Vi guider dig til sommerens swimwear

Solen er ved at være tilbage, og det betyder, at det er ved at være tid til at finde solbriller, sommertøjet og badetøjet frem fra gemmerne. Men måske er badedragten ikke længere ligeså in, som det var, da du købte det sidste år?

Vi guider dig igennem de mest relevante trends, der har været at finde på dette års catwalks og blandt influencers. Det giver dig mulighed for at finde det rigtige badetøj der selvfølgelig skal kombineres med strandtøjet og de moderigtige dame solbriller.

Dyreprint

Trænger du til safaristemning, og kan du mærke junglen kalde? Har du også været lidt mere end forelsket i Tarzan, da du var barn? Fortvivl ikke! Også i år er dyreprint noget, der er at finde på mange bikinier og badedragter rundt omkring på strandene. Så der er rig mulighed for at dyrke sine junglefantasier, mens du får opbygget en tan, der forhåbentlig vil holde langt ind i vinteren. Særligt leopard er noget, der aldrig synes at gå af mode. Men også zebra og sågar python-print kan du finde på mange af sæsonens badedragter. Så hvorfor ikke prøve lidt af det hele?

NEON

Hvis du er typen, der er en smule much, så er neon måske det valg, du skal gå med til dette års strandfester. The Kardashians – og Jenners, bevares – har for alvor luftet de skrigende og voldsomme farver, som har fanget både paparazzier og fans blikke henover vinteren. Nu er det ved at være tid til, at de markante farver også skal luftes på de af os, der måske ikke har råd til at tage til Bali i tide og utide, men må nøjes med at vente på den danske sommer. Neonfarver i gul, grøn og pink er in. Vælg en bikini eller badedragt, der er holdt i et simpelt design og enkelt snit. Men det er måske en god idé at starte ud med en anden. Helt hvid vinterhud og neongul er ikke noget, der er rart for øjet.

Metallic

En anden trend, der er værd at nævne, er den metalliske. Særligt bronze, men også guld, sølv for ikke at nævne downright stål kunne være et modigt og cool look at gå med. Har du lidt en gemt og glemt Wonder Woman i maven, er det helt sikkert nu muligheden for dig at vise, hvor meget af en superhelt du egentlig er. Her har du også mulighed for, for alvor, at bekende kulør. De metalliske farver er virkelig flotte til en god tan, så når sommeren begynder at gå mod efterår, og august forhåbentlig bliver ligeså solrig, som den var sidste sommer, kan du fremvise din tan i et væld af glimmer. What’s not to like?

High-waisted

Hvis du er til et mere retro-look, kan du vælge en high-waisted bikini. På den måde får du både fremhævet din talje og dine kvindelige former på en måde, der klæder alle. Samtidig med at looket også har lidt edge og en anderledeshed over sig. Vælg eventuelt en højtaljet bikini og mix den med ét af de andre looks, der er in denne sommer.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

hvordan finder du den bedste flyverdragt til barnet

Find den rigtige flyverdragt?

Find den rigtige flyverdragt? Hvis du søger en ny flyverdragt til barnet, er du nok stødt på problemet med at overskue udvalget. hvad og hvilke