høj stil.

Vask dit undertøj på den rigtige måde for holdbarheden

Vasker du dit undertøj eller lingeri på den rigtige måde? Hvis du ikke vasker undertøjet adskilt, så slider du på holdbarheden. Elastikken i bh og trusser hurtigt bliver slidt.

Det er selvfølgelig besværligt i forhold til vaskemaskinen. Men du opnår faktisk en længere holdbarheden ved at vaske bh'erne i hånden, og samtidig kan maskinvask faktisk ophæve chancen for reklamation over en defekt bh.

Alternativet som du burde bruge altid, er en vaskepose og husk at lukke alle hægter inden start af vaskemaskine.

60 grader er minimum ved vask af trusser for at være sikker på at bakterierne fjernes. Og kogevask er endnu bedre. Problemet er selvfølgelig at silke, blonder med mere, ikke kan klare de høje temperaturer, så tjek vaskemærke inden vask.

Optisk hvidt vaskepulver er en anden ting du skal undgå. Dèt kan gøre hvide bh'er gule, helt ligesom skyllemiddel kan ødelægge silikonen på en stropløs bh.

Hvordan vasker man Calvin Klein undertøj?

Det meste af Calvin Kleins undertøj er lavet af 100% bomuld eller primært bomuld og en smule elastan for at stoffet kan strækkes. Det betyder at undertøjet sagtens kan vaskes i maskinen. Bh’er skal gerne vaskes på så lav grad som overhovedet muligt, mens underbukser og trusser gerne skal kogevaskes. Undertøjet kan endda holde til at blive tørretumblet, så faktisk er det ganske nemt at have med at gøre. Samme fremgangsmåde bruger din til din Calvin Klein bikini.

Hvis det ikke lige skulle være prikken over i’et, så kan det siges endnu kortere: Calvin Klein er undertøj, du og din krop fortjener.

Guide & Inspiration

Til Mændene: Undertøj Som Kvinder Finder Mest Attraktive

Underwear Style Women Find MOST Attractive | Best Men's Underwear To Wear

Try On: Calvin Klein Modern Essentials Undertøj

Calvin Klein Modern Essentials Men's Underwear Try On Haul

Inspiration til Kvinder: Sådan Styler Du Calvin Klein Bralette

HOW I STYLE CALVIN KLEIN BRALETTE | SANNE VANDER

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

brug de lækre sommerjakker til kvinder så du kan nyde solen

Sommerjakker til kvinder

Nu sommeren står for døren, så skal garderoben selvfølgelig også byde på en af de lækre og smarte sommerjakker til kvinder. Udvalget indenfor stilfulde jakker

sommerkjoler til hverdagen

Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen

brug de lækre skjortekjoler som kvinde

Skjortekjoler

Søger du inspiration indenfor nye lækre skjortekjoler til kvinder i 2020? Den casual skjortekjole er næsten et must at have i garderoben som kvinde. Det

Køb Tamaris ankelstøvler som godt fodtøj

Tamaris ankelstøvler

Hvis du ønsker et par lækre nye støvletter indenfor det store udvalg til kvinder, bør du måske overveje Tamaris ankelstøvler. Med Tamaris sko får du

Køb Vagabond ankelstøvler som moderigtig kvinde

Vagabond ankelstøvler

Hvis du søger efter nye støvletter her i 2020 er udvalget stort. Blandt de mange forskellige brands indenfor de korte damestøvler finder du de svenske

køb de smarte solbriller til kvinder

Solbriller til kvinder

Søger du efter de nye billige, designer eller smarte solbriller til kvinder der passer i 2020 stilen? Hvis du er en dame der ønsker den

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med