Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer?

Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles og priser som kan være det helt rigtige i 2021. Nem og hurtig overblik der kan give dig inspiration til at finde den rigtige skindjakke. Alternativt kan du vælge at kigge på inspiration af smarte dame læderjakker her på siden også.

 

Vero Moda ruskindsjakke

køb brun ruskindsjakke dame

Find jakken til 799,95 kr. her

Kort ruskindsjakke fra Vero Moda i bruchetta farve. Du får en let og moderne jakke med tre dekorative lynlåse foran, to forlommer og klassisk snit med krave.

 

Vero Moda jakke

køb imiteret ruskindsjakke dame

Find jakken til 799,95 kr. her

Jakke i rosa i samme type men med andet snit og detaljer. Vero Moda jakken der også findes i sort, cognac og lys brun, er med asymmetrisk lukning med lynlås. Der er snydelommer for stilen og jakken har en fin pasform. Brug jakken som den lette dame sommerjakke eller til foråret på de varme dage.

 

Selected dame ruskindsjakke

køb selected ruskindjakke

Find jakken til 2.499,95 kr. her

Unik ruskindsjakke i 100% lammeskind og for i 100% bomuld. Selected jakken er med bindebånd i taljen og knaplukning, hvor fronten også har to store påsyende lommer. En flot og unik forårsjakke til kvinder der ønsker det casual og feminine udtryk.

 

Object Collectors Items

køb Biker look ruskindsjakke

Find jakken til 1.499,95 kr. her

Trendy biker jakke i ruskind fra Object Collectors Items. Jakken i den korte model og kommer med bælte i taljen, lomme og rå lynlåse til at give det unikke udtryk.

 

Jofama ruskindsjakke dame

køb en jofama ruskindsjakke dame

Find jakken til 1.950,- kr. her

Jofama dame jakke i 100% ruskind og med flotte detaljer. En let jakke der passer både med jeans som til kjolen. Jakken i stum kvalitet har brystlommer, forlommer, bælte i taljen og lukkes med knapper.

 

Vero Moda Roycelouise

køb en ruskindsjakke i brun farve

Find jakken til 799,- kr. her

Moderne Vero Moda jakke i ruskind som kommer i den klassiske nomad farve. Jakken er med to forlommer og smarte lynlåse detaljer hvor farven er i sølv som står godt til jakken og måske de lyse dame jeans.

 

Vila ruskinds læderjakke

køb den smarte vila ruskindsjakke til kvinder

Find jakken til 899,95 kr. her

Vila Bikerjakke i lysblå som også kan købes i nomad, mørkebrun, orange, sort og mørkeblå farver. Den korte bikerjakke har to lommer foran, trykknapdetajler og lynlåsdetaljer ved ærme, skuldre og krave.

 

Pieces skindjakke

køb den billige ruskindsjakke til damer

Find jakken til 559,95 kr. her

Pieces ruskindsjakke i grøn som kommer til en billig pris på tilbud. Jakken der også findes i brun og sort farve, er i den korte bikermodel med normal pasform og skåret revers.

 

Sort jofama jakke

køb ruskindsjakke dame sort

Find jakken til 1.549,- kr. her

Sort jakke i svineskind og for af poyester. Du får en skindjakke i biker stilen, som står godt både til de rå bukser som den lette kjole. Jakken er i stum kvalitet, og kommer med flotte detaljer.

 

Only ruskindsjakke

køb en rød Only jakke i ruskind

Find jakken til 749,95 kr. her

Only jakke som du kan købe i rød,  sort, brun, beige og grøn farve. En klassisk kort jakke som de andre viste modeller, hvor denne måske har den helt rigtige stil til dit temperament.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest