Det flotte regntøj til børn

Søger du godt regntøj til børn nu vi desværre har alt for mange våde tider i Danmark?

Hvad end det er forår, sommer, efterår eller vinter, kan regntøjet ret ofte komme i brug. Selvom vejret er varmt, er det ofte vådt. Helt ligesom vinteren ofte også er mere våd end kold. Det kræver selvfølgelig at dit barn har den gode beskyttelse mod fugten og regnen i form af noget praktisk og godt regntøj.

Regntøj skal ikke bare holde drengen eller pigen tør, men også varme en smule. Og det gør sig også gældende når regntøjet er blevet lidt slidt, hvilket det jo bliver ved brug. Derfor har vi her fundet forskellige sæt i de mange lækre brands der selvfølgelig skal tilsættes et par smarte gummistøvler til børnene så fødderne også holdes tørre i 2021.

 

Didrikson regnsæt

regntøj børn bedst i test

Find sættet til 799,95 kr. her

Didriksons Boardman regntøj der findes i den viste blommelilla model, men kan også købes i navy blå. Du får et sødt PU-coated regnsæt med regnjakke og regnbukser med overdel. Didriksons regntøjet med svejsede sømme er vindtæt og 100% vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. Regnjakken har aftagelig hætte med trykknapper og velcro. Regnbukserne har en overdel i fleece til at holde kroppen varm, helt ligesom bukserne bliver holdt oppe. Der er elastik ved åbninger helt ligesom vinter- eller gummistøvler og bukserne bliver holdt fast med justerbare elastikstropper.

 

Reima regntøj

køb Reima regntøj med regnjakke i blå og regnbukser i navy

Find sættet til 449,95 kr. her

PU-coated Reima regntøj i blå nuancer og med seler i bukserne. Regnjakken er i blå og regnbukserne i den mørkere navy farve, så sættet få et flot og moderne udtryk. Jakken er med aftagelig hætte der tages af med trykknapper. Der er elastikkanter i begge sider, så hætten kan lukkes godt til. Reima regnjakken har reflekser bagpå, på hætte og ved ærmerne. Du finder refleksstriber ned langs siderne på regnbukserne, så regntøjet giver god sikkerhed i forhold til at kunne ses i mørket.

 

En Fant regntøj

find god og billigt regntøj til piger

Find sættet til 454,96 kr. her

Bordeaux En Fant regntøj med vandsøjletryk på 8.000 mm. der giver dig 100% vandtæt regntøj. Enkelt og stilren regntøj der er fremstillet i 100% polyester og har en slidstyrke på 30.000. Sættet kan købes i model fra 1 -3 år. Helt ligesom du finder regntøjet i str 104 – 152 der dækker aldersgrupperne fra 4 – 12 år. Helt ligesom det er vandtæt og slidstærk, er regntøjet også med en god åndbarhed på 3.000 g så barnet kan lege uden at blive drivvåd af sved.

 

Wheat regntøj m. seler

køb Wheat regntøj i PU i gråblå med allover-blomsterprint

Find sættet til 499,95 kr. her

PU Wheat regntøj med allover-blomsterprint i rosa og gule farver ovenpå tøjet gråblå farve, giver dig et unikt og sødt regntøj til barnet. Wheat regntøjet har svejsede sømme og er 100% vandtæt med vandsøjletryk på 8.000 mm. Regntøjet er økotex 100-certificeret og i letvægtsmateriale så drengen eller pigen får bedre mobilitet til hverdagen i vuggestue, børnehave eller skole. Flot design der findes lignede i det søde Petit by Sofie Schnoor børnetøj.

 

Mikk-Line regntøj

mikk line regntøj udsalg

Find regntøjet til 299,95 kr. her

Mikk-Line regntøj i navy blå som ofte bruges som favorit farve til drenge. Regntøjet fra det danske brand kan også købes i rosa, army og sort nuance. Sættet har elastikkanter omkring åbninger til at skærme for vand, vind og holde bukser og jakke på plads. I jakkens hals er der fleeceforing til bedre varme.

 

Color Kids regntøj

køb regntøj med fleece til børn

Find sættet til 459,95 kr. her

Color Kids PU regntøj med bukser i rødbederød og jakke i pink med alloverprint af bogstaver og tal i rosa nuancer. Et sødt smudafvisende sæt der også kan købes i blå model til drenge. Regnjakken er med aftagelig hætte og elastikkant øverst så hætten sidder tæt. Der er også elastikkanter ved håndled og ben. Både jakke og bukser har refleksstriber og er 100% vandtæt.

