Gummistøvler til kvinder

Danmark er et dejligt land, men der regner dog ret ofte. Derfor er gummistøvler helt ligesom regnjakke eller et smart regnslag fra Hunter en nødvendighed i garderoben.

Hvis du søger efter de smarte gummistøvler til kvinder i 2019, så finder du inspiration i udvalget her. Vi har nemlig fundet nogle af de smarte støvler i forskellige typer og designs hvor du finder modeller der slet ikke ligner gummistøvler. Udvalget kommer i mærker som Aigle, Viking, Hunter, Gioseppe, Ilse Jacobsen m.m. Og måske du finder det helt rigtige par til når du skal i skoven eller bare frem i byens regnvejr.

 

Michael Michael Kors

Michael Michael Kors sort gummistøvle til kvinder

Find støvlen til 1009,- kr. her

Michael Michael Kors laver de lækre ting der bare emmer af elegant stil. Denne korte gummistøvle er ingen undtagelse, for støvlen der er lavet i kunststof, kommer med lækre detaljer og selvfølgelig det velkendte logo for brandet på siden i den lidt rå stil. En lækker rå støvle der vil stå godt til en frakke, jeans og en af de smarte tasker fra Michael Michael Kors.

 

Kaki Aigle gummistøvle

Køb en klassisk kaki dame gummistøvle

Find støvlen til 659,- kr. ved Spartoo

Aigle Chantabelle gummistøvlen i kaki kommer i den klassiske stil. Komforten i den franske støvle er god med for i tekstil. Det gør dem dejlige at have på i regnvejret. Velegnet både til byturen som til støvler på jagtturen.

 

 

Be Only Mila gummistøvle

Køb de korte dame gummistøvler til byen

Find støvlen til 379,- kr. her

Be Only Mila dame gummistøvlen er en stilfuld og praktisk støvle til de våde tidspunkter på året. Samtidig kommer den også til en noget billigere pris end Hunter, Ilse Jacobsen m.m. Støvlen er syntetisk og kommer med tekstil for til en god komfort. Hvor den feminine stil bliver præget med 2 cm hælhøjde og 11 cm skafthøjde.

 

 

Crocs Wellie støvle

Find den fede Crocs støvle til regnvejr

Find støvlen til 447,- kr. hos Sarenza her

Crocs der er verdensberømt for deres gummi sandaler, giver dig selvfølgelig også et udvalg af fede dame gummistøvler. Denne leopard prikket støvle er måske støvlen der er støbt til din fod, og samtidig holder foden tør gennem de ufattelige mange timer med regnvejr i Danmark.

 

 

Crocs Jaunt Shorty

Køb de populære Crocs som gummistøvleFind den blå støvle til 279,- kr. her

Crocs har lavet denne smarte Jaunt Shorty Boots-model i syntetisk materiale. God komfort og en anderledes og smart stil i den korte støvle der er dejlig praktisk når man skal ud af døren og det regner.

 

 

Kort Hunter støvle i pink

find den lækre støvle i det feminine snit

Find den søde støvle hos Eshoes her

Den korte gummistøvle er populær blandt mange, hvor den jo især er velegnet til bylivet. Denne pink Hunter støvler kommer netop i en kort og chic stil med sit velkendte logo henover toppen af skoen foran.

 

 

Sort Vans gummistøvle

vans gummistøvle for et cool look

Find Vans hos Sarenzo her

Er du helt vild med Vans sko, så kan du helt sikker også lide disse meget funky gummistøvler. Det klassiske look er her blandet med det helt moderne, som giver en super flot støvle. De har et smart mønster og samtidig det flotte Vans logo på siden.

 

 

Pink Ilse Jacobsen gummistøvler

Pink gummistøvler kvinder fra ilse jacobsen til den stilede kvinde

Find støvlen hos Eshoes her

Elsker du også bare Ilse Jacobsen og flotte farver ligesom mig, ellers kunne du overveje de smarte Hunter gummistøvler der minder lidt om hinanden. Med den smarte Ilse Jacobsen støvle, så får du en stilren, feminin og elegant gummistøvle i en meget feminin farve. Disse gummistøvler kan du også bruge i vintervejret da de kan klare kulde ned til -40 grader.

 

 

Lemon Jelly Comfy

Køb de smarte korte dame gummistøvler

Find den sorte støvle til 434,- kr. her

Hvis du vil have den elegante gummistøvle der ligner en støvlette, er det denne sorte Comfy model fra Lemon Jelly du skal kigge på. Tekstil for til den gode comfort for fødderne, og et klassisk elegant look på ydersiden.

 

 

Tretron dame gummistøvle

Køb de klassiske gummistøvler fra Tretron

Find støvlen til 595,- kr. her

En mellemhøj gummistøvle fra Trtetron i det klassiske udtryk. Du får en slank siluet og bred sål til en god pasform, hvor sålen giver det gode greb på de våde og smattet overflader. Indersiden er foret med behagelig og blød mikro fleece.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest

køb de flotte vinterjakker med pels

7 lækre vinterjakker med pels

Søger du efter de flotte og varme vinterjakker med pels på hatten eller kraven? Her har vi fundet forskellige lækre jakker til vinteren 2020/2021. Udvalget

Køb de lækre efterårsjakker til kvinder

10 smarte efterårsjakker til kvinder

Søger du en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2020? Find inspiration i udvalget nedenfor hvor du finder forskellige, nye efterårsjakker til