Strandtøj til kvinder

Strandtøj til kvinder er nødvendigt, når sommeren varsler sit indtog og der forhåbentlig bydes på strand, sol og sommer.

Her på Tøjlisten har vi fundet et udvalg af lækkert og billigt strandtøj. Det lette tøj der bruges som overtøj så du slipper for at gå rundt i bikini og intet andet. En lækker og nem strandkjole, tunika, poncho eller andet er nemlig særdeles dejlig at eje. God til vandet her i Danmark og særdeleshed også, hvis du skal til de varmere lande. Her er det ganske rart at kunne tage det lette strandtøj over sig til og fra vandet.

 

Filippa K strandkjole

køb Kaftan fra Filippa K strandkjole

Find kjolen til 899,- kr. her

Filippa K Beach Kaftan kjole kommer i en sort eller beige model. Den lange kjole med korte ærmer kommer i tyndt 100% modal materiale der er lidt transparent til det feminine og sommerlige udtryk. Modellen er i oversized og kommer med løbegang med snøring i talje, v-udskæring og slidser i begge sider. En elegant strandkjole der tager sig godt ud med et par fede dame solbriller med røde glas eller en af den andre nuancer til at sætte farve på.

 

Happy Holly tunika

Happy Holly Strandtunika med mønster

Find kjolen til 305,- kr. her

Happy Holly tunika/kimono kommer med et sødt mønster i det afslappet udtryk og pasform. En dejlig strandtunika til afslapning ved vandet hvad end det er pool eller strand. Tunikaen kommer i blød kvalitet med bindebånd i taljen. Udtrykket kommer i det søde blomster mønster hvor du får 3/4 ærmer.

 

Pieces bluse

køb den korte Pieces strandtop

Find blusen til 179,- kr. her

En sød Pieces strandtop i den korte og åbne model. Toppen kommer med bindebånd foran og flæsekant fornede. Blusen der kan kombineres med slag eller en let nederdel, bindes foran til det lette udtryk.

 

Ellos strandtunika

Strandtunika Linnea i blød og smidig jersey

Find kimonoen til 125,- kr. her

En flot og praktisk Ellos Collection strandtunika. Den lette overdel til at dække badetøjet kommer med smalt bindebælte i taljen. En lækker vævet tynd kvalitet der føles dejligt at have på.

 

Happy Holly Top

køb top i jerseykvalitet

Find toppen til 179,- kr. her

Brug denne søde og billige top i jerseykvalitet som overtræk til stranden, søen eller andet sted. En sort ærmeløs top med dekorativ flæse i kanten. Toppen er vid og normal pasform og en feminin v-udskæring.

 

River Island strandkjole

køb den søde strandkjole til sommer

Find kjolen til 139,- kr. her

Der findes meget lækkert strandtøj til damer, hvor en let sommerkjole er ganske velegnet. Her kan denne søde River Island kjole måske være lige dig. En dejlig kort model i bomuld og viskose. Det er en kort kjole i blødt, vævet stof, og kommer med detaljer af blonder. Perfekt som alternativ til skjortekjoler og andet dametøj til at dække over shapewear, g-streng, bikini m.m.

 

Ellos strandtøj

Køb en lækker billig strandkjole til sommeren

Find kjolen til 139,- kr. her

Ellos Plus Collection i store størrelser byder på denne søde Azron strandkjole. Den lækre sommerkjole finder du til en kampagnepris på kun 189,- kr. Kjolen kommer i en tynd jerseykvalitet med det søde mønster.

 

Lang strandkjole

Lang Vila Lupine Long S/S Coverup Dress Cloud Dancer

Find kjolen til 305,- kr. her

En lang, elegant og enkel strandkjole fra Vila. Den flotte strandtunika i åben model kommer med v-udskæring og bindes med bælte i taljen. Nem at slynge om dig hvis der skal hentes drikke, is eller måske strandcafeen skal aflægges besøg.

 

Strandkjole i tube model

Køb den lette sommerkjole til stranden

Find kjolen til 299,- kr. her

Den lette sommerkjole kan være perfekt til strandturen, hvor du også skal frem og tilbage til stranden, butikker, promenade m.m. Her kan denne tube model fra Ellos Collection måske være det perfekte valg for dig. Kjolen kommer i prikket sort/hvid farve der kan kombineres med matchene badedragt eller bikini.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

find pajar dame jakker til vinterbrug

Pajar jakker til damer

En Pajar Cougar jakke eller anden model er det lækre og smarte valg til vinter. Med det canadiske mærke Pajar, får du jakker i samme

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til

Sko med kilehæl til kvinder

Sko med kilehæl

Lækre sko med kilehæl? Det er den trendy sko til den varmere tid, som faktisk startede ud som snabelsko for mange år siden. Det var

køb de fede billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder

Billige solbriller til kvinder i den gode kvalitet og design? Hvis du ønsker lækre designer solbriller til kvinder, men måske du ikke ønsker at bruge

køb de fede fede blå solbriller til kvinder

Blå solbriller til kvinder

Et par fede blå solbriller er et hit blandt mange. Stilen med de lidt rå blå briller er populær hver eneste sommer, hvor den er