Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen hvad end det er til arbejde, skole, aftenbrug, afslapning eller ferien. Moden har det med at skifte. Det betyder at der skal skiftes ud i garderoben. Og det gælder også sommertøjet med de lette kjoler. Her er udvalget stort til mange forskellige anledninger hvor tøjet skal passe til. Vi har samlet lidt inspiration med forskellige kjoler. Her finder du både de søde enkle hvide sommerkjoler til sommerferien eller måske til arbejde gennem den varme tid. Du finder selvfølgelig også de mere elegante, sexet, feminine eller måske slet og ret den enkle blusekjole til sommeren.  

Lang Happy Holly sommerkjole

Køb den lange Happy Holly sommerkjole

Find kjolen til 319,- kr. her

Happy Holly laver smart og billig modetøj med attitude, hvor stilen vægter den kvindelige selvsikkerhed i en komfortabel stil. Denne lange kjole kommer i det lette og casual snit med crepevævning. Det giver dig en feminin stil der sigter mod kvinder der hviler i sig selv. Kjolen bindes i taljen og har flæser forneden og ærmer.  

Vero Moda Ziggy kjole

Køb den højhalset sommerkjole til arbejdsbrug

Find kjolen til 303,- kr. her

En sød og casual sommerkjole i loose fit fra Vero Moda. Kjolen i blå kommer med lille krave i halsen og søde flæsedetaljer. Velegnet til skole, arbejde og generelt brug gennem forår og sommertiden hvor vejret forhåbentlig er dejlig varmt.  

Ida Sjöstedt kjole

elegant casual sommerkjole til unge kvinder

Find kjolen til 909,- kr. her

Hvis du søger en pæn kjole i den korte version, er denne Ida Sjöstedt med glitrende guldfarvede detaljer måske lige dig. En flot og enkel kjole der er velegnet til både forår og sommerperioden. Kjolen kommer med flatterende pasform der sammen med en let dame sommerjakke og sandaler, giver dig en trendy sommerkjole der kan bruges til mange forskellige ting.  

Tiger of Sweden kjole

Tiger of Sweden giver dig stil i hverdagen

Find kjolen til 1659,- kr. her

Tiger of Sweden byder på kvalitet hvad end ny kollektion der kommer ud. Denne stilfulde sorte kjole kommer netop i den høje kvalitet som Tiger of Sweden giver dig. En feminin kjole med en stram pasform, sød slå-om detalje foran og aftagelig bælte i taljen. Kjolen kan du bruge til både fest, aftenbrug og hverdag, hvor den selvfølgelig skal kombineres med de rigtige sko til lejligheden.  

Girl in Mind sommerkjole

find den lette sommerkjole til dagligdagen

Find kjolen til 455,- kr. lige her

Søger du en sød slå-om kjole eller wrap-around som det hedder på engelsk, så er denne blomstret Girl in Mind måske det rette valg. Du får en let sommeragtig kjole i en god kvalitet og med v-udskæring og slå-om effekt foran. Hvis du står og mangler en sød kjole til sommeren, er denne måske kjolen der passer lige til dig.  

Lang Sisters Point kjole

brug den lange lette kjole til sommer brug

Find kjolen til 495,- kr. her

Sisters Point giver dig lækkert modetøj med stil, der samtidig kommer til en god pris i mellemklassen. Denne lange blomstret kjole kommer med et fint fald og flatterende pasform. Det giver dig en flot feminin stil med markeret talje med elastik og v-udringet foran og bagtil.  

Samsøe Samsøe Cindy S kjole

Køb den lette kjole fra Samsøe & Samsøe

Find kjolen til 800,- kr. her

Hvis du søger en let og sommeragtig kjole, så kan denne blå Cindy model måske være det helt rigtige. En sød kropsnær kjole med v-udskæring og markeret detalje. Den er fremstillet afd 100% viskose og kommer med svaj i underdelen. Perfekt til varmen både i Danmark og sydpå hvis sommerferien går hertil -- Måske perfekt til at tage over strandtøjet til kvinder?  

Krav til hverdags sommerkjolen?

Vi har alle vores personlige stil, hvor tøjet bliver udvalgt til og ud fra. Tøjet skal både passe til kroppen og stilen, så du kan føle dig tilpas og selvsikker. Når det drejer sig om tøj til sommeren, hvor vi jo hovedsageligt snakker om ganske godt varmt vejr, er det primært det korte og luftige tøj. Kjolen skal komme med det tynde stof, så du både får luft og samtidig kan suge varmen og forhåbentlig lidt farve på ben og arme. En god bevægelsesfrihed, kort stil og det tynde stof er de primære ting som du skal vælge kjolen ud fra. Sommerkjolen adskiller sig trods alt fra både de stramme korte festkjoler eller lange festkjoler. Dernæst skal du selvfølgelig vælge stilen og design der passer til dig. Det kan både være det frække, luftige, mønstret, farverige, enkle eller måske den stribet model.

Hvilken sommerkjole passer til min kropsform?

