Hvide kjoler

Til sommer er der ikke noget bedre end at tage en hvid kjole på, som kan matche den glød, vi får af solen. Der er bare et eller andet ved det hvide stof, der bringer en varm kontrast frem i forhold til vores hud, men også til vinter kan en hvid kjole være virkelig fin. En lækker strikkjole, der matcher sneen og det vinterlige vejr måske. Disse kjoler har også en del betydning i forhold til livets mærkedage og der er selvfølgelig nogle regler, der skal navigeres uden om, når man vil have en denne farve kjole på. Læs derfor med her og få hjælp til både at finde den rigtig, hvide kjole og til at finde ud af, hvornår du må have den på.

 

Moments New York

Moments New York Angela Satin Dress White

Find kjolen til 699,- kr. her

Hvid satin kjole fra Moments New York. Kjolen i stumt materiale kommer med vatterede skåle og en smuk ryg med blondedetaljer hvor lynlås er skjult. Brug den samme med hvide stiletter, pumps eller andet fodtøj til festen.

 

Hvid Y.A.S. maxikjole

Superflot kjole i halterneck-model fra YAS

Find kjolen til 999,- kr. her

Flot hvid maxikjole fra YAS der er velegnet til festlige anledninger. Halterneck kjolen er i stum, vævet kvalitet og har en tight pasform. Pompøs model med længere slæb bagpå og kan være velegnet til f.eks. bryllup.

 

JDY strikket kjole

hvid jacqueline de young strikket kjole

Find kjolen til 199,95 kr. her

Løstsiddende, strikket hvid kjole fra Jacqueline de Young som også findes i rosa, grøn og sort farve. Strikkjolen er med struktur, lange ærmer og har en rund udskæring

 

Kort Happy Holly

køb en kort hvid kjole til fest eller hverdag

Find kjolen til 399,- kr. her

Billig hvid kjole i det søde udtryk fra Happy Holly. Du får en flot kjole i chiffon og blonde med en flatterende pasform. Kjolen har halvlange ærmer og blondekvalitet ved hals.

 

Y.A.S. Yassie kjole

køb Yassie broderie vid kjole

Find kjolen til 599,95 kr. her

Hvid sommerkjole i 100% økologisk bomuld der er delvist foret og relaxed fit stil. Den afslappet kjole kommer med ballonærmer i loose fit og v-udskæring til det casual udtryk.

 

Ida Sjöstedt kjole

Ida Sjöstedt Charlie Dress Ivory

Find kjolen til 2.199,- kr. her

Ida Sjöstedt kjole med dekorative blomster som kan være den helt rigtige festkjole sammen med pumps. Kjolen i stretchy kvalitet er med kryds i ryggen, markeret talje, v-udskæring og vid nederdel.

 

Jacqueline de Young

køb Klassisk jeanskjole fra JACQUELINE DE YONG

Find kjolen til 299,- kr. her

Casual jeanskjole i et trendy design med knapper foran. Brug den søde denim kjole fra Jacqueline de Young til både fest og hverdag hvad end det er arbejde eller skole.

 

Hvid Only kjole

køb hvid loose fit kjole

Find kjolen til 379,- kr. her

Only kjole i hvid med loose fit som kan være den perfekte kjole til hverdag. Kjolen er med flæse i hals og knaplukning i nakke og ærmegab. Brug den sammen med jeans eller uden gennem de varme tidspunkter på året.

 

Hvornår har man hvid kjole på?

Hvide kjoler er forbundet med nogle af de mest vigtigste dage i livet – vi har hvidt på, når vi skal døbes, konfirmeres og giftes og når vi bliver studenter. Traditionelt set er farven hvid forbundet med en slags renhed og det er også derfor vi til dåben og konfirmationen har hvidt på. Ikke desto mindre er hvide kjoler ikke forbeholdt særlige dage – tværtimod! En hvid kjole kan virkelig være med til at trække opmærksomhed til dig, når du er til fest eller det bare skal være en god dag.