 

byLindgren regntøj til børn

brug åndbart regntøj børn

Find sættet til 529,95 kr. her

byLindgren Gunnar regntøj med jakke og bukser i forskellig design til det smarte udtryk. Regnbukserne er i navy farve, hvor regnjakken er navy i bunden men brun i toppen og på ærmer. Du får et vandtæt sæt med vandsøjletryk på hele 10.000 mm. og vand- og smudsafvisende coating uden brug af fluor.

 

Molo regntøj

køb Lun Molo regnjakke i mørkegrøn

Find jakken til 599,95 kr. her

En flot og dejlig varm regnjakke i mørkegrøn der kan købes i størrelser fra 2 til 12 år. Du kan tilkøbe matchende regnbukser til 400 kr. som også kommer i den mørkegrønne farve. Regnjakken har en åndbarhed på 5.000 g/m2/24h og vandsøjletryk på 5.000 mm. Jakken er fremstillet i 100% polyester og er uden fluor. Den kan være velegnet som en af de smarte overgangsjakker eller forårsjakker til børn.

 

Celavi regntøj

åndbart Celavi regntøj til børn

Find sættet til 399,95 kr. her

Celavi regnsæt med søde elefant prints. Modellen findes også i rød model der kan være velegnet til piger. Jakken med alloverprint af elefanter har elastik i siderne af bunden og ved ærmer. Hætten kan tages af med trykknapper og jakken åbnes med lynlås med udvendig vindstolpe. Sættet har vandsøjletryk på 5.000 mm og er selvfølgelig vindtæt.

 

Name It regntøj

regntøj med foer børn udsalg

Find sættet 299,95 kr. her

Armygrøn Name It Noos regnsæt med regnjakke og regnbukser. Jakken er med aftagelig hætte og regnbukserne har elastiske seler der kan justeres i længden. Sætten med svejsede sømme er vindtæt og 100% vandtæt med vandsøjletryk på 10.000 mm.

 

Hvilket regntøj til dit barn

Når du skal finde regntøj til børnene, skal du som udgangspunkt kigge på kvaliteten frem for udelukkede at gå efter brand. Regntøj må selvfølgelig gerne se godt ud og følge moden. Men kvaliteten og forventningen til regntøjet kommer i første række. Og så kan moden i form af Molo tøj eller andre mærker, komme bagefter.

En væsentlig og nok den vigtigste kvalitet ved regntøj, er, at det er vandtæt. Et sæt regntøj skal kunne holde til et vandtryk på 1.5 meter. Her findes der få forskellige sæt som efter et stykke tids brug og slid, ikke kan klare vandtrykket. Evnen til at modstå trykket forsvandt da tøjet var blevet slidt efter brug.

Det er dog efterhånden de færreste brands der ikke kan klare vandtrykket. Det er dog vigtigt at se sig for og eventuelt tjekke Tænk.dk der har foretaget test af adskillige regntøjs mærker.

Vælg størrelsen med plads til varmt tøj

Når foråret begynder at melde sin ankomst i april, bliver flyverdragten eller andet ofte lagt væk og udskiftet med regntøjet. Men i april og maj kan det være ret koldt med bare regntøj.

Derfor skal regntøjet være i stand til at kunne have f.eks. termotøj indenunder. Og heldigvis er meget regntøj designet til den ekstra plads som tykt tøj indenunder kræver.

Der er selvfølgelig også andre ting som Molo, Celvavi eller Ticket to Heaven regntøj skal kunne.

Gode egenskaber i regntøj?

Udover at have plads til termotøj, skal regntøjet selvfølgelig også have andre gode kvaliteter. Især til de mindre børn, skal regntøjet have en strop der kan sættes under støvlerne, så regntøjet bliver nede og dækker benene også. Og her er en gummistrop bedre end elastik, da elastikker har det med at blive slappe over tid.

Lukningerne på regntøjet kræver en lynlås. Vand trænger nemmere ind ved knapper. Derudover er velcrolukning ved ærmerne og ben bedst til at holde vandet ude også.

Aldrig køb regntøj med snore i hætten. Og der er heldigvis ikke mange modeller tilbage med snore. Det er heller ikke tilladt i vuggestuer og børnehaver, for der har været for mange tragiske uheld hvor snoren har hængt fast i noget under leg.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb en god cykelhjelm til børn

Cykelhjelm til børn

Hvad er en god cykelhjelm til børn? Det med cykelhjelme har de fleste en mening om. Og uden at snakke for, om man skal tvinges

køb Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj til børn

Mikk-Line termotøj er det danske tøjmærke fra Melton, der laver god kvalitet, funktionalitet og design indenfor det praktiske børnetøj. Du har måske hørt om Mikk-Line

overgangsjakker til junior

10 flotte overgangsjakker til junior

Lækre overgangsjakker til junior er nødvendig både til forår/sommer som efterår. Her kan du vælge blandt det store udvalg af lette forårsjakker eller eller satse