Først og fremmest er det på det seneste blevet populært at iklæde sig tøj, der særligt egner sig til ens kropsform. Generelt er det også altid en god ide at forsøge at fremhæve den man elsker allermest ved sin krop -- måske er det brysterne, din ryg eller dine lange ben -- og derved fjerne fokus fra det andet. Men når det lige kommer til sommerkjoler så gælder det også om at glemme bekymringer og stå ved sin krop. Disse kjoler er nemlig tit dejlig løse, så de sidder godt på enhver, og så viser de godt med hud. Tænk ikke på dine fejl, men sørg for at føle dig tilpas. Dermed ikke sagt at du ikke skal finde en kjole, der sidder som skræddersyet -- gør endelig det, og elsk din sommerkrop selv hvis det ikke lykkes. Og glæd dig så til den lækre glød, som solen bringer frem i huden!

Hvilken farve sommerkjole skal jeg vælge?

Og apropos solens indvirkning på hudfarven om sommeren, så er der en grund til at hvide kjoler er oplagte til sommerbrug. Når du bliver lækker solbrun, er der nemlig intet mere effektivt til at bringe gløden frem end at tage noget hvidt på. Så frem med de hvide blonder, de hvide frynser og selvfølgelig solcremen, så det ikke går galt. Andre farver som trender inden for sommerens kjoler er pastelfarver og farver som gul, rød og grøn. Også sort kan have sin plads til en sommerfest, men når solen skinner har vi en tendens til at foretrække at have lyse farver på. Men til nattens byture og andre sommereventyr er en sort kjole selvfølgelig aldrig at afvise. En anden ting, som gør kjoler til ekstra sommerlige, er printet. Især blomstrede sommerkjoler gør sig godt til varmen og det gode humør. Og skulle uvejret være ude, er disse kjoler superfine med fx en cowboyjakke.

Kan man have en sommerkjole på til bryllup?

En kjole til et bryllup er klart et oplagt valg, så naturligvis kan du også finde en sommerlig kjole, der passer til dig, der skal være bryllupsgæst. Bare husk at holde dig fra de hvide farver og undgå at outshine bruden. Til bryllupsfester og andre festlige begivenheder er der også god mulighed for at eksperimentere med de mere formelle kjoler, nemlig den lange kjole. Kjoler med en god længde gør sig nemlig ekstra godt, når du skal være ekstra fin.

Mini-guide: Hvad gør jeg med undertøj under min sommerkjole?

Med sommerkjolens løse fit og afslørende stil, kan det være rigtigt svært at finde undertøj, der passer til. Især hvis du har øjnene sat på en hvid sommerkjole, som muligvis er lidt gennemsigtig. Derfor får du lige lidt tips med, hvad angår undertøjet.
  • Hvis din kjole er hvid, er det selvfølgelig essentielt at du enten tager hvidt eller basic hudfarvet undertøj på.
  • Fra strandkjolen, som vi bare lige smider ud over bikinien, ved vi desuden også at det faktisk kan se ret godt ud. Så et andet tip er at finde noget undertøj, måske med blonder, du synes er pænt og tør vise lidt frem.
  • Go bold. Og semi-nøgen. Sommeren er til for at føle sig fri, og hvis der er noget tidspunkt man føler sig fri på, så er det når man ikke har bh på.

Guide & Inspiration

Ganni -- Modo (Sommerkjole)

Ganni - Modo - Sommerkjole

Sy en sommerkjole til piger

Sy en pigesommerkjole eller Cirkeline kjole
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb ruskindsjakke dame

Dame ruskindsjakker

Søger du en flot dame ruskindsjakke til forår og sommer? Se udvalget af forskellige lækre ruskindsjakker. Udvalget nedenfor dækker over jakker i forskellige farver, styles

køb det søde calvin klein undertøj til moderne kvinder

Calvin Klein undertøj

Calvin Klein undertøj er lækkert. Og hvis du har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige

brug de hvide studenterkjoler til festerne

Hvide studenterkjoler

Hvide studenterkjoler? I år, helt ligesom traditionen foreskriver når sommeren så småt sætter ind, så er det tidspunktet til at alle studenterne bliver færdige med

køb de lækre day tasker fra Day Birger et Mikkelsen

Day Birger ET Mikkelsen tasker

Day Birger et Mikkelsen tasker til hverdag og fest? Der findes meget lækkert modetøj, og her hører der selvfølgelig accessories sig til. Derfor har vi

køb de flotte ponchoer

Ponchoer / Kapper

Kapper & ponchoer til kvinder er fra gamle dage, men de senere år har moden gjort dem moderne igen. Hvis du aldrig har haft kappe/poncho,

brug de lækre blusekjoler til sommer for den gode selfie

Blusekjoler

Søger du en sød og let kjole til sommeren? Hvorfor ikke overveje en af de søde eller casual blusekjoler? Her kan det både være til

køb en clutch pung til fest

Clutch punge

En clutch pung er et “must have” hos enhver kvinde, der ønsker at have plads til alle sine personlige ting. Flere vælger endda at bruge

køb de flotte forårsjakker til kvinder

Forårsjakker til kvinder

Der findes mange lækre forårsjakker til kvinder. Og hvis du søger en ny jakke i 2020 bør du se udvalget nedenfor. Vi har fundet et

find de lækre jeans til kvinder

Jeans til kvinder

Fede, smarte og lækre jeans til kvinder er alfa omega at have i klædeskabet. Der findes et hav af forskellige jeans i 2020 til den