Sommerkjoler

Sommeren er over os og selv om at vejret i Danmark kan være er ret varierende, kræver årstiden dog et par søde sommerkjoler til hverdagen hvad end det er til arbejde, skole, aftenbrug, afslapning eller ferien. Moden har det med at skifte. Det betyder at der skal skiftes ud i garderoben. Og det gælder også sommertøjet med de lette kjoler. Her er udvalget stort til mange forskellige anledninger hvor tøjet skal passe til. Vi har samlet lidt inspiration med forskellige kjoler. Her finder du både de søde enkle hvide sommerkjoler til sommerferien eller måske til arbejde gennem den varme tid. Du finder selvfølgelig også de mere elegante, sexet, feminine eller måske slet og ret den enkle blusekjole til sommeren.

 

Lang Happy Holly sommerkjole

køb en lang Happy Holly sommerkjole med bare skuldre

Find kjolen til 299,- kr. her

Happy Holly laver smart og billig modetøj med attitude, hvor stilen vægter den kvindelige selvsikkerhed i en komfortabel stil. Denne lange kjole kommer i det lette og casual snit med bindebånd i taljen og fald. Kjolen er med skulderstorpper og har slids i siderne. Det giver dig en sommerlig og feminin stil der sigter mod kvinder der hviler i sig selv.  

 

Vero Moda wrap kjole

køb den grønne vero moda slå-om kjole

Find kjolen til 259,- kr. her

En sød og casual sommerkjole i loose fit fra Vero Moda. Kjolen i blå kommer med lille krave i halsen og søde flæsedetaljer. Velegnet til skole, arbejde og generelt brug gennem forår og sommertiden hvor vejret forhåbentlig er dejlig varmt.  

 

Ida Sjöstedt sommerkjole

A-formet og kortærmet sommerkjole

Find kjolen til 1.295,- kr. her

Hvis du søger en pæn kjole i den korte version, er denne Ida Sjöstedt a-formet og i kortærmet model.. En sød og enkel kjole der er velegnet til både forår og sommerperioden. Kjolen kommer med flatterende pasform der sammen med en let dame sommerjakke og sandaler, giver dig en trendy sommerkjole der kan bruges til mange forskellige ting.  

 

Tiger of Sweden

køb den eksklusive tiger of sweden kjole til sommer

Find kjolen til 1.120,- kr. her

Tiger of Sweden byder på kvalitet hvad end ny kollektion der kommer ud. Denne stilfulde kjole kommer netop i den høje kvalitet som Tiger of Sweden giver dig. En feminin kjole med en stram pasform og rynket effekt i siden. Kjolen kan du bruge til både fest, aftenbrug og hverdag, hvor den selvfølgelig skal kombineres med de rigtige sko til lejligheden.  

 

Girl in Mind sommerkjole

find den lette sommerkjole til dagligdagen

Find kjolen til 455,- kr. her

Søger du en sød slå-om kjole eller wrap-around som det hedder på engelsk, så er denne blomstret Girl in Mind måske det rette valg. Du får en let sommeragtig kjole i en god kvalitet og med v-udskæring og slå-om effekt foran. Hvis du står og mangler en sød kjole til sommeren, er denne måske kjolen der passer lige til dig.  

 

Lang Sisters Point kjole

Køb Sisters Point skjortekjole i stum, vævet kvalitet

Find kjolen til 439,- kr. her

Sisters Point giver dig lækkert modetøj med stil, der samtidig kommer til en god pris i mellemklassen. Denne lange blomstret kjole kommer med et fint fald og flatterende pasform. Det giver dig en flot feminin stil med markeret talje med elastik og v-udringet foran og bagtil.  

 

Samsøe Samsøe kjole

Kjole fra Samsøe Samsøe figurnær pasform

Find kjolen til 799,- kr. her

Hvis du søger en let og sommeragtig kjole, så kan denne Valerie model måske være det helt rigtige. En sød kropsnær kjole med v-udskæring og markeret detalje. Den er fremstillet af 100% viskose og kommer med svaj i underdelen. Perfekt til varmen både i Danmark og sydpå hvis sommerferien går hertil – Måske perfekt til at tage over strandtøjet til kvinder?  

 

Krav til hverdags sommerkjolen?

