Sådan bliver du strandklar med de fineste bikinier

bikini

6 måneder siden |  0 comments  |  Mode

Om det er de danske strande, som trækker eller en badeferie lige om hjørnet, så er det helt uundgåeligt at anskaffe sig en bikini. De fleste kvinder vælger two-piece swimwear frem for en badedragt for også at kunne få sol på maven, og fordi bikinier efterhånden danner mode.

Det var den parisiske designer Louis Réard der i 1946 første gang brugte ordet bikini om sit swimwear faktisk opkaldt efter Bikini Atoll - et sted man testede atombomben. Sammenhængen kan være svær at se, men ikke desto mindre tog bikinien lige så stille fart i modebilledet.

I begyndelsen blev det betragtet for alt for afslørende, men i Hollywood begyndte filmstjerner at bruge bikinier både på filmsettet og stranden. Så i 60’erne var det helt almindeligt at gå i bikini, og det strækker sig til i dag, hvor vi ikke kan undvære de to stykker tøj, når vi er på stranden.

Har du brug for nye indspark i bikinitrendsne og inspiration til at finde sæsonens bedste? Så læs med her.


Hvilken bikini passer til min krop?


Heldigvis er det blevet fastslået, at der ikke er en krop, som er en decideret “bikini body”. Det eneste du kræver for at have sådan en krop er nemlig en krop og en bikini og så er du godt kørende. Ikke desto mindre er der nogle typer af bikinier, som kan klæde din krop bedre afhængig af hvilken kropstype du har - nøjagtig som det er med kjoler. Så hvilken skal du vælge?Det gælder først og fremmest om at fremhæve det, du allerbedst kan lide. Det kan du gøre med skarpe farver, mange detaljer eller lignende. • Fyldig mave, bryster og brede skuldre. Hvis du har den såkaldte æbleformede krop, så skal der power på underdelen for at fremhæve din lille numse, og der skal være godt med støtte i overdelen.

 • Fyldig lår, mave og numse. Hvis det lyder som din krop, så er det bare med at fremhæve dine kvindelige former. Det kan du gøre med en underdel med bindebånd og selvfølgelig sørge for, at der er nok støtte til dine bryster i overdelen.

 • Muskuløs krop. Har du ikke så mange former, så er det en god ide at bruge løs af detaljer, som flæser, bånd og mønstre på stoffet for at give kroppen mere fylde.

 • Små bryster. Hvis du har små bryster er det et stort udvalg af bikinioverdele, som ikke har så meget støtte til dine bryster. Når man er på stranden er der heldigvis ikke fra samfundet så mange regler om, om man må vise brystvorter eller ej, så du kan gå efter en helt tynd bikinioverdel, hvis du lyster.

 • Store bryster. Har du store bryster er det virkelig vigtigt, at der er nok støtte i overdelen. Det er både så du ikke får ondt i ryg og bryster og så dine fyldige bryster sidder lige præcis, hvor de skal.

 • Fyldige lår og numse og smal talje. Er der godt med lækre former på den nederste halvdel af din krop, så gælder det også om at udnytte det. Find en bikini-overdel som fanger øjet samtidig med at du finder en underdel, som er bred nok til at dække din numse.
Derudover er der masser af mønstre, typer og farver at gå efter. Blandt populære mærker kan nævnes Calvin Klein og Triangl, som virkelig fylder meget i bikinimoden med deres lækre snit og fine farver. Bikinier fra H&M er også trendy, fordi de ikke er så dyre og udvalget er stort, så man kan mixe og matche sig frem til sin helt egen personlige stil.


Hvad er bikini fitness?


Du har fået svar på, hvorfor det hedder en bikini og forhåbentligt også fået et par tips til, hvordan du finder den rigtige bikini til din krop. Men bikinier bruges også til andet. Bikini fitness fylder nemlig også en del for mange kvinder. Det er en krævende, populær konkurrencesport, hvor man træner op i lang tid og poserer i bikini foran en jury. Både at man ser atletisk og feminin ud er vigtigt. Det er en psykisk og fysisk udfordrende sport for træningen er nødvendigvis hård og lang, så man skal virkelig være klar til at give den 100% hvis man vil stille op.


Guide & InspirationWish Bikini Try-On Haul + Anmeldelse

PrimaDonna Swim (Pool Party, Bikini Bra...)

Freya Swim (Bikini, Sundance, BH...)


EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gallakjoler – sådan finder du dig den elegante kjole

 • Trenden.dk
 • 0 Comments
 • 5 måneder siden

Guide: Find den rette sweatshirt

 • Trenden.dk
 • 0 Comments
 • 6 måneder siden

Morgenkåbe - Den blødeste trend

 • Trenden.dk
 • 0 Comments
 • 6 måneder siden