Sandaletter i sølv

Hvorfor vælge sølv sandaler med hæl?

Sandaletter i sølv er selvfølgelig forbundet med sommer og varme. Der findes sandaler i alverdens afskygninger som høje hæle, badesandaler m.m. og mærker som f.eks. Billi Bi sko, Tamaris og mange andre, så du kan få luftet fødderne i den helt rigtige og ønsket feminine stil. Og dèt er, hvad vi giver lidt inspiration til her, hvor du finder forskellige sølv sandaler der kommer med lige så forskellige hæle.

Vi har fundet sølv sandaler særdeles interessant fordi farven tager sig godt ud i solens stråler og giver det eksklusive og smarte look der adskiller sig fra så mange andre lækre sko til kvinder.

 

Glamorous sandal m. blokhæl

køb sandaletter med ankelrem

Find sandalen til 239,- kr. her

En klassisk sandal med blokhæl der kommer med remlås og støtte ved hælen. Det klassiske design giver dig det feminine udtryk, som kombineres godt med både jeans, nederdel eller måske den korte festkjole eller blusekjole.

 

Public Desire sølv sandal

Find sandalen til 299,- kr. her

Hvis det er lidt mindre casual sandal i sølv som du skal bruge, kan denne Public Desire sandal med blokhæl være perfekt. En lækker sko til både sommerferien, arbejde, skole og alt andet brug gennem de varme farve. Og et godt og anderledes alternativ til de klassiske sandaler med kilehæl.

 

Public Desire sandaler

Sølv og transparente sandaler med blokhæl

Find sandalen til 299,- kr. her

Sandaler fra Public Desire i en transparent og sølvgrå farve. Sandalen har en vid pasform, åben tå og kommer med blokhæl. Skoen spændes med den klassiske ankelrem.

 

Betty London sandal

betty london sandaler i læder

Find sandalen til 619,- kr. her

Glamourøs sandalet fra Betty London. Modellen kommer med blokhæl hvor højden ligger på 7 cm. Skoen har normal pasform, åben tå og ankelrem. Indersålen og for er i komfortabel svineskind. Velegnet som sko til fest og gå ud gennem den varme sommer.

 

Ecco Sandal

Ecco Sandalett Elevate 45 Block

Find sandalen til 1.100,- kr. her

Ecco Elevate 45 Block sandal fra Ecco. En klassisk og elegant sko med justerbar spænde og ankelrem. Ecco sandalen med hælhøjde på 4,5 cm. er velegnet til de varme årstider eller sommerfester.

 

Ilse Jacobsen sandal

køb den elegant Ilse Jacobsen sandal

Find sandalen til 1.085,- kr. her

Sølv sandal fra Ilse Jacobsen der står sig godt til sommerkjolen eller måske casual jeans. Sandalen har en hælhøjde på 7,5 cm. og beklædt hæl. Den lukkes med vristrem med spænde.

 

Esprit sølv sandal

køb esprit sandal til damer

Find sandalen til 349,- kr. her

Traditionelle højhælede sandaletter til festlig brug i den klassisk stil. New Look sandal med hælhøjde på 9 cm og lukning på siden. Perfekt til alle festlige lejligheder som fødselsdage, nytår, bryllup og lignende.

De viste modeller er alle gode bud på lækre sandaler eller stiletter i sølv der kommer med en feminin hæl og giver det flotte look både til fest og hverdagsbrug, som du kunne overveje hvis du enten mangler sandaler eller nye stiletter til fest.

Alle modellerne kommer med farven sølv på enten i fuld eller med kombination af en anden farve som f.eks. sort som i fest modellerne der virkelig giver et lækker blandet look.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige