Mikk-Line regntøj i flot stil og kvalitet

Mikk-Line regntøj kan måske være svaret på regntøj der er godt til børnene og samtidig kommer til en fornuftig billig pris. Vejret i Danmark byder på rigtig meget regn. Og her er regntøj til børn det nødvendige udstyr til vuggestue, børnehave, skole og fritid. Nødvendig tøj til de små, hvor det i sammenhæng med f.eks. Mikk-Line termotøj og flyverdragt gør barnet klar til både efterår, vinter og foråret.

Vi har fundet nogle lækre modeller som inspiration til 2021. Her finder du forskellige typer af regntøj der selvfølgelig også passer til forskellige aldersgrupper.

Mikk-Line regntøj

køb mikk line regntøj med fleece

Find regntøjet til 299,95 kr. her

Mikk-Line pu-coated regntøj med jakke og bukser i mørk olivengrøn. Du får et sæt med vandsøjletryk på 8.000 mm med svejsende sømme og er selvfølgelig vindtæt. Regnjakken har aftagelig hætte med elastikkant øverst i åbningen og foret i halskraven med blødt fleece. Nederst er elastikstropper så regnbukserne ikke ryger op over barnets vinterstøvler, som vil ske uden elastik når barnet bevæger støvlerne. Modellen findes i forskellige farve muligheder og i modeller til 1 år som til den store pige eller dreng på 10 år.

 

Navyblå regntøj

mikk line regntøj udsalg

Find regntøjet til 299,95 kr. her

Regnsæt med bukser og jakke i navy blå der også findes i army, rosa og mørke farver. Regnjakken har aftagelig hætte med trykknapper. Regntøjet har elastikkant ved ærmer, i bunden og ved fødder.

Jakken kommer med fleeceforing i halsen og er vandtæt med et vandsøjletryk på 8.000 mm. Bukserne kommer med elastikkant i taljen og indvendig snøre til at stramme ind med. Bukserne har også justerbare elastikstropper til at sætte under gummistøvlerne.

 

Regntøj med seler

køb flot Mikk-Line regntøj i rød

Find regnsættet til 799,95 kr. her

Mikk-Line regnsæt hvor bukserne har seler. Regntøjet har et vandsøjletryk på 8.000 mm. og findes i forskellige farve mulighder. Ben og ærmer har smalle elastikkanter til at stoppe vandet, og den udvendige lynlås er med vindstolpe med knapper.

Regnjakken er foret med en fleecejakker der kan lynes af og bruges alene stående.

 

Hvem og hvad er Mikk-Line?

Hvis du ikke kender Mikk-Line brandet, så skal du ikke snydes før du beslutter dig. Mikk-Line er et dansk brand der har fokus på at skabe godt udendørs tøj til børn, der også giver plads til at lege i. Det kræver komfortabelt tøj, der samtidig også gerne må se godt ud.

Det komfortable og god kvalitet får du med det populære danske brand.

Du finder et bredt udvalg i kollektionerne der dækker lige fra de gode Mikk-Line flyverdragter til det lette, smarte, komfortable og faktisk også billige tøj. Du får nemlig god kvalitets tøj der holder børnene varme og tørre. Men det skal også være til at købe, så Mikk-Line kommer i god prisklasse på de fleste af deres styles. Du kan endda være så heldig at finde tøjet på udsalg eller tilbud stort set hele året rundt.

Mikk-Line regntøj er behagelig og åndbart

Børn elsker at lege og det er selvfølgelig også udendørs som de er vant til i vuggestue, børnehave og skole. Og det gælder selvfølgelig også i regnvejr. Derfor er det vigtigt med den gode kvalitet der giver barnet noget behageligt og åndbart regntøj.

Det meste regntøj i en anstændig kvalitet er heldigvis ikke stift og irriterende som for 20-30 år siden, og derfor kan du selvfølgelig også få god kvalitet i f.eks. Molo eller Ticket to Heaven regntøj, men Mikk-Line giver dog ofte den bedre pris.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

find det rigtige regntøj til børn så de holder sig tørre

Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark? Hvad end det er forår, sommer, efterår eller

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse