10 Populære gummistøvler til kvinder

Danmark er et dejligt land, men der regner dog ret ofte. Derfor er gummistøvler og regnjakke en nødvendighed i garderoben.

Hvis du søger smarte gummistøvler til kvinder i 2021, finder du inspiration i udvalget her. Vi har fundet nogle af de smarte støvler i forskellige typer og designs, hvor du finder også modeller der ikke ligner gummistøvler. Udvalget kommer i mærker som Aigle, Viking, Hunter, Gioseppe, Ilse Jacobsen m.m. Og måske du finder det helt rigtige par til, når du skal i skoven eller bare frem i byens regnvejr.

 

Be Only Dakota

køb de billige gummistøvler fra Be Only

Find støvlen til 303,- kr. her

Dakota gummistøvle i en kort model med overdel i syntetisk materiale. Be Only Mila dame gummistøvlen er en stilfuld og praktisk støvle til de våde tidspunkter på året. Samtidig kommer den også til en noget billigere pris end Hunter, Ilse Jacobsen m.m. Støvlen er syntetisk og kommer med tekstil for til en god komfort. Hvor den feminine stil bliver præget med 3 cm. hælhøjde og skaft med 11 cm. højde. En lækker rå støvle der vil stå godt til en frakke, jeans og smart Day Birger ET Mikkelsen taske.

 

Aigle gummistøvle

Køb en klassisk kaki dame gummistøvle

Find støvlen til 647,- kr. her

Aigle Chantabelle gummistøvle i kaki og klassiske stil. Den franske støvle har en god komfort med fòr i tekstil. Det gør støvlen dejlige at have på i regnvejret. Velegnet både til shoppingturen som støvler på jagttur/friluftliv og måske perfekt at kombinerer med de populære Rains regnfrakker til kvinder.

 

Crocs Jaunt Shorty

Køb de populære Crocs som gummistøvleFind støvlen til 263,- kr. her

Crocs har lavet denne smarte Jaunt Shorty Boots-model i syntetisk materiale. God komfort og en anderledes og smart stil i den korte støvle der er dejlig praktisk når man skal ud af døren og det regner.

 

Hunter gummistøvle

Hunters populære Original Tall gummistøvle

Find støvlen til 700,- kr. her

Lang Hunter gummistøvle i den populære Original Tall model. Den gule gummistøvle er populær, hvor du også kan købe modellen i sort eller den klassiske grønne farve. Støvlen er vandtæt og fremstillet i naturgummi. På ydersiden er der justerbar rem og sål er skridsikker.

 

Lemon Jelly støvle

Køb en kort gummistøvle fra Lemon Jelly

Find støvlen til 679,- kr. her

Lemon Jelly fremstiller moderne gummistøvler med god komfort på højde med de smarte Hunter gummistøvler der minder lidt om hinanden. Med den smarte støvle i kaki farve, får du en sporty, feminin og kort gummistøvle. Støvlen er velegnet til hverdagen i byen, hvor du kan beskytte fødderne mod vandet og samtidig får optimal komfort.

 

Lemon Jelly Comfy

Køb de smarte korte dame gummistøvler

Find støvlen til 431,- kr. her

Hvis du vil have den elegante dame gummistøvle der ligner en støvlette, skal du måske overveje denne sorte Comfy model fra Lemon Jelly. Tekstil for til den gode komfort for fødderne, og et klassisk elegant look på ydersiden.

 

Tretron dame gummistøvle

Køb de klassiske gummistøvler fra Tretron

Find støvlen til 399,- kr. her

En mellemhøj gummistøvle fra Tretron i det klassiske udtryk. Du får en slank silhuet og bred sål til en god pasform, hvor sålen giver det gode greb på de våde og smattet overflader. Indersiden er foret med behagelig og blød mikro fleece.

 

Melissa gummistøvle

Køb Melissa dame gummistøvler

Find støvlen til 999,- kr. her

Hvis du søger den trendy og korte gummistøvle til hverdagsbrug på arbejde, skole m.m. kan denne Melissa Francoise Jason støvle måske være lige dig. Modellen er i grå, men kan også købes i sort farve. Trendy støvle på højde med f.eks. Tamaris eller Vagabond ankelstøvler dog bare i gummistøvle type.

 

Sort Aigle støvle

Køb moderne og praktiske dame gummistøvler fra Aigle

Find støvlen til 399,- kr. her

Aigle Venise Botillon quiltet gummistøvle i sort giver en klassisk gummistøvle med unik udtryk. Den lange støvle har en skafthøjde på 21 cm. og giver en god komfort med tekstil fòr. Overdelen er fremstillet i naturgummi, og velegnet til at modstå regnvejret i bylivet.

 

SeeByChloè støvle

køb det moderne vandregummistøvle til kvinder

Find støvlen til 1.736,- kr. her

See by Chloè Florrie gummistøvle i det moderne udtryk som du finder f.eks. i Rockl eller Tamaris ankelstøvler. Du får nemlig en gummistøvle der er “forklædt” som moderne ankelstøvle. Solid og skridsikker sål og snørebåndslukning med skaft på 16 cm. højde.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du

køb UGG Australia vinterstøvler

UGG Australia vinterstøvler

De kendte UGG Australia vinterstøvler til kvinder? De populære og ofte varme støvler fra Australien er faktisk unisex støvler, de er dog bare brugt mest