Hvornår må man ikke have hvid kjole på?

Til bryllup. Når bruden iklæder sig sin fine, hvide brudekjole, så er det fordi hun skal være den til brylluppet, der tager sig mest og bedst ud. Den hvide brudekjole er selvfølgelig også forbundet med uskyld og jomfruelighed, men faktisk var det ikke før engelske dronning Victoria i 1840 havde en hvid brudekjole på, at det dannede mode. Så at vælge en hvid brudekjole er altså for modens skyld. Selvfølgelig også, fordi det siden har dannet tradition, men har man en hvid kjole på, så er man fremhævet. Derfor skal du, når du er gæst til bryllup, ikke selv tage den hvide udgave på, for netop at undgå at komme på linje med bruden. Bruden er hovedpersonen, så tag ikke hvidt på – medmindre du selv er bruden selvfølgelig. Dette gælder også for brudepigekjoler hvor man i stedet kan vælge diskrete farver til disse festkjoler.

Kan man have hvid kjole på til konfirmation?

Der er regler til bryllup, men der er faktisk ingen regler til, hvad gæster til en konfirmation må have på. Du må derfor i princippet gerne tage en hvid kjole på til konfirmation. Det eneste du blot skal være opmærksom på, er om du selv kommer til at ligne en konfirmand – det ville jo være lidt ærgerligt. Der er også nogle, der har stærkere holdninger end andre vedrørende dresscoden til konfirmationsfesten. Men har du virkelig fundet en fantastisk flot hvid udgave af en kjole, er det måske lettest lige at sikre sig hos konfirmandens forældre.

Hvornår har man hvid kjole på som student?

Når man bliver student, er der tre dage, hvor man med fordel kan have en hvid kjole på. Den hvide studenterkjole er til den sidste eksamen, så når man altså får huen på – og så er det til studenterkørsel og til dimissionen. Det er allervigtigste er dog den sidste, så har du svært ved at finde flere hvide kjoler, så nøjes med dimissionen og måske til når du får hue på.

 

Hvilken hvid kjole passer til mig?

Når du skal finde den perfekte hvide kjole, er der nogle ting, du skal overveje. Den hvide udgave af en kjole er klart med til at bringe dig i centrum, så det er vigtigt at du føler dig selvsikker i kjolen. Det kan du sikre ved at finde en kjole, der virkelig klæder din kropstype. Gå efter en kjole, der fremhæver din talje og skaber balance i din krop. Du skal også virkelig sørge for at kjolen ikke er gennemsigtig, eller at du har noget passende undertøj du kan have under. Det er virkelig svært at være selvsikker, hvis man går og føler, at alle kan se igennem kjolen. Ellers er det bare at finde en hvid kjole, der passer godt til årstiden. Det er en god ide med tykt og varmt stof til, når det er vinter og vælg så noget lækkert og flowy, måske endda en lang kjole med blonder til når det bliver sommer.

Inspiration til den hvide kjole (video)

Se disse videoer og få endnu mere inspiration til hvordan du skal bruge eller tviste den hvide kjole til at få det helt rigtige look!

Date Outfit Ideas | 18 Ways to Wear White

17 Cute Street Style White Dress Outfit Looks

How to Wear a White Dress - Outfit Ideas & Summer Outfits!

10 Ways to Wear a Little White Dress

Top 100 White dress with sleeves, white dresses for women

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på reddit
Reddit
Del på email
Email

Fik du læst...?

Tjek også disse spændende indlæg ud:

bruge de smarte halstørklæder til mænd

Smarte halstørklæder til mænd

Søger du et praktisk og smart halstørklæde til hverdagen? Halstørklæder helt ligesom et par herre læderhandsker, er en nødvendig på de regnfulde, blæsende og kolde

køb de lækre nytårskjoler til at skyde nytåret ind som kvinde

Nytårskjoler

Hvis du søger en flot nytårskjole til at springe ind i det nye år, har vi fundet et par af nye og populære styles. Du