Vi har alle vores personlige stil, hvor tøjet bliver udvalgt til og ud fra. Tøjet skal både passe til kroppen og stilen, så du kan føle dig tilpas og selvsikker. Når det drejer sig om tøj til sommeren, hvor vi jo hovedsageligt snakker om ganske godt varmt vejr, er det primært det korte og luftige tøj. Kjolen skal komme med det tynde stof, så du både får luft og samtidig kan suge varmen og forhåbentlig lidt farve på ben og arme. En god bevægelsesfrihed, kort stil og det tynde stof er de primære ting som du skal vælge kjolen ud fra. Sommerkjolen adskiller sig trods alt fra både de stramme korte festkjoler eller lange festkjoler. Dernæst skal du selvfølgelig vælge stilen og design der passer til dig. Det kan både være det frække, luftige, mønstret, farverige, enkle eller måske den stribet model.

Hvilken sommerkjole passer til min kropsform?

 

Først og fremmest er det på det seneste blevet populært at iklæde sig tøj, der særligt egner sig til ens kropsform. Generelt er det også altid en god ide at forsøge at fremhæve den man elsker allermest ved sin krop – måske er det brysterne, din ryg eller dine lange ben – og derved fjerne fokus fra det andet. Men når det lige kommer til sommerkjoler så gælder det også om at glemme bekymringer og stå ved sin krop. Disse kjoler er nemlig tit dejlig løse, så de sidder godt på enhver, og så viser de godt med hud. Tænk ikke på dine fejl, men sørg for at føle dig tilpas. Dermed ikke sagt at du ikke skal finde en kjole, der sidder som skræddersyet – gør endelig det, og elsk din sommerkrop selv hvis det ikke lykkes. Og glæd dig så til den lækre glød, som solen bringer frem i huden!

 

Hvilken farve sommerkjole skal jeg vælge?

 

Og apropos solens indvirkning på hudfarven om sommeren, så er der en grund til at hvide kjoler er oplagte til sommerbrug. Når du bliver lækker solbrun, er der nemlig intet mere effektivt til at bringe gløden frem end at tage noget hvidt på. Så frem med de hvide blonder, de hvide frynser og selvfølgelig solcremen, så det ikke går galt. Andre farver som trender inden for sommerens kjoler er pastelfarver og farver som gul, rød og grøn. Også sort kan have sin plads til en sommerfest, men når solen skinner har vi en tendens til at foretrække at have lyse farver på. Men til nattens byture og andre sommereventyr er en sort kjole selvfølgelig aldrig at afvise. En anden ting, som gør kjoler til ekstra sommerlige, er printet. Især blomstrede sommerkjoler gør sig godt til varmen og det gode humør. Og skulle uvejret være ude, er disse kjoler superfine med fx en cowboyjakke.

 

Kan man have en sommerkjole på til bryllup?

 

En kjole til et bryllup er klart et oplagt valg, så naturligvis kan du også finde en sommerlig kjole, der passer til dig, der skal være bryllupsgæst. Bare husk at holde dig fra de hvide farver og undgå at outshine bruden. Til bryllupsfester og andre festlige begivenheder er der også god mulighed for at eksperimentere med de mere formelle kjoler, nemlig den lange kjole. Kjoler med en god længde gør sig nemlig ekstra godt, når du skal være ekstra fin.

 

Mini-guide: Hvad gør jeg med undertøj under min sommerkjole?

 

Med sommerkjolens løse fit og afslørende stil, kan det være rigtigt svært at finde undertøj, der passer til. Især hvis du har øjnene sat på en hvid sommerkjole, som muligvis er lidt gennemsigtig. Derfor får du lige lidt tips med, hvad angår undertøjet.

 

  • Hvis din kjole er hvid, er det selvfølgelig essentielt at du enten tager hvidt eller basic hudfarvet undertøj på.
  • Fra strandkjolen, som vi bare lige smider ud over bikinien, ved vi desuden også at det faktisk kan se ret godt ud. Så et andet tip er at finde noget undertøj, måske med blonder, du synes er pænt og tør vise lidt frem.
  • Go bold. Og semi-nøgen. Sommeren er til for at føle sig fri, og hvis der er noget tidspunkt man føler sig fri på, så er det når man ikke har bh på.

 

Guide & Inspiration

 

Ganni – Modo (Sommerkjole)

Ganni - Modo - Sommerkjole

 

Sy en sommerkjole til piger

Sy en pigesommerkjole eller Cirkeline kjole

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er

find de billige bikinier til sommeren

Billige bikinier

Bikini eller badedragt; Hvad end du er til, så er badetøjet til sommerferien absolut et must. Og hvorfor ikke købe en af de flotte billige